CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Cunoaşte-ţi rolul în familie

Cunoaşte-ţi rolul în familie

Beniamin Fărăgău

Preţul nostru: 21.80 RON

Detalii produs

ISBN: 9789735310363
Număr pagini: 134
Codul produsului: 12653
Dimensiuni produs: 155 x 235 mm

Descrierea produsului

Ne aflam in fata unui text dificil - 1 Corinteni 11:1-16 -, a carui intelegere si aplicare au generat discutii infocate de-a lungul istoriei.Dar atunci cand il interpretam in contextul intregii carti si in lumina scopului cu care autorul l-a inclus in scrierea sa, sa descoperim un text vital pentru intelegerea rolului barbatului si al femeii in lupta spirituala a familiei.

 

Pentru a ramane in picioare in fata atacurilor Celui Rau, barbatul este chemat sa se incoloneze dupa Hristos, sa-L cunoasca si sa-l urmeze, iar femeia a fost data de Dumnezeu ca ajutor potrivit sotului ei, pentru ca impreuna, sa fie implicati in bataliile cerului.

 

Desi problemele din biserica din Corint erau generate, in primul rand, de femei, totusi, Pavel ridica oglinda Cuvantului in fata amandurora, chemandu-i si pe unul si pe celalalt sa-si redescopere locul si rolul in familie.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Căsătorie & Familie
Produse > Cărţi > Viaţă Creştină
Produse > Cărţi > Căsătorie & Familie > Soţi şi soţii > Comunicarea în căsnicie
Produse > Magazin Crăciun > Idei pentru cadouri > Cadouri pentru ea
Produse > Magazin Crăciun > Idei pentru cadouri > Cadouri pentru el

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Familia - O perspectivă creştină asupra căminului contemporan ~ Jack O. Balswick, Judith K. Balswick
Scopul cărţii Familia - o perspectivă creştină asupra căminului contemporan este acela de a prezenta o viziune completă a vieţii de familie, viziune care se bazează pe cercetări social-stiintifice, aducând amănunte clinice şi prezentând adevăruri biblice.
Preţul nostru:
40.00 RON

Dincolo de apropiata furtună - Vestul canadian vol.5 ~ Janette Oke
Dragostea dintre Wynn si Elizabeth Delaney a cicatrizat amintirile dureroase ale fiului lor infiat, Henry, si l-a ajutat sa devina un om integru.
Preţul nostru:
22.00 RON

Când reînvie speranţa. Vestul canadian vol.4 ~ Janette Oke
Lasandu-si prietenii in urma, Elizabeth si Wynn iau in primire noul post al Politiei Calare, mult mai inapoiat, din nord-vestul Canadei. Elizabeth se simte din nou stinghera din cauza femeilor din comunitate care se tem sa vorbeasca cu ea.
Preţul nostru:
22.00 RON

În aşteptarea zilei de mâine - Vestul canadian vol.6 ~ Janette Oke
Ajunsi la maturitate, Christine si fratele ei mai mare, Henry, sunt pregatiti sa-si faureasca singuri viitorul. Henry si-a gasit persoana iubita cu care planuieste sa se casatoreasca.
Preţul nostru:
22.00 RON

Crede în soţia ta şi încurajeaz-o ~ Norman H. Wright
Daca esti ca majoritatea barbatilor, inseamna ca vrei sa construiesti o relatie plina de satisfactii si dragoste cu sotia ta… dar nu esti sigur cum. In cartea Crede in sotia ta si incurajeaza-o, scriitorul de succes si consilierul in probleme de familie H. Norman Wright ii descopera secretul: incurajarea. Sprijinul, respectul si incurajarea sotiei tale reprezinta cheia unei casnicii fericite si durabile.
Preţul nostru:
25.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment