CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
În mâna harului

În mâna harului

Max Lucado

Preţul nostru: 19.00 RON

Detalii produs

Titlu original: In the Grip of Grace
ISBN: 9789738960176
Număr pagini: 200
Codul produsului: 7836
Dimensiuni produs: 145 x 200 x 6 mm

Descrierea produsului

Tatăl tău întotdeauna te-a prins. Și o face în continuare.

Lasă-te prins!

Viața e plină de orbecăieli și poticneli, înțesată de împrejurări în care poți greși ușor, de situații în care te poți simți vinovat, peste toate suprapunându-se tendința pe care o ai de a face totul singur. Presiunea autosuficienței este mare, dar nu aceasta este viața pe care o oferă Dumnezeu.

Lumea te îndeamnă să te străduiești mai mult și să muncești cu mai multă îndemânare ca să îți porți de grijă și să devii un om de succes. Dar crucea te duce acolo unde încetează străduința… și presiunea… și orice efort autoinițiat - și cazi în harul nemărginit, eliberator și înviorător al lui Dumnezeu!

Imaginează-ți cum ar fi să fii mânat de dragoste și nu propulsat prin propria-ți putere. Imaginează-ți cum ar fi să-ți abandonezi viața în mâinile lui Isus în loc să încerci să te mântuiești singur. Îți poți imagina cum ar fi să-ți schimbi temerile cu pacea ce întrece orice pricepere? Să fii relaxat și liber, nu stresat și neliniștit? Dacă îți poți imagina cum ar fi să te bucuri de Dumnezeu în loc să încerci să-ți achiți datoriile față de El, atunci îți poți imagina harul.

Așa că dă-i drumul! Sari de pe stânca autosuficienței. Fă un salt ca să ieși din legalism. Pășește de pe pontonul vinovăției și al condamnării. Doar așa vei putea să cazi în brațele puternice ale Tatălui care te iubește… ale Tatălui care te prinde - de fiecare dată - în mâna harului Său.

 


CUPRINS

Mulțumiri
Prefață
Introducere: Cea mai mare descoperire a vieții mele

1. Pilda răului

Partea întâi: Ce dezastru!
2. Mânia plină de har a lui Dumnezeu
3. O viață nelegiuită
4. O judecată nelegiuită
5. O religie nelegiuită

Partea a doua: Ce mare Dumnezeu avem!
6. Chemarea trupurilor moarte
7. Când dragostea și dreptatea se întâlnesc
8. Credit din Cer
9. Liga I de har
10. Privilegiul cerșetorilor

Partea a treia: Ce diferență!
11. Harul funcționează
12. Predă-te!
13. Har îndeajuns
14. Războiul civil al sufletului
15. Povara urii
16. Viața la bordul corabiei părtășiei
17. Ce vrem cu adevărat să știm

Încheiere: „Nu uita să ai grijă de mine.”
Note

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Viaţă Creştină

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

El a ales piroanele ~ Max Lucado
El a ales piroanele. Ce-a făcut Dumnezeu ca să-ți cucerească inima...
Preţul nostru:
19.00 RON

El încă dă pietre la o parte ~ Max Lucado
Autorul ne invită să nu uităm faptul că Dumnezeu, care a vorbit în trecut, vorbește și astăzi. Să ținem seama de faptul că Dumnezeu, care a iertat în trecut, iartă și astăzi. Că Dumnezeu care S-a arătat în trecut Se arată și astăzi. El pătrunde în lumea noastră. El vine să facă ceea ce tu nu poți să faci singur. El vine să dea la o parte pietrele pe care tu nu le poți clinti.
Preţul nostru:
21.00 RON

3:16 Numerele Speranţei [Carte] ~ Max Lucado
O paradă a speranţei alcătuită din 29 de cuvinte: începe cu Dumnezeu, culminează cu viaţa şi ne îndeamnă şi pe noi să subscriem la ea. Este sufi cient de scurtă, încât să poată fi scrisă pe un şerveţel sau să fi e memorată într-o clipită, şi totuşi sufi cient de puternică, încât să îndure două mii de ani de furtuni şi întrebări. Dacă nu cunoşti deloc Biblia, începe de aici. Dacă cunoşti toată Biblia, întoarce-te aici. Cu toţii avem nevoie de această aducere-aminte. „Inima“ problemei umane este inima omului. Iar tratamentul lui Dumnezeu este prescris în Ioan 3:16.
Preţul nostru:
30.00 RON

Nu-i de mirare că e numit Mântuitorul ~ Max Lucado
Crucea... Tragedia ei îi cheamă pe toţi cei care trec prin suferință... Absurditatea ei îi atrage pe toti cei cinici... Speranța ei îi ademenește pe toți cei aflați în căutare...
Preţul nostru:
25.00 RON

Călătorie fără bagaje ~ Max Lucado
Folosind versetele Psalmului 23 ca pe un ghid, Max Lucado ne ajută să ne facem un inventar benefic al poverilor pe care le cărăm după noi. Fie ca Dumnezeu să folosească acest Psalm pentru a te elibera de poveri care nu au fost destinate niciodată să le porţi.
Preţul nostru:
19.00 RON

Înfruntă-ţi uriasii [Carte] ~ Max Lucado
Eşti pe cale să îţi înfrunţi uriaşii? Lasă-te inspirat de această poveste. Acelaşi Dumnezeu Care l-a ajutat pe David, te va ajuta şi pe tine!
Preţul nostru:
29.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment