CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Fete înarmate cu săbii

Fete înarmate cu săbii

Lisa Bevere

Preţul nostru: 25.00 RON

Detalii produs

ISBN: 9786068218632
Număr pagini: 211
Codul produsului: 16270
Dimensiuni produs: 145 x 205 mm

Descrierea produsului

Cuvântul lui Dumnezeu este o sabie pe care ne este mult mai uşor să o studiem decat să o mânuim. Este vremea ca să punem în mâna femeilor săbii şi să le ajutăm să conecteze cerul cu pământul. În lumea întreagă sunt femei care suferă ca victime ale traficului de fiinţe umane, abuzate şi chiar ucise pentru că sunt femei. Lisa Bevere arată că aceste atacuri arată mai degrabă cine ar putea fi aceste femei în viitor decât cine au fost ele în trecut. În Feţe înarmate cu săbii ea explică faptul că duşmanul caută să le dezarmeze pe toate planurile. Este vremea ca femeile să fie eroine pentru Dumnezeu, să fie curajoase, cu discernământ, iertătoare şi înţelepte. Este vremea să vă ridicaţi săbiile şi să luptaţi cu eroism.

Dacă ai descoperi că ţi s-a încredinţat o armă invizibilă, invincibilă şi veşnică, ai folosi-o?

Înaintează şi începe să foloseşti Cuvântul lui Dumnezeu.

Pe plan mondial, femeile sunt ţinta prejudecăţilor, traficului de fiinţe umane, abuzului şi discriminării. Un duşman spiritual caută să dezarmeze femeile pe toate planurile. Lisa Bevere dezvăluie modul în care Cuvântul lui Dumnezeu este o sabie care trebuie să fie studiată şi mânuită cu pricepere. Dacă a existat un timp potrivit pentru aşa ceva, atunci este acum.

Pornind de la imaginea săbiilor folosite de războinici, Lisa îţi va arăta cum poate sabia Cuvântului lui Dumnezeu să te înveţe:
- cum să vorbeşti limba cerului şi a pământului;
- ce înseamnă sa mijloceşti;
- ce înseamnă să-ţi porţi crucea;
- cum să ai discernământ;
- cum să dezarmezi duşmanul;
- de ce sunt femeile ţinta duşmanului și de ce doreşte Dumnezeu ca ele să se comporte cu eroism.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Pentru femei
Produse > Cărţi > Viaţă Creştină

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Meditaţii doar pentru fete! ~ Larsen Carolyn
Ai sentimentul că nu te ridici la înălţimea aşteptărilor? Te confrunţi cu problema bârfei? Încerci să-ţi înfrunţi fricile? Cartea Meditaţii doar pentru fete! vorbeşte despre problemele cu care te confrunţi.
Preţul nostru:
40.00 RON

Trezirea leoaicei ~ Lisa Bevere
Scotand la iveala numeroase caracteristici surprinzatoare ale acestei fiinte uimitoare, Lisa le incurajeaza pe femei sa descopere o pasiune proaspata pentru viata lor.
Preţul nostru:
25.00 RON

Rugăciunea - Are ea puterea de a schimba ceva? [Carte] ~ Philip Yancey
Pe cine schimbă rugăciunea: pe noi sau pe Dumnezeu?
Preţul nostru:
32.00 RON

Putere proaspătă ~ Jim Cymbala
Avem nevoie de Duhul Sfânt! E vremea să ne ţinem strâns de Duhul Sfânt - sau mai bine zis să-I dăm voie să ne ţină strâns.
Preţul nostru:
22.00 RON

Plăcerea de a-L iubi pe Dumnezeu ~ Mike Bickle
Eşti invitat la o adevărată vânătoare de comori, într-o călătorie în care vei descoperi frumuseţea unei relaţii minunate cu un Mire care te iubeşte necondiţionat, te place, te adoră şi caută compania ta.
Preţul nostru:
30.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment