CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Generaţia înstrăinată

Generaţia înstrăinată

Josh McDowell

Preţul nostru: 28.00 RON

Detalii produs

ISBN: 978-973-8737-95-2
Număr pagini: 214
Codul produsului: 14446

Descrierea produsului

Proverbiala prăpastie dintre generaţii, distanţa socială şi emoţională care îi separă pe adulţi de copiii lor, a existat întotdeauna, în diferite grade. Este normal ca fiecare nouă generaţie să dorească să-şi stabilească o identitate unică, diferită de a părinţilor. Dar atunci când au loc schimbări majore la nivelul societăţii într-un timp foarte scurt, această prăpastie se măreşte şi se resimte cel mai puternic în relaţiile cu semenii şi cu noi, părinţii. Copiii noştri au nevoie de legături relaţionale puternice pentru a fi capabili să-şi găsească drumul în lume şi pentru a scăpa de curentul distructiv al singurătăţii.

Provocarea noastră constă în a învăţa cum să pătrundem în lumea complexă şi adesea plină de confuzie a tinerilor noştri şi cum să legăm relaţii la un nivel profund, emoţional, pe care nicio influenţă culturală să nu le poată distruge.

Acesta este subiectul cărţii de faţă, un dar pe care Josh McDowell ni-l oferă celor care ne dorim să refacem podul dintre generaţii şi să construim relaţii semnificativecu tinerii noştri, care să le redea sentimentul autenticităţii, al importanţei, al siguranţei, al semnificaţiei, al iubirii şi al responsabilităţii.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Educaţie
Produse > Cărţi > Sociologie, Psihologie, Consiliere
Produse > Cărţi > Căsătorie & Familie > Creşterea copiilor

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Împăratul Solomon. Ispita banului, a sexului şi a puterii ~ Philip G. Ryken
Împăratul Solomon a avut parte de celebritatea și bogăția pe care și le-ar dori orice om. A fost cel mai bogat și înțelept împărat de pe faţa pământului. Totuși, în mod tragic, a dat cu piciorul la toate, din dragoste pentru bani, plăceri sexuale şi puterea conferită de o împărăţie pământească.
Preţul nostru:
30.00 RON

Iubeşte-L pe Dumnezeu cu toată mintea ta ~ J.P. Moreland
„Iubește-L pe Dumnezeu cu toată mintea ta” este o carte care explică importanța folosirii minții pentru a-i câștiga pe alții pentru Cristos, dar și pentru creșterea spirituală personală.
Preţul nostru:
25.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment