CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Dacă vrei să umbli pe apă, trebuie să cobori din barcă

Dacă vrei să umbli pe apă, trebuie să cobori din barcă

John Ortberg

Preţul nostru: 33.00 RON

Detalii produs

Titlu original: If you want to walk on water, you`ve got to get out of the boat
Legare: SC
ISBN: 9786068712710
Număr pagini: 221
Codul produsului: VC442
Dimensiuni produs: 135 x 205 x 15 mm
Greutate produs: 0.300 kg

Descrierea produsului

Descoperă potenţialul incredibil care te aşteaptă în afara zonei tale de confort!

În adâncul fiinţei tale se găsesc aceeaşi credinţă şi aceeaşi dorinţă care l-au determinat pe Petru să umble pe apele agitate de furntună ale Mării Galileii, spre Isus.

În ce fel îţi spune Dumnezeu şi ţie, ca lui Petru: "Vino?"

John Ortberg te invită să descoperi potenţialul incredibil care te aşteaptă în afara zonei tale de confort.

Pe apele învolburate ale credinţei, Isus vrea să te întâlnească într-un mod care te va schimba pentru totdeauna, întărindu-ţi caracterul şi încrederea în Dumnezeu. Va fi o experienţă extraordinară! La ce altceva te poţi aştepta din partea Cuiva care Se numeşte Dumnezeu? Alegerea este a ta! Poţi ajunge să-L cunoşti aşa cum îl cunosc doar cei ce umblă pe apă. Există o singură condiţie... Dacă vrei să umbli pe apă, trebuie să cobori din barcă.

Credinţa nu este împotriva raţiunii, ci dincolo de limitele raţiunii, o continuare a ei. Ceea ce credem despre Dumnezeu este cel mai important lucru care ne defineşte, căci ceea ce credem determină modul în care ne comportăm, iar amândouă determină ceea ce devenim. „Orice loc pe care-l va călca talpa piciorului vostru, va fi al vostru.” Este bucuria lui Dumnezeu să dăruiască; este însă datoria noastră să cucerim prin credinţă. O credinţă mică te poate duce în cer, dar una mare poate aduce cerul la tine.

Cartea aceasta vine să întărească şi să consolideze cele mai importante sfaturi pe care le-am primit în momente de răscruce ale vieţii mele. Felicitări celor ce au ales cartea aceasta pentru traducere în limba română. Felicitări şi celor care au făcut această lucrare cu atâta pricepere şi cu atâta graţie.

Daniel Brânzei - Autor, Biblia cu Explicaţii
După ce descoperi care este barca ta, vei constata cu surprindere nu numai că poţi, dar că trebuie să ajungi şi tu să umbli pe apă - într-un anumit sens - pentru a trăi viaţa de creştin în mod plenar, la cota înaltă a imitării Domnului Iisus Christos. ...Vei dori să fi coborât mai devreme din barcă pentru a cunoaşte acea experienţă minunată, acel „pot totul în Christos, care mă întăreşte”.

Emilian Niculescu, pastor
În acest volum, John Ortberg foloseşte metafora umblării pe apă pentru a descrie trăirea prin credinţă a creştinului.

Cititorul este conştientizat în legătură cu aspectele care alcătuiesc tiparul biblic al acestei aventuri: chemarea divină, sentimentul de teamă, încurajarea, necesitatea luării unei decizii personale şi realitatea creşterii spirituale. Sunt convins că lecturarea acestei cărţi se va face cu plăcere şi îl va inspira pe cititor să-şi focalizeze atenţia asupra lui Iisus Christos, pentru a experimenta puterea şi Prezenţa lui Dumnezeu. -- Dr. Mihai Handaric - Facultatea de Teologie Penticostală "Betania", Arad
Am citit "Dacă vrei să umbli pe apă" pe nerăsuflate, fără să o las din mână. Nu intenţionam s-o citesc dintr-o suflare, dar am făcut greşeala s-o încep. Râdeam după ce am citit prima pagină şi eram cu totul captivat până să termin primul capitol. John Ortberg este unul dintre autorii mei preferaţi. Umorul său, îmbinat cu abordarea sinceră şi practică a creşterii creştine, este foarte înviorător. Dacă vrei să umbli pe apă, citeşte această carte, APOI coboară din barcă şi începe să trăieşti cu adevărat. -- Ken Davis - Autor şi conferenţiar

Cuprins

Prefaţă
Introducere
Despre cei ce umblă pe apă
Legume de barcă
Discernerea chemării
Umblarea pe apă
Vântul
Ţipând de frică
Mă scufund!
Cu ochii la Isus
Învaţă să aştepţi
Cât de mare este Dumnezeul tău?
Surse

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Viaţă Creştină
Produse > Cărţi > Bestsellers 2016

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Pavel Greucean
Cartea aceasta are un mesaj revelat, care nu te poate lasa indiferent. Citind-o, nu poti sa nu descoperi ca Dumnezeu te invita sa experimentezi o relatie speciala cu El, in urma careia El sa fie proslavit in viata ta. Concluzia finala a cartii m-a facut sa meditez adanc la urmatoarea intrebare: "Daca Dumnezeul meu este intr-adevar un Dumnezeu mare, si I-as putea cere sa faca orice in viata mea, oare CE I-AS CERE ??? ... Cred ca un singur lucru as indrazni sa cer: Doamne, ajuta-ma sa vad cat de mare esti !!!
Ruben
O carte ce merita procurata. Indiferent ce varsta ai, iti va schimba perspectiva asupra vietii, ce iti mai sta in fata!
Nota 10!

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Toţi sunt normali până ajungi să-i cunoşti ~ John Ortberg
Normal? Cine e normal? Sigur nu-i vorba de tine! Nici de vreun altul pe care l-ai întâlnit până acum... Nici unul dintre noi nu este normal conform definiţiei lui Dumnezeu, şi cu cât ne apropiem mai mult unii de alţii, cu-atât mai clară devine situaţia.
Preţul nostru:
35.00 RON

Viaţa pe care ţi-ai dorit-o dintotdeauna [Carte] ~ John Ortberg
Ce te reţine de la trăirea unei astfel de vieţi? Ce poţi face pentru a trăi astfel? Dacă te-ai săturat de starea curentă a lucrurilor - dacă bănuieşti că viaţa creştină este mai mult decât ai experimentat tu până acum - John Ortberg îţi arată o cale a transformării şi a revigorării spirituale pe care o poate urma oricine. O cale care duce la „Viaţa pe care ţi-ai dorit-o dintotdeauna”.
Preţul nostru:
27.00 RON

Dumnezeu e mai aproape decât crezi ~ John Ortberg
Dumnezeu e interesat să fie descoperit de oameni obișnuiți ca mine și ca tine. Mai mult chiar, El a promis că va fi cu noi și ne va conduce în mod personal. Dacă Dumnezeu este întotdeauna cu noi, de ce este atât de greu de găsit? Oare nu scăpăm din vedere ceva important în tot șirul de evenimente ce ne alcătuiesc viața? Cum am putea remedia această situatie? Cartea ne dezvăluie fața lui Dumnezeu care așteaptă să fie descoperită din mozaicul complex al vieții.
Preţul nostru:
32.00 RON

O dragoste mai presus de raţiune ~ John Ortberg
Cu pasiune şi înţelepciune, folosind ilustraţii remarcabile şi emoţionante, Ortberg demonstrează diferitele caracteristici ale dragostei lui Dumnezeu, dezvăluindu-ne ceea ce am sperat mereu că este adevărat: Dragostea lui Dumnezeu este într-adevăr o Dragoste dincolo de orice raţiune, care se bucură să acorde o a doua şansă.
Preţul nostru:
30.00 RON

Înfruntă-ţi uriasii [Carte] ~ Max Lucado
Eşti pe cale să îţi înfrunţi uriaşii? Lasă-te inspirat de această poveste. Acelaşi Dumnezeu Care l-a ajutat pe David, te va ajuta şi pe tine!
Preţul nostru:
29.00 RON

Călătorie fără bagaje ~ Max Lucado
Folosind versetele Psalmului 23 ca pe un ghid, Max Lucado ne ajută să ne facem un inventar benefic al poverilor pe care le cărăm după noi. Fie ca Dumnezeu să folosească acest Psalm pentru a te elibera de poveri care nu au fost destinate niciodată să le porţi.
Preţul nostru:
19.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment