CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Dorinţa inimii tale

Dorinţa inimii tale

Sheri Rose Shepherd

RRP: 25.00 RON
Preţul nostru: 24.00 RON
Reducere: 1.00 RON (4.00%)

Detalii produs

Valoare:: 25.00 RON
Titlu original: Your Heart’s Desire
Număr pagini: 216
Codul produsului: 13892
Dimensiuni produs: 150 x 200 mm

Descrierea produsului

14 adevăruri care vor schimba pentru totdeauna modul în care iubești și ești iubită

 
Sheri Rose Shepherd, consacrată autoare a mai multor cărți devenite bestselleruri și mentor spiritual, ne împărtășește cu transparență totală câteva adevăruri despre cum să-ți împlinești dorința inimii în materie de dragoste.

ACEASTĂ CARTE ESTE SCRISĂ:
• Pentru femeia căsătorită care dorește mai mult de la căsnicia ei;
• Pentru femeia necăsătorită care dorește să fie iubită de un bărbat evlavios;
• Pentru femeia divorțată care dorește și merită o a doua șansă de a-și regăsi dragostea.

Sfaturile practice pe care le oferă Sheri Rose sunt pline de speranță, umor și putere tămăduitoare, fiind presărate și exemplificate cu povești de dragoste adevărate. Atât cei 20 de ani petrecuți în lucrarea cu femeile, cât și propriile ei lupte maritale au pregătit-o pentru a te putea conduce într-o călătorie a credinței în care să-ți descoperi dorința inimii și să trăiești mai apoi într-o perspectivă a eternității!

 
Cuprins

De la inima lui Sheri Rose 5

Ghidul pentru grupul mic 7
1. Dorința de „a trăi fericită până la adânci bătrâneți”
Cum să te împotrivești ispitei de a renunța la dragoste și căsnicie 9

2. Dorința de a te căsători cu un bărbat evlavios
Lupta cu tendința de a mă mulțumi cu mai puțin în loc de ceva „minunat” pregătit de Dumnezeu pentru mine 23

3. Dorința de a lăsa o moștenire spirituală celor dragi
Lupta de a dărui o binecuvântare veșnică familiei mele zdrobite 37

4. Dorind planul lui Dumnezeu ca eu și soțul meu să devenim una
Lupta de a descoperi o legătură a inimii în mijlocul diferențelor noastre izbitoare 49

5. Dorința ca Dumnezeu să-mi dea puterea de a rămâne curată
Lupta de a descoperi beneficiile și binecuvântările curăției 63

6. Dorința de a dărui și de a primi dragoste
Lupta împotriva sentimentelor care mă fac să mă simt lipsită de valoare 75

7. Dorința de a îmbrățișa o viață nouă în Cristos
Lupta împotriva rușinii, vinovăției și regretului 89

8. Dorința de a deveni femeia pe care soțul meu s-o poată conduce
Lupta de a renunța la control și de a mă încrede în conducerea lui 101

9. Dorința ca fiul meu să crească și să devină un bărbat plin de credință
Lupta împotriva fricii de a eșua ca mamă 115

10. Dorința de a avea parte de o minune pentru a construi o nouă temelie a dragostei
Lupta de a descoperi o pasiune nouă, un scop și un plan nou 129

11. Dorința de a avea parte de manifestări ale dragostei și romantismului în căsnicia mea
Lupta de a rămâne fidelă în inima mea 143

12. Dorința de a crede că Dumnezeu poate schimba un bărbat și poate salva o căsnicie
Lupta de a ierta și a uita lucrurile de odinioară 159

13. Dorința de a-L glorifica pe Dumnezeu prin manifestarea cinstei și a respectului
Lupta cu frustrarea provocată de acțiuni și fapte rușinoase 173

14. Dorința de a-mi preda inima în întregime Domnului meu
Lupta de a renunța la dorințele mele pentru voia lui Dumnezeu în viața mea 189

Ideile principale ale fiecărui capitol 201
Dorința inimii tale 211
Cuvânt de încheiere din partea lui Sheri Rose 213
Note 215
Mai multe de la autoare 216

 

Domnul să-ți fie desfătarea, și El îți va da tot ce-ți dorește inima.
Psalmul 37:4

Dacă ai ales această carte, probabil că ea este pentru tine.
Este scrisă pentru fiecare femeie care a iubit vreodată un bărbat. Este scrisă pentru femeia căsătorită care își iubește soțul, dar care are parte de frământări în căsnicia sa. Este scrisă pentru femeia singură care dorește să-și găsească un bărbat bun care s-o iubească. Este scrisă pentru femeia divorțată care a crezut în căsnicia ei, dar soțul ei a părăsit-o. Este scrisă pentru mamele de băieți care doresc ca iubiții ei fii să devină bărbați ai credinței. Această carte este scrisă pentru tine și pentru fiecare femeie care dorește să găsească curajul de a face un pas al credinței și să creadă că Dumnezeu este mai important decât orice statistică și că El are puterea să reconstruiască ceea ce este distrus și să refacă ceea ce s-a pierdut în relațiile de cuplu din vremurile noastre.
În paginile următoare vei găsi povești de dragoste adevărate, pline de speranță și umor, care te vor motiva să iei decizii îndrăznețe ce îți vor schimba pe deplin viața. De asemenea, fiecare capitol conține și câteva sfaturi în materie de dragoste, rugăciuni pline de forță și scrisori de dragoste inspirate din Scriptură, care au rolul de a te apropia de inima lui Dumnezeu și de a-ți oferi o comoară a adevărului de care să te agăți atunci când simți că ești pe punctul de a renunța. Dacă citești cartea împreună cu un grup, la sfârșitul fiecărui capitol vei găsi două întrebări menite să stârnească discuții interesante.
Mă rog ca această învățătură și aceste adevăruri să aducă o schimbare și o înviorare autentică, o anumită eliberare de sub apăsarea și durerea pe care o resimt femeile în fiecare zi. Fie ca, atunci când ne vom încheia timpul petrecut împreună, viețile noastre să ne dea, atât nouă, cât și lumii, o a doua șansă de a vedea cum arată credința și dragostea adevărată atunci când sunt trăite având o „perspectivă a unei moșteniri spirituale”.
În dragostea Sa,
Sheri Rose

Notă specială: Această carte poate fi o resursă extraordinară pentru un grup mic de studiu de șapte săptămâni ținut acasă la tine sau la biserică. Doar citește două capitole pe săptămână și vizionează seria mea de studii de șapte săptămâni, fie online, fie de pe DVD. Aceste materiale sunt menite să te ajute să-ți mentorezi grupul.

Ghidul pentru grupul mic
Această carte se adresează fiecărui cititor în parte, dar dacă te simți călăuzită să conduci un grup mic acasă la tine sau la biserică, în cele ce urmează vei găsi câteva îndrumări care îți vor asigura o experiență pozitivă și semnificativă.

1. Pe măsură ce femeile se adună la locul întâlnirii, e bine să ai în vedere posibilitatea de a pune o muzică de închinare care să contribuie la crearea unei atmosfere plină de calm.
2. Mărimea ideală a unui grup mic este de șase sau șapte femei. Dacă dorești să organizezi întâlniri cu un grup mare de femei, împarte-le în grupuri mai mici și alege un lider de discuție pentru fiecare masă.
3. Spune grupului că tu ești gazda acestor întâlniri, dar că nu ești un consilier profesionist. Nu ești responsabilă să rezolvi problemele de relaționare ale tuturor. Când ți se pun întrebări și nu le știi răspunsul, uită-te în Cuvântul lui Dumnezeu și spune grupului că vei reveni cu un răspuns.
4. Nu da sfaturi dincolo de îndrumările biblice și nu permite nici altora s-o facă.
5. Discută despre necesitatea de a vă respecta bărbații și de a nu vă împărtăși mai mult decât este nevoie. Participantele ar trebui să evite umilirea bărbaților din viața lor dezvăluind prea multe.
6. Anunță femeile că ar trebui să răspundă la întrebări în 3-4 minute, astfel încât fiecare să aibă posibilitatea de a-și împărtăși gândurile.
7. La sfârșitul fiecărei întâlniri de grup, luați-vă un timp în care să vă rugați pentru îngrijorările și provocările relaționale ale participantelor.
8. Folosește schița recapitulativă a fiecărui capitol, care începe pe pagina 201, pentru a face aluzie la temele viitoare.
9. Dacă planifici să servești câte ceva, aranjează ca participantele să aducă pe rând, în fiecare săptămână, aperitive și băuturi răcoritoare.
10. Simte-te liberă să faci o copie a ghidului și s-o dai fiecărei participante.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Pentru femei

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Casa iubirii ~ Elizabeth Cheney
Poate că un subtitlu potrivit al acestei cărți ar fi „Psalmul 23 trăit de micuța Doris”… Fiecare bucurie, la fel ca fiecare neîmplinire a personajului o ducea cu gândul la promisiunile acestui psalm minunat.
Preţul nostru:
12.90 RON

Păşind alături de femeile Bibliei ~ Elizabeth George
Vino alaturi de Elizabeth George, intr-o calatorie antrenanta prin inimile femeilor din Biblie. De la Eva la Estera, de la Rahav la Priscila, vei descoperi ca femeile din Scriptura erau oameni ca si tine. Ele au avut urcusuri si coborasuri, succese si esecuri. Au iubit mult si au trecut prin vremuri grele.
Preţul nostru:
26.00 RON

Devenind bărbatul visurilor ei ~ Melanie Chitwood
Nu te multumi cu o căsnicie de calitatea a doua. Tu si sotia ta meritati ceva mult mai bun si vă veti bucura de beneficiile investitiei tale de timp si energie pe măsură ce vei învăta tot mai mult să devii bărbatul visurilor ei.
Preţul nostru:
24.00 RON

Mai puternică decât crezi ~ Kim Gaines Eckert
Mai puternică decât crezi oferă femeilor şi bărbaţilor o teologie sănătoasă şi o psihologie practică atât de necesare rezolvării dilemelor cărora făptura umană trebuie să le facă faţă. Dacă te confrunţi cu probleme privind stima de sine, imaginea trupului, deficienţe în relaţii, această carte te va ajuta să-ţi recapeţi statutul de persoană completă, pe care Dumnezeu ţi l-a oferit prin creaţie.
Preţul nostru:
35.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment