CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Fără ruşine

Fără ruşine

Christine Caine

Preţul nostru: 30.00 RON

Detalii produs

Data apariţiei: 01.01.1970
ISBN: 9786068712611
Număr pagini: 168
Codul produsului: 16662
Dimensiuni produs: 145 x 205 mm

Descrierea produsului

Viaţa ta este aşa cum ţi-o doreşti? Dacă zi de zi, pas cu pas, păşeşti prin promisiunile lui Dumnezeu şi împreună cu El – cu siguranţă va fi!
Fără ruşine dezvăluie consecinţele adeseori ascunse ale ruşinii. Toate poveştile de viaţă din această carte sunt, de fapt, propriile noastre poveşti. Detaliile pot să difere. Gradul de dramatism poate să fluctueze. Dar sentimentul de ruşine este acelaşi. Christine Caine nu se sfieşte să vorbească deschis despre ruşinea ce i-a marcat viaţa ei – şi atâtor altor femei – şi te invită să te eliberezi de povara ruşinii şi să trăieşti adevărata libertate.
Cartea aceasta te învaţă sau te reînvaţă cum să te defineşti în termenii adevărului lui Dumnezeu, pentru ca viaţa ta să apuce pe calea pe care Dumnezeu a intenţionat-o pentru tine. O viaţă de libertate şi împlinită. O viaţă în care poţi scăpa de poverile ce te ţin captiv în trecutul tău şi te împiedică să câştigi încrederea şi capacitatea de a-ţi împlini destinul!

Curajul de a păşi într-un viitor fără ruşine!

Ruşinea a fost apanajul vieţii mele dintotdeauna. A fost parte integrantă din ea încă de la primele mele amintiri.
O văd oriunde îmi întorc privirea: în umbra celei mai de succes, mai încrezătoare şi mai competente femei care se luptă să găsească echilibrul între profesie şi familie, dar şi în inima femeii frânte, abuzate şi înfricoşate, căreia toată viaţa ei i s-a spus că nu se va alege niciodată nimic de ea. Ruşinea ni se citeşte în ochi şi ne poate pune piedici de care nici măcar nu suntem conştiente. Dar vreau să ştii ceva:

Poţi fi eliberată de ruşine - poţi fi liberă!

Dumnezeu este mai puternic decât orice ai făcut tu vreodată şi chiar mai puternic decât orice ţi s-a făcut vreodată. Christine Caine te conduce în lumea lui Dumnezeu, unde te vei convinge singură că Dumnezeu este mai mare decat greşelile tale, decât trecutul tău, decât limitările tale.
Nu te considera nevrednică. Meriţi să fii acceptată! Ai fost eliberată. Accepta adevărul pe care-l găseşti aici şi vei putea chiar să-i ajuţi pe alţii să se elibereze de această povară.
Vino în această călătorie. Păşeşte în viitor. Viitorul pe care l-a pregătit Dumnezeu pentru tine. Un viitor frumos, în care vinovăţia şi ruşinea nu-şi au locul şi în care victoria asupra oricărui păcat al tău a fost deja câştigată.

CUPRINS

Mulțumiri           
Introducere

Capitolul 1: Formată în Școala Rușinii
Capitolul 2: Puterea rușinii
Capitolul 3: În căutarea libertății
Capitolul 4: Dinadins femeie
Capitolul 5: Ai posibilitatea să alegi
Capitolul 6: Frumusețea pustiului
Capitolul 7: Dumnezeu vine în viața noastră, ca noi să mergem mai departe
Capitolul 8: Dumnezeu mi-a vindecat mintea
Capitolul 9: Dărâmă zidurile
Capitolul 10: Coarda elastică a rușinii
Capitolul 11: Noul tău chip

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Sociologie, Psihologie, Consiliere

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Dumnezeu e mai aproape decât crezi ~ John Ortberg
Dumnezeu e interesat să fie descoperit de oameni obișnuiți ca mine și ca tine. Mai mult chiar, El a promis că va fi cu noi și ne va conduce în mod personal. Dacă Dumnezeu este întotdeauna cu noi, de ce este atât de greu de găsit? Oare nu scăpăm din vedere ceva important în tot șirul de evenimente ce ne alcătuiesc viața? Cum am putea remedia această situatie? Cartea ne dezvăluie fața lui Dumnezeu care așteaptă să fie descoperită din mozaicul complex al vieții.
Preţul nostru:
32.00 RON

Aboneaza-te la newsletter-ul CLC Romania

Trimitem periodic noutati, oferte si alte informatii legate de resurse crestine, aparitii editoriale noi si promotii. Nu vom transmite nimanui adresa ta de email si te poti dezabona oricand.

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment