CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
De neoprit

De neoprit

Nick Vujicic

Preţul nostru: 36.00 RON

Detalii produs

Titlu original: Unstoppable: The Incredible Power of Faith in Action
Număr pagini: 223
Codul produsului: 13851
Dimensiuni produs: 145 x 205 x 20 mm
Greutate produs: 0.315 kg

Descrierea produsului

Să fii de neoprit presupune să crezi și să acționezi. Să ai încredere în tine, în talentele tale și în scopul propus, dar, mai presus de toate, să ai încredere în dragostea nemăsurată a lui Dumnezeu și în planul Lui pentru viața ta.

Oameni din întreaga lume recunosc fața zâmbitoare și mesajul motivațional al lui Nick Vujicic. În ciuda faptului că s-a născut fără brațe și picioare, asta nu a constituit un impediment pentru a se bucura de reușite mari, de o carieră plină de succes și semnificativă și de relații iubitoare. Vujicic a depășit încercările și greutățile sale, concentrându‑se pe certitudinea că el a fost creat pentru un scop unic și specific, că viața lui are o valoare și, oricare ar fi greutățile vieții, Dumnezeu este mereu prezent. Succesul său în viață se datorează, spune el, credinței puse în practică.
Cum se poate întâmpla așa ceva? În cartea sa, De neoprit, Nick Vujicic vorbește despre adversitățile și circumstanțele dificile prin care trec mulți oameni în zilele noastre:

  • Situații de criză
  • Probleme de relație
  • Provocări la locul de muncă
  • Limitări cauzate de boală și infirmitate
  • Gânduri auto-distructive
  • Sentimente și vicii
  • Amenințare, persecuție, violență și intoleranță
  • Dezechilibre între corp, minte, inimă și spirit
  • Pierderea controlului


Nick Vujicic se adresează acestor probleme prin prisma experiențelor din propria lui viață și arată că oricine care-și dorește o viață ridicol de bună poate depăși orice obstacole, ba chiar să devină de neoprit.

Ce piedici stau în calea ta? Ești gata să fii de neoprit?

Nick Vujicic este vorbitor motivațional, autor și director al Organizației nonprofit „Viața fără limite”. Viața lui a devenit o sursă de inspirație pentru oameni din întreaga lume, Vujicic vorbind frecvent despre modul în care oamenii pot să depășească orice bariere în împlinirea visurilor.
Împreună cu soția lui Kanae și băiețelul lor, Kiyoshi James, locuiesc în sudul Californiei.

„Bun venit la a doua mea carte. Numele meu este Nick Vujicic (pronunțat Vuicici). Chiar dacă nu ai citit prima mea carte, Viața fără limite, poate că ai văzut filmulețele mele de pe YouTube sau ai participat la vreuna din conferințele mele în diferite părți ale lumii pe teme de motivare personală sau de evanghelizare.
După cum probabil știi sau poți să vezi pe coperta acestei cărți, m‑am născut fără mâini și fără picioare. Dar ceea ce nu poți să vezi, deși poate că ai înțeles deja, este că lipsa membrelor nu m-a împiedicat să iubesc aventurile ori să mă bucur de o carieră împlinită și plină de sens, precum și de relații iubitoare. Scopul meu în această carte este să îți împărtășesc puterea de neoprit a credinței în acțiune, care m-a ajutat să îmi fac o viață ridicol de bună, în ciuda dizabilităților mele.
Punerea credinței în acțiune înseamnă a crede și a face. Înseamnă a avea încredere în tine însuți, în talentele tale și în scopul tău, dar mai presus de toate, în dragostea lui Dumnezeu și în planul Lui divin pentru viața ta.
Cartea aceasta a fost inspirată de numeroșii oameni de toate vârstele și din toată lumea care mi-au cerut sfatul și îndrumarea pentru a rezolva diferitele probleme cu care s-au confruntat în viață.


Cuprins

Introducere 9
UNU - Credința în acțiune 13
DOI - Ridică-te după ce ai căzut 34
TREI - Probleme ale inimii 53
PATRU - O viață cu pasiune și scop 79
CINCI - Trup slab, spirit puternic 101
SASE - Câștigarea luptelor interioare 123
SAPTE - Lupta împotriva nedreptății 142
OPT - Lasă totul în mâna lui Dumnezeu și înalță-te tot mai sus 166
NOUA - Seamănă sămânța 184
ZECE - Viața în echilibru 207
Mulțumiri 221
Despre autor 223

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Eseuri, Biografii, Mărturii
Produse > Cărţi > Viaţă Creştină
Produse > Cărţi > Bestsellers 2016

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Fii tare ~ Nick Vujicic
Fără mâini, fără picioare şi fără apărare, Nick Vujicic a devenit la un moment dat ţinta batjocurilor şi a ajuns să simtă pe propria-i piele cum e sa fii ironizat şi umilit: Pentru simplul fapt că era „diferit”, Nick a fost supus intimidărilor de tot felul.
Preţul nostru:
32.00 RON

Isus pe care nu L-am cunoscut ~ Philip Yancey
„Aceasta este cea mai bună carte despre Isus pe care am citit-o și, probabil, cea mai bună carte despre Isus din acest secol. Yancey mi-a luat cu delicatețe de pe ochi ochelarii de cal și mi-a croit drum prin propriile mele îndoieli, temeri, atitudini pioase de genul știe-tot și nonsensuri critice, până L-am văzut pe Mântuitorul într-o lumină nouă.” - Lewis B. Smedes, profesor emerit, Fuller Seminary
Preţul nostru:
25.00 RON

Marele Ţesător ~ Ravi Zacharias
Cât de diferit am trăi dacă am fi convinşi că fiecare eveniment al vieţii noastre - de la cel mai fericit la cel mai tragic sau cel mai obişnuit - este partea unui proiect meticulos în care toate elementele se întrețes cu o precizie uluitoare? Aceasta este întrebarea la care răspunde Ravi Zacharias în această carte.
Preţul nostru:
24.00 RON

Unde este Dumnezeu când sufăr? ~ Philip Yancey
Cartea examinează mai întâi din punct de vedere medical durerea și rolul ei. Apoi se ocupă de imaginea de ansamblu a suferinței în lume, întrebându-se: Ce urmărește Dumnezeu? Este apariția suferinței marea greșeală a lui Dumnezeu? În cele din urmă, autorul se ocupă de reacțiile noastre în fața suferinței și de ceea ce putem face pentru a-i ajuta pe cei care suferă.
Preţul nostru:
28.00 RON

Omul ceresc ~ Fratele Yun, Paul Hattaway
O istorisire inspirațională și eroică a unei credințe radicale în bisericile de casă din China. Cartea aceasta dă impresia că ai citi o versiune modernă a cărții Faptele apostolilor. Pregătește-te să fii profund încurajat, precum și zdruncinat.
Preţul nostru:
32.00 RON

Ce se întâmplă când ne rugăm pentru familiile noastre ~ Evelyn Christenson
Îți faci griji pentru siguranța copiilor tăi? Ai persoane iubite care nu Îl cunosc pe Hristos? Pe familia ta o paște un dezastru financiar? Partenerul de căsnicie ți-a fost infidel? Mai mult ca niciodată familiile noastre au nevoie să fie învăluite și susținute de o putere mai mare decât a noastră. RUGĂCIUNEA oferă această putere și tu poți învăța să fii mai eficient în rugăciune pentru cei dragi.
Preţul nostru:
21.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment