CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Gata cu scuzele

Gata cu scuzele

Tony Evans

Preţul nostru: 37.00 RON

Detalii produs

ISBN: 9789738998643
Număr pagini: 326
Codul produsului: 8907
Dimensiuni produs: 145 x 205 mm

Descrierea produsului

Bărbații îi privesc cu deosebit respect pe acei indivizi care încasează o lovitură și-și continuă înaintarea. Noi îl admirăm pe acel luptător care se ridică de jos după un knock-out și rămâne în joc până la ultima bătaie a gongului. Mijlocașul care e atacat din spate fără a pierde balonul, ne câștigă considerația. O asemenea tenacitate este admirabilă, însă e nevoie de mai mult decât îndrăzneală pentru a deveni bărbații care a intenționat Dumnezeu să fim, mai ales când luptele cu care ne confruntăm sunt personale și destul de sensibile.

Problema durerii emoționale și a înfrângerilor pe plan spiritual este o chestiune complet diferită față de orice provocare la nivel fizic. Mulți dintre noi, bărbații, nu ne simțim în largul nostru sau nu suntem echipați corespunzător pentru a le face față. Tony Evans ne oferă genul de sfaturi și acea inspirație de care avem nevoie pentru a răzbi prin cele mai dificile situații.

Inspirat din viața lui Moise, David, Iosif, Iona și alți bărbați ai Bibliei care au trecut prin ce putea fi mai rău, Evans îi smulge pe bărbați din mijlocul înfrângerii lor și îi impulsionează: „Gata!” Gata cu nereușita ta de a fi bărbatul care a intenționat Dumnezeu să fii, indiferent de motiv. Evans ne dovedește că luptele cu care s-au confruntat alții ieri și cu care se confruntă astăzi, sunt tocmai instrumentele pe care Dumnezeu le folosește în a ne face bărbații biruitori de mâine.

CUPRINS

Dedicații / Cu mulțumire
Cuvânt înainte de Bill McCartney    
Introducere
    1. Gata cu ascunsul în spatele trecutului
    2. Gata cu sentimentele de inferioritate
    3. Gata cu tolerarea imoralității
    4. Gata cu viața fără rost
    5. Gata cu sfidarea
    6. Gata cu compromiterea integrității tale
    7. Gata cu răscolitul gunoaielor
    8. Gata cu cedarea în fața ispitelor
    9. Gata cu căsniciile de mâna a doua
    10. Gata cu postura de tată pasiv
    11. Gata cu bărbații efeminați
    12. Gata cu rolul de copoi singuratic
    13. Gata cu atitudinea posesivă
    14. Gata cu izbitul ceasului
    15. Gata cu comportamentul „ca lumea”
    16. Gata cu jumătățile de măsură
    17. Gata cu statul pe tușă
    18. Gata cu șchiopătatul ratatului
Epilog

INTRODUCERE

      În zilele noastre avem de-a face cu o generație de bărbați care suferă de „șchiopătatul ratatului.” Oricine a practicat vreodată un sport știe la ce mă refer când vorbesc despre „șchiopătatul ratatului.” Este ceea ce se întâmplă când un jucător din partea de teren depărtată de poarta calculeaza gresit un voleu si nu reuseste sa prinda mingea, sau cand un jucator foarte bun rateaza o pasa usoara. Se prabusesc la pamant si se ridica schiopatand.
Scopul schiopatatului este acela de a le masca falimentul. Impresia pe care incearca s-o transmita co-echipierilor si fanilor lor este ca motivul pentru care au ratat pasa a fost o crampa sau o intindere musculara, sau nu stiu ce alta maladie subita care le-a cuprins piciorul, si nicidecum propria lor eroare de calcul.
Asa ca schiopatatul devine scuza atletului, incercarea lui de a fi exonerat de vina pentru rateul sau. Dar daca consecintele unei ratari intr-un meci sunt relativ mici, realitatea nefericita este ca multi barbati au dezvoltat un gen de „schiopatat de ratat” cand vine vorba de propria lor viata. In loc sa-si asume falimentele si responsabilitatile, ei se scuza de ele, lasand impresia ca forte imposibil de controlat ar fi responsabile de circumstantele lor.
E adevarat ca circumstantele care ne depasesc capacitatea de a le controla, ne pot crea uneori dificultati in a fi tot ce a intentionat Dumnezeu sa fim. Insa trebuie sa incepem sa privim aceste lucruri ca provocari si oportunitati de victorie, si nu ca niste scuze pentru falimentul nostru sau pentru faptul ca nu intreprindem nicio actiune. A sosit timpul sa incetam sa dam vina pe circumstantele din trecut sau pe presiunile din prezent si sa traim ca barbati adevarati.
Acum, nu vreau sa spun ca barbatii adevarati sar pur si simplu peste orice obstacol, la fel ca Superman. Nu, cu totii ne mai impiedicam si cadem. Insa a fi barbat adevarat inseamna sa nu permiti trecutului tau sa-ti controleze prezentul prin actiuni de genul „schiopatatului” pentru a-ti ascunde greselile. Ci sa ne asumam responsabilitatea pentru actiunile noastre, sa identificam ceea ce necesita corectare si sa incepem sa fim barbatii care doreste Dumnezeu sa fim.
Aceasta este tema acestei carti. Este vorba despre barbati crestini care au renuntat la „schiopatatul ratatului” si au devenit oamenii lui Dumnezeu. Vorbeste despre barbati care si-au recastigat familia, biserica si societatea, ridicandu-se mai presus de circumstantele lor, prin harul si puterea lui Dumnezeu.
Aceasta carte ne vorbeste despre barbati care au gasit un scop, un sens si o directie pentru viata lor, in ciuda infrangerilor din trecut si a presiunilor la care sunt supusi in prezent. Vorbeste despre ce inseamna sa devii un barbat de caracter, un om al dedicarii, al puterii si al influentei pentru Isus Cristos. Asa imi doresc sa fiu. Esti si tu de partea mea, frate?
Afirm ca atunci cand barbatii Il cunosc pe Dumnezeu si aplica adevarurile Sale in viata lor, cu adevarat nu vor mai avea nevoie de nicio scuza!

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Pentru bărbaţi

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

12 minciuni pe care soţii le spun soţiilor ~ Tim & Sheila Riter
otilor si sotiilor, vi s-a intamplat sa va intalniti cu o forma sau alta de minciuna? Cu cazuri in care ceea ce vi s-a spus nu a fost intregul adevar? Poate sub forma unor informatii derutante: v-a spus intregul adevar, insa doar cat sa va indeparteze de realitate. Poate v-a spus doar o parte din adevar: suficient adevar ca sa sune bine, dar amestecat cu suficient neadevar ca sa fie protejat
Preţul nostru:
14.00 RON

Nu-i de mirare că e numit Mântuitorul ~ Max Lucado
Crucea... Tragedia ei îi cheamă pe toţi cei care trec prin suferință... Absurditatea ei îi atrage pe toti cei cinici... Speranța ei îi ademenește pe toți cei aflați în căutare...
Preţul nostru:
25.00 RON

Tandreţea luptătorului: intenţiile lui Dumnezeu pentru fiecare bărbat ~ Stu Weber
Lider. Protector. Prieten. Iubit. Bărbaţilor li se cere să îndeplinească o mare diversitate de roluri. Iar obţinerea unui echilibru între toate acestea se poate dovedi o sarcină extrem de dificilă. Însă Dumnezeu ne-a pus la îndemână un puternic plan de lucru pentru realizarea unei masculinităţi echilibrate, iar Stu Weber - în „Tandreţea Luptătorului” - aruncă o privire pătrunzătoare, cu potenţial transformator, în tainele acestui proiect.
Preţul nostru:
22.00 RON

Izvoarele inimii ~ Gigi Graham Tchividjian
RRP: 22.00 RON
Preţul nostru:
21.00 RON

Reducere: 1.00 RON (5%)
3:16 Numerele Speranţei [Carte] ~ Max Lucado
O paradă a speranţei alcătuită din 29 de cuvinte: începe cu Dumnezeu, culminează cu viaţa şi ne îndeamnă şi pe noi să subscriem la ea. Este sufi cient de scurtă, încât să poată fi scrisă pe un şerveţel sau să fi e memorată într-o clipită, şi totuşi sufi cient de puternică, încât să îndure două mii de ani de furtuni şi întrebări. Dacă nu cunoşti deloc Biblia, începe de aici. Dacă cunoşti toată Biblia, întoarce-te aici. Cu toţii avem nevoie de această aducere-aminte. „Inima“ problemei umane este inima omului. Iar tratamentul lui Dumnezeu este prescris în Ioan 3:16.
Preţul nostru:
30.00 RON

Creşte-ţi copiii pentru Hristos ~ Andrew Murray
Pentru toţi părinţii care tânjesc să aibă un cămin cu adevărat dedicat lui Dumnezeu, Cuvântul Lui are un mesaj de mângâiere şi îmbărbătare. Iar acesta este următorul: Dumnezeu doreşte să fie Dumnezeul căminului tău şi ca, prin puterea Lui divină, să facă mai mult decât ceri sau gândeşti tu. Dacă îţi vei deschide inima cu credinţă, Dumnezeu va fi pentru familia ta tot ceea ce este şi pentru tine personal.
Preţul nostru:
15.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment