CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Crezul creştin pe înţelesul tuturor

Crezul creştin pe înţelesul tuturor

Ştefan Zambo

Preţul nostru: 11.00 RON

Detalii produs

ISBN: 9789738842441
Număr pagini: 124
Codul produsului: 8675
Dimensiuni produs: 135 x 205 mm
Greutate produs: 0.140 kg

Descrierea produsului

Unde se află adevărul? În lumea noastră nesigură, există certitudini? Cine este Dumnezeu? Care este menirea omului pe pământ? ce se va întâmpla în viitor? Există ceva dincolo?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările fundamentale în faţa cărora omul contemporan este de cele mai multe ori confuz şi incoerent. Prin aceste rânduri pun la dispoziţia tuturor celor interesaţi de adevăr principalele învăţături ale crezului creştin aşa cum sunt prezentate în Biblie, într-o interpretare cât mai naturală şi accesibilă, convins de nevoia reiniţierii în creştinismul primar a generaţiei noastre. Veţi cunoaşte adevărul şi adevărul vă va face liberi.

Cuprins

Introducere
Biblia – Cuvântul lui Dumnezeu
Dumnezeu
Omul şi lumea
Isus Hristos
Credinta şi pocainţa
Duhul Sfânt şi naşterea din nou
Botezul şi Cina Domnului
Rugăciunea şi postul
Biserica, Casa Domnului şi ziua de închinare
Comportamentul creştinului
Slujirea creştinului
Familia creştinului
Siguranţa creştinului
Revenirea Domnului Isus

Am încercat în lucrarea de faţă enumerarea, definirea şi explicarea celor mai importante învăţături ale credinţei creştine. Întrucât repetiţia este mama învăţăturii, pentru cristalizarea în mintea noastră a  lucrurilor spuse aici doresc în încheiere să ne reamintim esenţialul în câteva cuvinte.

Prima concluzie la care am ajuns a fost că Biblia este Cuvântul lui Dumnezeu, că în Biblie se află Adevărul şi că fără această revelaţie am fi fost în întuneric şi incertitudine. Din pricina aceasta Biblia este unica sursă din care îşi trag creştinii învăţăturile de principiu ale crezului lor. Cu această convingere în minte am pornit cercetarea Bibliei în căutarea răspunsurilor la cele mai importante întrebări ale vieţii. Şi ce am aflat? Că adevăratul Dumnezeu este Domnul, Acela care s-a descoperit lui Israel prin Moise şi lumii întregi prin sfinţii apostoli. Am văzut deasemeni că El este desăvârşit şi atotputernic, şi că toate câte există îşi au izvorul īn persoana Sa. Cu privire la noi şi lumea noastră, am putut afla că Domnul Dumnezeu ne-a creat minunat şi că la început omul şi Creatorul său se bucurau de o armonie desăvârşită. Însă, răutatea lui Satana şi neascultarea primilor oameni au făcut ca păcatul, durerea şi moartea să intre īn lume, dominând toţi oamenii şi īntreg universul. Lucru minunat însă, Dumnezeu nu ne-a abandonat, ci din dragoste pentru om, a conceput un plan de salvare pe care l-a derulat în paralel cu istoria seculară, plan de răscumpărare care a īnceput încă din Eden şi care continuă şi astăzi până la desăvârşirea lui, plan care Īl are ca şi personaj principal pe Fiul lui Dumnezeu. La vremea hotărâtă de divinitate, Isus Hristos a coborât din cer la noi. El cel care este oglindirea slavei lui Dumnezeu şi întipărirea Fiinţei Lui, ne-a adus lumina şi prin jertfa Sa înlocuitoare a făcut posibilă înlăturarea răului din vieţile noastre.

Am putut vedea deasemeni în Biblie că prin credinţa în Isus şi lepădarea de trecutul păcătos, orice om se poate bucura de salvarea lui Dumnezeu. Că, acela care-L primeşte pe Isus ca domn şi mântuitor în viaţa lui este născut din nou şi intrând în legământ cu Domnul este strămutat din împărăţia întunericului în împărăţia luminii. Semnele apartenenţei la acest Legământ pe care omul īl face cu Dumnezeu şi invers fiind botezul credinţei şi participarea la Cina Domnului.

În partea a doua a acestei lucrări am abordat teme de maximă însemnătate pentru un copil al lui Dumnezeu cum ar fi, rugăciunea, comportamentul sau viaţa de familie, ca īn final să privim la viitor aşa cum îl prezintă Domnul în Cuvântul Său. Am putut īn felul acesta afla că, Fiul lui Dumnezeu va reveni foarte curând, că există o judecată divină şi o lume de apoi, şi că deci, trebuie să ne pregătim.

Suflete drag, care tocmai ai aflat adevărul; crezi lucrurile scrise īn Biblie? Eşti un creştin, o creştină adevărată? Ai păcatele iertate şi veşnicia asigurată? Gândeşte-te la tot ce ai aflat citind această lucrare şi ia o hotărâre tare īn inima ta pentru Dumnezeu. Aş, fi īncāntat să ştiu că rândurile de faţă ţi-au fost cu adevărat folositoare. Mă rog ca Cel Prea Īnalt să te ajute să descoperi intensitatea dragostei divine pentru tine şi frumuseţea trăirii cu Hristos. Domnul Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toţi!

"Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu"

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Viaţă Creştină
Produse > Editura CLC > Cărţi Editura CLC ROMÂNIA

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

anonim
nu este mare pretul cartii dar mintuirea este fara plata.

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Învingând temperamentul prin Duhul Sfânt ~ Tim LaHaye
Fiecare persoană este o combinaţie de slăbiciuni şi calităţi, iar pentru aceasta există un motiv, explică Tim LaHaye.
Preţul nostru:
15.00 RON

Ce se întâmplă când femeile se roagă ~ Evelyn Christenson
Descătuşează puterea rugăciunii în viaţa ta chiar astăzi!
Preţul nostru:
15.00 RON

Când spui iartă-mă ~ Rodica Iova
Când spunem „Iartă-mă”, vrem să cădem la pace, cu Dumnezeu şi cu semenii, declarând, totodată, război Diavolului.
Preţul nostru:
15.00 RON

Tandreţea luptătorului: intenţiile lui Dumnezeu pentru fiecare bărbat ~ Stu Weber
Lider. Protector. Prieten. Iubit. Bărbaţilor li se cere să îndeplinească o mare diversitate de roluri. Iar obţinerea unui echilibru între toate acestea se poate dovedi o sarcină extrem de dificilă. Însă Dumnezeu ne-a pus la îndemână un puternic plan de lucru pentru realizarea unei masculinităţi echilibrate, iar Stu Weber - în „Tandreţea Luptătorului” - aruncă o privire pătrunzătoare, cu potenţial transformator, în tainele acestui proiect.
Preţul nostru:
22.00 RON

Darul iertării ~ Charles Stanley
Porţi în tine puterea de a ierta, de-a fi vindecat si de-a fi eliberat, pentru a-ţi trăi viaţa din plin.
Preţul nostru:
20.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment