CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Darul iertării

Darul iertării

Charles Stanley

Preţul nostru: 20.00 RON

Detalii produs

Titlu original: The gift of forgiveness
Legare: Paperback
ISBN: 9739788998
Număr pagini: 166
Codul produsului: 4448
Dimensiuni produs: 210 x 145 x 13 mm
Greutate produs: 0.220 kg

Descrierea produsului

"Un om nu poate merge atît de departe încît să nu mai primească dragostea şi iertarea lui Dumnezeu – aceasta este ideea cheie pe care o are la temelie Darul iertării. Discursul teologic e însoţit de vocaţia pastorală şi de arta consilierii. Pe măsură ce cadrul teologic este consistent construit, autorul mediază mesajul către cititori argumentandu-l cu întîmplări din viaţa lui şi din vieţile celor pe care i-a consiliat.

Fără acest cadru teologic, cartea nu ar fi fost decît, precum altele la modă, un ghid Cum să-ţi păstrezi echilibrul afectiv sau Iertarea în 10 paşi. În contextul contemporan al unor astfel de best-seller-uri năstruşnice, poate că unii cititori se vor simţi mai confortabil lecturînd cartea începînd cu capitolul 7, care prezintă zece etape (nu toate neapărat necesare) prin care e posibil să treacă un om în cultivarea unui spirit neiertător.

De la suferinţă la descurajare, de la confuzie la identificarea rădăcinilor resentimentelor, asumarea responsabilităţii şi eliberarea de spiritul neiertător, aceste etape sunt prezentate nu în viziunea unui eseist cu temă dată, ci din experienţa acumulată în cei 30 de ani de consiliere – în care a cunoscut oameni în tot felul de circumstanţe care au fost eliberaţi şi refăcuţi emoţional – şi, cum am amintit deja, din perspectiva graţiei cu care graţiază Dumnezeu." (Alin Cristea)

Dr. Charles Stanley, unul dintre cei mai influenţi lideri spirituali ai zilelor noastre, ne împărtăşeşte în "Darul iertării" care este cheia pentru o pace personală - şi chiar mondială. După ce ne spune că nici un păcat nu este atât de îngrozitor, încât să blocheze iertarea lui Dumnezeu, şi nici atât de nesemnificativ, incât să nu fie nevoie de mila divină, el ne dezvăluie cum putem să primim iertarea lui Dumnezeu în mod specific.

Autorul accentuează faptul că lipsa iertării poate avea ca rezultat separarea, amărăciunea, duşmănia, indiferenţa şi chiar depresia. De multe ori, o atitudine neiertătoare şi/sau neiertată poate evolua într-o nelinişte generalizată, astfel încât - în cele din urmă - fie ne pierdem autocontrolul, fie pierdem controlul asupra situaţiei.

În "Darul iertării", Dr. Stanley ne învaţă cum să trăim o viaţă de iertare în cadrul relaţiilor şi cum să facem din iertare o practică permanentă a vieţii noastre. Combinând întâmplări reale din viaţa lui şi din vieţile celor pe care i-a consiliat, el ne arată cum pacea - care vine din iertare - ne afectează reacţiile primare faţă de noi înşine, faţă de ceilalţi oameni şi faţă de Dumnezeu.

Indiferent de situaţia ta, indiferent de ceea ce s-a întâmplat în trecut, ţine minte că tu pierzi, dacă nu îţi rezolvi acest duh neiertător... Porţi în tine puterea de a ierta, de-a fi vindecat si de-a fi eliberat, pentru a-ţi trăi viaţa din plin

Introducere:

Era o dimineaţă de duminică. În timp ce mergeam cu maşina spre biserică, rememoram evenimentele din lunile precedente. Predicasem la amvon ca pastor asociat al bisericii First Baptist din Atlanta, în timp ce un comitet al bisericii căuta un pastor senior care să-l înlocuiască pe cel care demisionase. Nu a trecut mult până când oamenii au început să se împartă în mai multe tabere. Un grup ar fi dorit să ocup eu postul de pastor; altul voia un pastor mai în vârstă, mai experimentat şi mai cunoscut. Eram prins la mijloc. Responsabilitatea mea era pur şi simplu aceea de a predica, în timp ce membrii congregaţiei dezbăteau aprig problema între ei.
Lupta interioară care a urmat ne-a adus pe mine şi familia mea într-o stare de epuizare emoţională. Mi s-a cerut să plec de mai multe ori şi, deşi aş fi acceptat plecarea bucuros, am rămas pentru un singur motiv: Dumnezeu mi-a spus: „Rămâi". În timp ce mă rugam împreună cu soţia mea, Anna, ştiam că Dumnezeu ne spunea clar că trebuie să ne încredem în El şi să rămânem acolo.
Apoi, după douăsprezece luni, părea că se va ajunge, în sfârşit, la un rezultat. In urma unei adunări generale turbulente, care durat trei ore, am fost ales pastor al bisericii. Se părea că trecusem toate obstacolele majore. Nu-mi dădeam totuşi seama, la momentul acela, că cel mai mare obstacol - cel al iertării - abia urma să fie trecut.
Următoarele pagini îşi au sursa de inspiraţie în lupta care s-a dat în lăuntrul meu pentru a-i ierta pe oamenii pe care i-am iubit şi pe care i-am crezut prieteni, şi care totuşi s-au purtat astfel încât mi-au dovedit exact contrariul. Mai mult decât orice, această carte este pur şi simplu o invitaţie de a trata efectele otrăvitoare ale unui spirit neiertător. Este o otravă capabilă de a distruge nu doar viaţa ta, ci şi viaţa celor din jurul tău. Rugăciunea mea este ca, în aceste pagini, să descoperi şi tu libertatea care vine atunci când laşi în urmă, o dată pentru totdeauna, rănile şi nedreptăţile trecutului.

Cuprins

Introducere

Capitolul 1 - Iertare şi eliberare
Capitolul 2 - Imaginea de ansamblu
Capitolul 3 - Singura soluţie
Capitolul 4 - Credinţa şi iertarea
Capitolul 5 - Tatăl nostru iertător
Capitolul 6 - Iertare şi mărturisire
Capitolul 7 - Cum tratăm propria suferintă
Capitolul 8 - Cum îi iertăm pe ceilalţi
Capitolul 9 - Cum ne iertăm pe noi înşine
Capitolul 10 - Amărăciunea
Capitolul 11 - Când un frate se poticneşte

Concluzie
Anexa A - Păcatul de neiertat
Anexa B - Paşi spre acordarea iertării

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Viaţă Creştină
Produse > Editura CLC > Cărţi Editura CLC ROMÂNIA

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Gheorghe Scobercea
"Teoria ca teoria... Este indicat un studiu dupa aceasta carte in biserici
pentru a se putea pune si-n practica.
Doamne ajuta, Doamne da izbinda.
Victoria
Datorita harului lui Dumnezeu avem puterea de a ierta; purtam in noi izvorul fericirii si puterii darului de a ierta.
Amalia, Petrosani
Cred ca orice rau ne-ar face o persoana noi trebuie sa o iertam si sa o iubim, pentru ca altfel nu vom intra in Imparatia lui Dumnezeu!
Mircea
As dori sa pot ierta din inima, stiu ca nu e usor, dar avem un Domn care ne da putere: Domnul Isus Hristos.
Nicoleta Gierling
Oare nu suntem si noi pacatosi ca sa avem si noi la randul nostru nevoie de iertarea Domnului? Deci haideti sa luptam pana la sfarsit, doar asa vom avea parte de viata vesnica, sa nu ne inselam singuri fratilor dragi, ca nu vom vedea cerul cu nici un chip daca nu iertam din inima.
Emilia Dragan
Iertarea e un dar bun pentru noi de la Dumnezeu si din partea noastra unii fata de ceilaltii. Daca-L iubim pe Creatorul, ascultam de poruncile Lui si le implinim; prin Hristos nu e greu nimic.
Valentina
Vreau sa-mi cumpar aceasta carte si sper sa reusesc si eu sa iert vreodata; m-am luptat prea mult cu mine sa am putere sa nu mai cedez, sa nu mai iert si acum acest lucru imi face rau. Suna frumos sa ierti, insa in mine se duce o lupta teribila.
traian cipcigan
"si ne iarta pacatele noastre precum iertam si noi gresitilor nostri"
Cristea Mihai
"Daca nu iertati nu vi se va ierta"; aceste cuvinte au fost spuse de Domnul Isus
Luciana Dobria
Este foarte imoprtant sa descoperim si sa recunoastem durerea din noi pe care nu o putem ierta din cauza ranii prea adanci si infectate, ca apoi sa fim liberi sa putem ierta pe cel de langa noi.
Lidia
...dimpotriva, fiti buni unii cu altii, si iertati-va cum v-a iertat Hristos!
Ramona Ciofu
Sa dam iertare celor care ne-au ranit, sa iubim pe cei care ne sunt dusmani ...sunt lucruri cu care Biserica de azi se confrunta... cartea merita a fi citita.
Molnar Ovidiu
Stiu ca e considerata cea mai buna carte in domeniu.

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Ce se întâmplă când femeile se roagă ~ Evelyn Christenson
Descătuşează puterea rugăciunii în viaţa ta chiar astăzi!
Preţul nostru:
15.00 RON

Învingând temperamentul prin Duhul Sfânt ~ Tim LaHaye
Fiecare persoană este o combinaţie de slăbiciuni şi calităţi, iar pentru aceasta există un motiv, explică Tim LaHaye.
Preţul nostru:
15.00 RON

Tandreţea luptătorului: intenţiile lui Dumnezeu pentru fiecare bărbat ~ Stu Weber
Lider. Protector. Prieten. Iubit. Bărbaţilor li se cere să îndeplinească o mare diversitate de roluri. Iar obţinerea unui echilibru între toate acestea se poate dovedi o sarcină extrem de dificilă. Însă Dumnezeu ne-a pus la îndemână un puternic plan de lucru pentru realizarea unei masculinităţi echilibrate, iar Stu Weber - în „Tandreţea Luptătorului” - aruncă o privire pătrunzătoare, cu potenţial transformator, în tainele acestui proiect.
Preţul nostru:
22.00 RON

Cântarea Cântărilor ~ Watchman Nee
"Cântarea Cântărilor" este unul dintre cele mai frumoase poeme care au fost scrise vreodată. De-a lungul secolelor limbajul său captivant şi sublimele figuri de stil i-au încântat pe cititori.
Preţul nostru:
17.00 RON

Picioare de căprioară pe înălţimi ~ Hannah Hurnard
Picioare de Căprioară pe Înalţimi este o frumoasă alegorie care dramatizează dorinţa copiilor lui Dumnezeu de a fi conduşi spre noi culmi ale dragostei, bucuriei şi victoriei. Este o operă clasică a literaturii creştine, scrisă pentru a te încuraja şi inspira în propria ta călătorie către înălţimi.
Preţul nostru:
6.50 RON

Dificultăţi conjugale ~ Paul Tournier
Preţul nostru:
2.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment