CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Ghid de slujire multiculturală

Ghid de slujire multiculturală

David A. Anderson , Margarita R. Cabellon

Preţul nostru: 23.00 RON

Detalii produs

Număr pagini: 180
Codul produsului: 14336
Dimensiuni produs: 135 x 205 mm

Descrierea produsului

Lumea devine din ce in ce mai pestrita. Avem tot mai multi vecini de diverse etnii care aduc cu ei mosteniri culturale specifice. insa majoritatea bisericilor continua sa fie omogene sub raport cultural, fara sa faca insa posibila reprezentarea fiecarui trib si a fiecarei limbi. Ce putem face pentru a sluji mai eficace o societate multiculturala?

Lideri importanti isi impartasesc propria odisee multiculturala si vin cu sfaturi practice pentru o conducere, o inchinare, o misiune, o lucrare cu copiii si multe alte lucrari cu specific multietnic. Avand ca reper lucrarea de pionierat si experienta acumulata de Bridgeway Community Church si BridgeLeader Network, contributorii reusesc sa redea o imagine inchegata si nuantata a ceea ce presupune o lucrare transculturala dinamica si plina de har.

„Unul dintre secretele cel mai bine tainuite ale Bisericii de azi este cel privitor la evolutia bisericii multiculturale. Cartea de fata va deveni un moment de referinta in istoria lucrarii multiculturale a lui Dumnezeu. Secretul a fost dat in vileag.”
Leonard Sweet, George Fox University, coautor al cartii Manifest pentru Isus

„Minunat! Aceasta carte este de mare utilitate pentru lucrarea multiculturala. Lectiile valoroase furnizate aici de Anderson si Cabellon provin dintr-una dintre cele mai de succes biserici multiculturale din tara... Profitati de aceasta lucrare exceptionala.”
George Yancey, autorul cartiiBeyond Racial Gridlock

„Autorii si autoarele care contribuie la aceasta carte nu sunt niste filosofi ai lucrarii; ei sunt practicieni competenti care nu doar ca si-au vazut visul cu ochii, dar va pot ajuta sa puneti bazele unor biserici multietnice sanatoase, gratie intelepciunii practice si a abordarii din unghiuri diverse.”
Dr. Mark DeYmaz, director executiv al Mosaix Global Network

David A. Anderson este fondator si pastor senior al Bridgeway Community Church, una dintre bisericile multiculturale de frunte din Columbia, Maryland. Printre cartile publicate de el se numara Letters Across the Divide, Multicultural Ministry si Gracism.

Margarita R. Cabellon este director executiv la BridgeLeader Network. Coordoneaza programele de instruire si conferintele in biserici, companii si diverse organizatii.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Misiune, Misionari

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment