CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Cum să-ţi păstrezi echilibrul când visele tale sunt spulberate

Cum să-ţi păstrezi echilibrul când visele tale sunt spulberate  [Carte]

Kay Arthur

Preţul nostru: 29.00 RON

Detalii produs

Titlu original: GENESIS - KEEPING YOUR FOCUS WHEN YOUR DREAMS ARE SHATTERED
Data apariţiei: 06.05.2018
Număr pagini: 120
Codul produsului: 7770
Dimensiuni produs: 210 x 280 mm

Descrierea produsului

Un studiu biblic despre Iosif.

Un studiu biblic inductiv care te va ajuta să înţelegi cuvântul Lui Dumnezeu, va aduce vindecare sufletului tău şi va da direcţie vieţii tale.

Ai fost vreodata acuzat pe nedrept? Sau poate ai suferit nevinovat din cauza unei situaţii asupra căreia nu ai avut nici un control. Viaţa lui Iosif este un studiu al modalităţilor de abordare a unor situaţii extreme.

Cum ai fi dacă ai ajunge stăpânul lumii? Cum te-ai comporta dacă ai fi într-adevăr sclav?

Iosif a urcat pe înălţimi si a coborât în văi adânci, dar Dumnezeu l-a învăţat cum să acţioneze în toate  împrejurările.

In timpul acestui studiu de patru săptămâni vei învăţa despre viaţa lui Iosif.

Cum să-ţi păstrezi echilibrul când visele tale sunt spulberate, este subiectul abordat în studiul lui Iosif ca personaj biblic, aşa cum este scris în capitolele 37-50 din cartea Geneza.

Un curs de patru săptămâni cu patru lecţii.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Studiu Biblic > Învăţătură peste Învăţătură

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Înfruntă-ţi uriasii [Carte] ~ Max Lucado
Eşti pe cale să îţi înfrunţi uriaşii? Lasă-te inspirat de această poveste. Acelaşi Dumnezeu Care l-a ajutat pe David, te va ajuta şi pe tine!
Preţul nostru:
29.00 RON

Ştiinţa şi credinţa creştină ~ Harry L. Poe, Jimmy H. Davis
Ce putem să cunoaștem și cum cunoaștem? Ce fel de univers există? De unde venim? Ce putem ști cu certitudine? Și când se transformă ordinea în dezordine? Iată principalele cinci întrebări pentru care omenirea s-a străduit veacuri după veacuri să găsească un răspuns.
Preţul nostru:
26.00 RON

Răstignit de creştini ~ Gene Edwards
A fi răstignit de către confratii creştini este una din cele mai mari dureri pe care un copil al lui Dumnezeu o poate cunoaşte. Aceasta poate să te afecteze atât de profund încât poate marca sfârşitul vieţii tale ca şi creştin practicant. Răstignirea poate avea efecte nelimitate asupra vieţii tale. Ai putea rămâne infirm pentru tot restul vieţii tale, puterea ei distructivă urmărindu-te până la mormânt. Pe de altă parte, răstignirea ta poate afecta pozitiv - atât de pozitiv încât atunci când reapari, vei fi o persoană cu totul schimbată.
Preţul nostru:
11.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment