CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Evanghelizarea musulmanilor

Evanghelizarea musulmanilor

Phil Parshall

Preţul nostru: 25.10 RON

Detalii produs

Titlu original: Muslim Evangelism
ISBN: 9789737771476
Număr pagini: 318
Codul produsului: 8177
Dimensiuni produs: 135 x 205 x 16 mm

Descrierea produsului

Biserica a fost prea mult timp programata sa accepte inevitabilitatea rezultatelor slabe aparute în urma eforturilor de evanghelizare a musulmanilor. Motivul acestui esec în misiune trebuie acum cercetat si rezolvat, deoarece lumea din ziua de azi revine la viata în prezenta comunitatii religioase musulmane.

În aceasta editie revizuita si actualizata a primei carti Metode noi de evanghelizare a musulmanilor, Dr. Parshall provoaca biserica sa priveasca cu ochi critic subiectul evanghelizarii musulmanilor, sa uite presupozitiile din trecut si sa devina constienta de faptul ca Dumnezeu vorbeste într-un mod nou si proaspat – nu în legatura cu Cuvantul Lui neschimbat – dar în legatura cu domeniul metodologiei extra-biblice.

„Aceasta carte a dat un sens nou si biblic cuvantului contextualizare si a transformat acest cuvant în „subiectul fierbinte” care este astazi în lucrarea cu musulmanii. Daca doresti sa întelegi cu ce se confrunta lucrarea crestina în mijlocul musulmanilor, atunci trebuie sa citesti aceasta carte.

Daca am înteles pe deplin viziunea exprimata de Apocalipsa 7:9 în care se spune despre o multitudine vasta de oameni care se închinau, oameni spalati în sangele Mielului, de orice neam si de orice limba, atunci vom tanji sa fim alaturi de musulmanii care s-au întors la Isus, deoarece si ei îsi aduc aportul cultural în adorarea Mielului.”

 

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Evanghelizare & Ucenicizare
Produse > Cărţi > Mişcări religioase - Religii ale lumii > Islamism

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Doamne, schimbă-mă! ~ Evelyn Christenson
Lucruri surprinzătoare se întâmplă când ne rugăm «Doamne, schimbă-mă pe mine – nu pe soţul meu, nu pe copiii mei, nu pe păstorul meu, schimbă-mă pe mine!»”
Preţul nostru:
21.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment