CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Cum să devii un luptător în rugăciune

Cum să devii un luptător în rugăciune

Elisabeth Alves

Preţul nostru: 25.00 RON

Detalii produs

ISBN: 9786068432991
Număr pagini: 230
Codul produsului: 16095
Dimensiuni produs: 145 x 205 mm

Descrierea produsului

Rugăciunea. Ştim cu toţii că ar trebui să fie o parte importantă a vieţii noastre. Însă puţini simt că stăpânesc această disciplină cu adevărat (dacă acest lucru este posibil) şi toţi simţim că am putea beneficia de o îndrumare mai clară, mai practică despre cum să ne rugăm cu mai multă putere, cu mai multă pasiune - şi să ne rugăm mai mult.

Pentru a-i ajuta pe toţi, de la începător la mijlocitor experimentat, Cum să devii un luptător în rugăciune oferă un ghid complet cu privire la esenţa rugăciunii puternice. De la lucrurile cele mai simple până la poveşti inspiraţionale ale unor rugăciuni care au schimbat lumea, Elisabeth Alves îţi arată o perspectivă nouă asupra misterului incredibil al rugăciunii şi beneficiile pe care aceasta le aduce.

Treci dincolo de preconcepţia rugăciunii ca ritual sau datorie şi învaţă ce înseamnă adevărata comunicare cu Dumnezeu, experimentându-I puterea şi bucuria aşa cum nu ai mai facut-o niciodată.

CUPRINS

Cuvânt-înainte de C. Peter Wagner
Mulțumiri
Introducere

I. SCOPUL RUGĂCIUNII
1. De ce să ne rugăm?
Până nu vom înțelege scopul rugăciunii, nu vom face din rugăciune o prioritate. Astfel, ne furăm singuri de parteneriatul unei Împărății care face ca voia Lui să se împlinească pe pământ.

2. Învață-mă să mă rog
Rugăciunea înseamnă a avea o relație cu Dumnezeu la un nivel intim, oferindu-i Tatălui fiecare parte a ființei noastre, știind că El tânjește să aibă părtășie cu noi. Unde, când și cum Îl întâlnim pe Domnul dă tonul timpului nostru petrecut în intimitate cu El.

3. Tipuri de rugăciune
Așa cum sunt multe feluri în care comunicăm cu alții, modurile în care comunicăm cu Dumnezeu vor varia în funcție de profunzimea relației noastre cu El și de motivul comunicării noastre.

II. A PRIMI RĂSPUNS DE LA DUMNEZEU
4. A auzi vocea lui Dumnezeu
Dumnezeu nu este un prieten tăcut. El tânjește să ne vorbească; dar adesea nu Îi auzim vocea pentru că vorbim noi prea mult.

5. A înțelege personalitatea Duhului Sfânt    
Personalitatea Duhului Sfânt are multe laturi. Așadar, El Se arată adesea diferit în fiecare dintre noi și în momente diferite. O înțelegere mai bună a Lui ne ajută să ne înțelegem mai bine unul pe celălalt.

6. A ține un jurnal: a nota ceea ce auzi
Este scris! Ținerea unei evidențe te va ajuta adesea să descoperi tipare în viața ta și îți va permite să vezi scopurile Lui pentru viitor.

III. RĂZBOIUL SPIRITUAL
7. Ești într-o bătălie
Trebuie să îți cunoști dușmanul, să înțelegi tacticile lui și să recunoști câmpul de luptă pentru a avea o strategie eficientă. Atunci vei fi gata să îți pui armura și să îți declari victoria.

IV. ARME PENTRU RĂZBOI
8. Arsenalul creștin - Partea I
Isus Cristos ți-a dat împuternicirea de a acționa în Numele Lui, pentru ca voia Lui să poată fi împlinită pe pământ. Tu ai primit cheile Împărăției pentru a încuia planurile lui Satan și pentru a descuia scopurile raiului.

9. Arsenalul creștin - Partea a II-a     
Cu un trup disciplinat, cu o înțelegere clară a modului în care să îți folosești sabia și cu rezerva care îți este pusă la dispoziție prin numele Lui victorios, vei putea lupta lupta cea bună... și vei putea căștiga!

V. GHID DE RUGĂCIUNE
10. Rugăciuni zilnice
Rugăciunea nu ar trebui să se bazeze pe formule și ritualuri, însă putem să învățăm să ne rugăm spunând ceea ce spune Dumnezeu Tatăl în Cuvântul Său. Aceste rugăciuni zilnice sunt o compilație de versete din Scriptură pentru a-ți oferi un prototip când te rogi pentru conducători, pentru biserici, pentru familii și pentru alții.

Glosar
Cărți recomandate
Note

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi
Produse > Cărţi > Viaţă Creştină
Produse > Cărţi > Rugăciune

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Crucea radicală ~ A. W. Tozer
Fiecare om îşi are viitorul în mâini. Nu numai liderul mondial, dar chiar şi omul tăcut, pierdut în anonimat decide încotro va merge sufletul său.
Preţul nostru:
21.00 RON

Lupta împotriva bârfei ~ Matthew C. Mitchell
"Fii atent, ai auzit despre...?"
Preţul nostru:
23.00 RON

Legea Lui Hristos [Carte] ~ Charles Leiter
Ce înseamnă să "slujim lui Dumnezeu într-un duh nou, iar nu după vechea slovă"? Cum se raportează creştinul la Legea lui Moise? Cum se relaţionează reciproc dragostea şi Legea? Mai sunt poruncile Vechiului Testament aplicabile vieţii de creştin? Ce înseamnă a fi "eliberat de Lege"?
Preţul nostru:
30.00 RON

Ce se întâmplă când femeile se roagă ~ Evelyn Christenson
Descătuşează puterea rugăciunii în viaţa ta chiar astăzi!
Preţul nostru:
15.00 RON

Viu în Duhul ~ A. W. Tozer
Este Duhul Sfânt activ în viaţa ta? Ca dovezi ale manifestării Duhului Sfânt, mulţi oameni se uită după experienţe extraordinare. Dar ce se întâmplă când aceste experienţe încetează? Cum putem fi umpluţi de Duhul Sfânt zi de zi în lucrurile obişnuite pe care le facem?
Preţul nostru:
23.00 RON

Visuri răscumpărate ~ Sally John
O promisiune dăinuie pentru totdeauna, chiar dacă totul s-a schimbat? Cu sinceritate și cu sensibilitate, autoarea de succes, Sally John, deapănă o poveste mișcătoare, despre întorsăturile neașteptate pe care le poate lua viața și despre speranța că nu e niciodată prea târziu să ne întoarcem pe drumul cel bun.
Preţul nostru:
32.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment