CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
În apărarea Lui Isus

În apărarea Lui Isus

Lee Strobel

Preţul nostru: 35.00 RON

Detalii produs

ISBN: 9789731990538
Număr pagini: 373
Codul produsului: 16112
Dimensiuni produs: 145 x 205 mm

Descrierea produsului

CARE ESTE ADEVĂRUL DESPRE ISUS?

În zilele noastre imaginea tradiţională a lui Isus este supusă unui asalt intelectual din partea savanţilor critici, istoricilor populari, documentarelor TV, filmelor produse de Hollywood, autorilor de succes, musulmanilor şi ateilor. Aceştia au reuşit să captiveze imaginaţia publicului cu un portret complet nou al lui Isus care seamănă prea puţin cu imaginea istorică prezentată de Biserică.

Cât de convingătoare este această nouă imagine a lui Isus? Este oară bazată pe fapte şi argumente bine documentate - sau păleşte când este expusă la lumina intensă a cercetării?

În această investigaţie dramatică, reputatul scriitor şi fost editor juridic Lee Strobel examinează întrebări controversate cum sunt:

 

- A suprimat oare creştinismul "evangheliile alternative" care Îl prezentau mai corect pe Isus decât Evangheliile din Noul Testament?

- A distorsionat oare Biserica adevărul cu privire la Isus prin alterarea textelor biblice timpurii?

- Au reuşit interpretările şi explicaţiile noi să dezmintă învierea?

- Au fost crezurile esenţiale despre Isus împrumutate din mitologii mai vechi?

- Au reuşit obiecţiile mai recente să-L descalifice pe Isus ca fiind Mesia?

Evaluaţi singuri dovezile din felul în care experţi de frunte abordează cele mai recente obiecţii din partea criticilor contemporani. Formulaţi apoi propriul verdict pentru pledoaria În apărarea lui Isus.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi
Produse > Cărţi > Apologetică
Produse > Cărţi > Viaţă Creştină

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Pledoarie pentru Cristos ~ Lee Strobel
Cântărind rând pe rând argumentele și contraargumentele istoricității vieții, morții și învierii lui Isus Cristos, Lee Strobel, fost ateu convertit la creștinism, ajunge la concluzia că un ateu are nevoie de mult mai multă credință pentru a rămâne ateu decât pentru a crede în Isus.
Preţul nostru:
30.00 RON

Pledoarie pentru Creator ~ Lee Strobel
Drumul meu spre ateism a fost pavat de stiinta, dar ironia este ca la fel a fost si drumul meu spre Dumnezeu! - LEE STROBEL
Preţul nostru:
40.00 RON

Discursuri despre trezirile religioase ~ Charles G. Finney
Biserica lui Dumnezeu aspiră cu perseverență la o trezire mondială. Ea cere stăruitor o revărsare a Duhului Sfânt ale cărei putere și întindere să fie tot atât de reale și de oportune cum le cer împrejurările tragice și decisive pe care le traversează acum creștinătatea.
Preţul nostru:
12.00 RON

Crucea radicală ~ A. W. Tozer
Fiecare om îşi are viitorul în mâini. Nu numai liderul mondial, dar chiar şi omul tăcut, pierdut în anonimat decide încotro va merge sufletul său.
Preţul nostru:
21.00 RON

Biblia pe care a citit-o Isus ~ Philip Yancey
Vechiul Testament este biografia lui Dumnezeu, relatarea întâlnirilor marcate de pasiune cu oamenii. Mai este și introducerea la povestea vieții lui Isus, care a venit să răspundă întrebărilor care i-au tulburat pe scriitorii antici și ne tulbură și pe noi acum. Însoțiți-l pe Philip Yancey în examinarea acestor scrieri divine, uneori șocante, alteori misterioase.
Preţul nostru:
25.00 RON

Către toate direcţiile ~ John Ortberg
Rareori porunceşte Dumnezeu cuiva în Biblie să „stea“. Mai degrabă El deschide o uşă şi ne invită să-i trecem pragul – în necunoscut. Decizia de a ne încumeta să trecem ori să rămânem pe loc va influenţa în cele din urmă modul de viaţă şi dezvoltarea noastră ca persoane.
Preţul nostru:
31.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment