CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
De ce ai crede Biblia?

De ce ai crede Biblia?

Amy Orr - Ewing

Preţul nostru: 25.00 RON

Detalii produs

ISBN: 9786069394427
Număr pagini: 180
Codul produsului: 16175
Dimensiuni produs: 135 x 205 mm

Descrierea produsului

Sunt manuscrisele biblice credibile?

Cum rămâne cu celelalte cărţi sfinte?

Nu este Biblia cam învechită?

 

Frecvenţa cu care întrebări ca acestea se insinuează în conversaţiile noastre ar trebui să ne provoace să ne aplecăm cu mai multă dedicare asupra resurselor care ne ajută să formulăm răspunsuri pertinente, raţionale şi demne de încredere.

Cu tact, dar totodată convingătoare, Amy Orr-Edwing ne pune înainte o serie de argumente solide în favoarea Bibliei: Cum ar putea fi pusă la îndoială credibilitatea Noului Testament, când este susţinut de nu mai puţin de 24.000 de manuscrise? Cum să ne îndoim de existenţa lui Isus, când autorii evangheliilor au consemnat cu deosebită acurateţe atâtea evenimente istorice?

Cartea aceasta merită citită de orice om care se confruntă cu îndoieli privind veridicitatea Bibliei, dar şi de acei creştini care întâmpină dificultăţi în situaţiile în care credinţa lor este pusă sub semnul întrebării din cauza fundamentării ei pe o carte considerată de mulţi ca fiind greu de crezut.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi
Produse > Cărţi > Apologetică
Produse > Cărţi > Viaţă Creştină

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Prins în capcana controlului ~ David Cross
Există o întrebare pe care orice creştin ar trebui să şi-o pună:"Cine sau ce îmi controlează viaţa de fiecare zi?" Controlul poate fi dumnezeiesc sau nedumnezeiesc, în funcţie de autoritatea care acţionează în spatele lui. El ne dăunează atunci când ne subminează libertatea de a alege binele.
Preţul nostru:
21.00 RON

Disciplinele spirituale pentru viaţa creştină ~ Donald S. Whitney
"Disciplinele spirituale pentru viaţa creştină" îţi oferă o oportunitate minunată de a porni în urmărirea sfinţeniei delectându-te în disciplinele spirituale.
Preţul nostru:
33.00 RON

Duhul Sfânt ~ Billy Graham
În calitate de creştin, ai la îndemână o putere stimulatoare, revoluţinară...
Preţul nostru:
27.00 RON

Un singur Dumnezeu - Allah sau Isus? ~ Nabeel Qureshi
În această carte mult aşteptată, Nabeel ne destăinuie ce a aflat el, oferind un tablou comparativ complet şi atent realizat al dovezilor în favoarea islamului şi în favoarea creştinismului – dovezi care i-au răscolit sufletul şi i-au schimbat viaţa.
Preţul nostru:
37.00 RON

Pledoarie pentru iertare
Pledoarie pentru iertare este o carte care îmbină echilibrat experienţa pastorală cu înţelepciunea teologică, scrisă pe o temă sensibilă, cea a iertării. Sunt acoperite toate subiectele majore aferente temei, sprijinite puternic de texte biblice şi presărate de ilustraţii variate şi relevante.
Preţul nostru:
20.00 RON

Dicţionar Biblic
Preţul nostru:
150.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment