CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Eroare fatală. Lupta pentru controlul populaţiei lumii

Eroare fatală. Lupta pentru controlul populaţiei lumii

Matthew Connelly

Preţul nostru: 33.00 RON

Detalii produs

ISBN: 9738662044
Număr pagini: 336
Codul produsului: 15322
Dimensiuni produs: 168 x 239 mm
Greutate produs: 0.520 kg

Descrierea produsului

Matthew Connelly este profesor asociat la Catedra de Istorie a Universităţii Columbia (SUA). El ne oferă prima istorie e unei mişcări care a schimbat modul oamenilor de a-şi privi copiii şi, în ultima instanţă, a schimbat faţa umanităţii. A fost cel mai ambiţios proiect de inginerie socială al secolului XX, care continuă să alarmeze comunitatea mondială. Deşi promovează ca un mod de a scoate oamenii din sărăcie - poate chiar cu scopul de a salva pământul -, planificarea familială a devenit un mijloc de a planifica familiile altor oameni.

"Este o istorie scrisă din inimă. Ea vorbeşte, în cel mai bun caz, despre bunăvoinţa deplasată şi, în cel mai rău caz, despre totalitarismul biologic. Documentată profund şi scrisă în modul cel mai elegant cu putinţă, această carte este tulburătoare, revoltătoare, combativă şi importantă. O carte ce pune probleme pe care noi le ignorăm spre nenorocirea noastră."
Jay Winter, Universitatea Yale.

"În cadrul dezbaterii privind avortul sunt multe în joc. Dacă apărătorii dreptului la alegere au dreptate, atunci sunt puse în pericol libertăţi preţioase. Dacă apărătorii dreptului la viaţă au dreptate, atunci mulţi copii nevinovaţi sunt privaţi de dreptul cel mai elementar – viaţa. Deşi mesajele publicitare lipite pe maşini abundă, faptele sunt rareori expuse." William Esterley, autorul volumului The White Man's Burden

"Unul dintre cei mai talentaţi istorici ai generaţiei sale ne-a oferit o viziune captivantă, nouă şi provocatoare de a înţelege lumea în curs de globalizare de astăzi. " Akira Iriye, autorul cărţii Global Community

"Connely aduce în faţă cele mai profunde probleme politice, sociale şi morale. Istoria sa ne relevă faptul că diferenţa dintre controlul populaţiei şi controlul naşterilor este cu adevărat una dintre constrângere şi alegere. " Mahmood Mamdani, autorul cărţii Good Muslim, Bad Muslim

"Este o istorie cu o arie mondială superbă. Concentrându-se pe ONG-uri şi reţele transnaţionale, pe Naţiunile Unite şi pe stetele-naţiuni, Connelly ne oferă un mod nou şi important de înţelegere a politicilor mondiale. " Emily Rosenberg, University of California, Irvine (SUA)

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Probleme de actualitate
Produse > Cărţi > Viaţă Creştină

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Mai tare ca vrăjmaşul [Carte] ~ Jim Bolin
Această carte este o armă. Ea te va ajuta să cunoști adevărul și să-ți întărești credința pentru a te împotrivi vrăjmașului și pentru a-i învinge uneltirile.
Preţul nostru:
12.00 RON

Mai bine să arzi decât să rugineşti
Viaţa lui George Whitefield este istoria unui bărbat care în credinţă, în predicare, în umblarea creştină şi în zel a fost comparabil cu apostolii, ca puţini alţii înainte sau după el.
Preţul nostru:
9.50 RON

Simţi că vrei să renunţi: Cum să găseşti speranţă şi vindecare când te simţi descurajat ~ David Wilkerson
Numai Dumnezeu poate învinge suferința ta. Prin povestiri adevărate și emoționante și înțelepciunea care vine după o viață întreagă de slujire, Wilkerson te îndrumă cu blândețe spre punctul acela în care trebuie să Îi predai totul lui Dumnezeu și să crezi că El va înfăptui miracole în viața ta.
Preţul nostru:
21.00 RON

Secretele Coranului ~ Don Richardson
„Secretele Coranului, scrisă de unul dintre cei mai respectaţi misionari din zilele noastre, este o carte de actualitate adresată tuturor iubitorilor de adevăr… Cartea aceasta le va descoperi creştinilor şi liderilor de pretutindeni adevărul despre religia islamică şi va evidenţia nevoia imperioasă de a răspândi Evanghelia printre musulmani.”
Preţul nostru:
29.00 RON

Căutându-l pe Allah, L-am găsit pe Isus ~ Nabeel Qureshi
În această carte, Nobel Qureshi descrie trecerea sa dramatică de la islam la creştinism, influenţată de amiciţii, muncă de cercetare şi vise supranaturale.
Preţul nostru:
37.00 RON

Prin furtună in braţele lui Dumnezeu ~ Jill Briscoe
Ce faci când norii furtunii vieţii te înconjoară - şi nu poţi vedea linia orizontului? Spre ce te îndrepţi când Dumnezeu pare să fie distant?
Preţul nostru:
23.00 RON

Aboneaza-te la newsletter-ul CLC Romania

Trimitem periodic noutati, oferte si alte informatii legate de resurse crestine, aparitii editoriale noi si promotii. Nu vom transmite nimanui adresa ta de email si te poti dezabona oricand.

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment