CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Deasupra legăturilor de sânge

Deasupra legăturilor de sânge

C.J. Darlington

Preţul nostru: 25.00 RON

Detalii produs

Număr pagini: 256
Codul produsului: 11476
Dimensiuni produs: 147 x 208 x 19 mm
Greutate produs: 0.300 kg

Descrierea produsului

Christy nu și-ar fi închipuit niciodată că o carte furată, scrisă de Hemingway, aparținând primei ediții, avea să îi conducă pașii înapoi spre sora ei, pe care o părăsise cu cincisprezece ani în urmă. Însă, când evenimentele încep să se succeadă, se trezește la ușa ei, temându-se pentru propria-i viață.
Dupa o revedere dulce-amăruie, vor crede că unele răni nu mai pot fi vindecate sau că între ele există o legătură mai puternică decât cea de sânge?

C.J. Darlington este câștigătoarea premiului acordat în 2008 în cadrul concursului Operation First Novel, atribuit de asociația Jerry B. Jenkins Christian Guild, pentru romanul Deasupra legăturilor de sânge, pe care a început să îl scrie când avea 15 ani. A lucrat în domeniul vânzării cărților de anticariat mai bine de zece ani, urmărind îndeaproape magazinele de specialitate, înainte să-și înființeze propriul magazin de cărți online. De asemenea, a pus bazele unui site destinat divertismentului creștin, numit www.TitleTrakk.com. Puteți afla mai multe despre ea pe site-ul www.cjdarlington.com.

„Cu o deosebită atenție la detalii, la emoții și la cadrul în care se desfășoară acțiunea, C.J. Darlington lasă o impresie profundă.”

    - Jerry B. Jenkins, autor al mai multor bestselleruri; fondator al Christian Writers Guild

„Un roman plin de imaginație despre relația contemporană dintre două surori, care triumfă peste provocările aspre ale vieții, pentru a descoperi trăinicia relațiilor de familie și a uimitorului har divin deopotrivă.”

    - Rebecca St. James, cântăreață și autoare câștigătoare a premiului Grammy

„O poveste cu un ritm antrenant, despre a doua șansă, despre tenacitate și tandrețe, dar mai ales despre dragostea care refuză să se dea bătută în fața împrejurărilor potrivnice.”

    - Susan Meissner, autoarea romanului The Shape of Mercy

„Un debut nemaipomenit! Acest roman narat atât de frumos, plin de emoții și de speranță, mă face să aștept cu nerăbdare următoarele scrieri ale lui C.J. Darlington.”

    - James Scott Bell, autorul bestsellerului Deceived

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Ficţiune > Romane

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Când o lume întreagă ne desparte ~ Lynn Austin
Lumea pare cufundată în întuneric, prejudecăţile rasiale nu au limite, nimeni şi nimic nu îşi mai urmează cursul firesc al vieţii. E al Doilea Război Mondial. În aceşti ani de cumplită încercare, Penny, Esther şi domnul Jacob Mendel învaţă să se încreadă în modul tainic în care lucrează Dumnezeu, chiar şi atunci când totul pare să se ducă de râpă.
Preţul nostru:
37.00 RON

Promisiune pentru ziua de mâine ~ Lori Wick
O poveste de dragoste, încredere si familie care încălzeste inima ... scrisă de autoarea unor cărti de succes precum Where the Wild Rose Blooms, Whispers of Moonlight si To Know Her By Name.
Preţul nostru:
31.00 RON

Un far călăuzitor - Seria Cântecul Acadiei vol.4 ~ Janette Oke, Davis Bunn
Războiul îi bulversează viaţa, iar iubirea este încă un vis neîmplinit, dar Nicole nu îşi pierde speranţa, deoarece există... „Un far călăuzitor”.
Preţul nostru:
30.00 RON

Familie - Saga familiei Baxter - Seria Întâiul născut vol. 4 ~ Karen Kingsbury
O sora care nu a renuntat niciodata...o iubire care il atrage spre casa. O poveste despre cautarea unei nadejdi reinnoite si despre nevoia disperata de a fi iubit si de a face parte dintr-o familie.
Preţul nostru:
32.00 RON

Străinul de lângă mine ~ Christina Berry
„De ce e Craig atât de rece și distant? Să fie vorba de slujbă? Sau de familie? Să fiu eu cauza?” se întreabă Denise. Cu toate că și-a investit inima fără rezerve în căsnicia ei, toți acești ani în care el rămânea mereu să lucreze peste program, desele călătorii și irascibilitatea lui i-au lăsat un gust amar.
Preţul nostru:
29.00 RON

Grădina Leotei ~ Francine Rivers
Cândva grădina Leotei fusese o oază de frumusețe, în care florile și speranța înfloreau deopotrivă. Era locul de refugiu unde se tămăduia de rănile adânci săpate în ea de războiul necruțător, sanctuarul în care se pleca înaintea lui Dumnezeu și se ruga pentru copiii ei care nu-i înțelegeau sacrificiile tăcute.
Preţul nostru:
47.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment