CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Înainte de amin

Înainte de amin

Max Lucado

Preţul nostru: 29.00 RON

Detalii produs

Titlu original: Before Amen: The Power of a Simple Prayer
ISBN: 9786068712208
Număr pagini: 162
Codul produsului: 15562
Dimensiuni produs: 145 x 205 x 12 mm
Greutate produs: 0.180 kg

Descrierea produsului

"Dacă încă nu ai citit nicio carte scrisă de Max Lucado, începe cu aceasta. Îţi garantez că vei fi inspirat." George Strait, membru Country Music of Fame

CU TOŢII NE RUGĂM...DIN CÂND ÎN CÂND

Ne rugăm să rămânem treji, să ne putem concentra, să rămânem solvabili. Ne rugăm când tumora este declarată malignă. Când rămânem fără bani la sfârşitul lunii. Când căsnicia începe să se destrame.

Dar oare nu ne-ar plăcea să ne rugăm...mai mult? Mai bine? Cu mai multă putere? Cu mai multă înflăcărare, credinţă şi perseverenţă?

Cei mai mulţi dintre noi avem copii de hrănit, facturi de plătit, termene limită de respectat, iar calendarul ne striveşte bunele intenţii aşa cum un leu striveşte un iepuraş. Şi avem trecutul nostru destul de pestriţ când vine vorba de rugăciune: cuvinte ezitante, aşteptări neîmplinite, cereri fără niciun răspuns.

Nu suntem primii care avem de luptat cu rugăciunea. Cei dintâi ucenici ai lui Isus au avut şi ei nevoie de îndrumare. De fapt, singurele instrucţiuni pe care le-au cerut vreodată au fost în legătură cu rugăciunea.

Şi Isus le-a dat o rugăciune. Nu o prelegere despre rugăciune. Nu o doctrină a rugăciunii. Le-a dat o rugăciune uşor de rostit, de repetat şi de purtat. Nu-i aşa că ţi-ar prinde bine şi ţie o asemena rugăciune? Un fel de rugăciune în format de buzunar şi uşor de memorat: Tată, Tu eşti bun. Am nevoie de ajutor. Şi ei au nevoie de ajutor. Îşi mulţumesc. În numele lui Isus, amin.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Viaţă Creştină
Produse > Cărţi > Rugăciune

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Sensul căsniciei ~ Kathy Keller, Timothy Keller
„O carte incredibil de profundă şi de bogată în înţelepciune, care îl va înălţa sufleteşte pe orice cititor, fie el căsătorit sau celibatar.” - The Washington Times
Preţul nostru:
33.00 RON

Toate profeţiile Bibliei ~ Walvoord, John F.
Cartea se adresează nu doar specialiştilor în materie de Biblie. Aproape o pătrime din Biblie a fost de natură profetică la vremea când a fost redactată, astfel că e evident că Dumnezeu a voit ca prin aceste preziceri să reveleze ceva despre caracterul Său şi credincioşia Sa.
Preţul nostru:
31.50 RON

Satan, ia-ţi mâna de pe copiii mei! ~ Iris Delgado
Ne aflăm într-un război care nu poate fi purtat decât cu arme spirituale. Satan şi demonii săi caută cu tot dinadinsul să distrugă familiile şi să tulbure viaţa copiilor noştri. Fiecare cămin este o ţintă pentru el. Nu ne putem permite să rămânem pasivi.
Preţul nostru:
15.00 RON

Împreună pentru totdeauna ~ Francis Chan
Căsătoria este grozavă dar nu este pentru totdeauna, este până când moartea ne va despărţi. Apoi vin răsplătirile sau regretele veşnice, în funcţie de modul în care ne-am trăit viaţa. Nu putem lăsa lucrurile mai puţin importante să ne distrugă căsniciile, dar nu putem permite nici căsniciei să ne distragă de la lucrurile mai importante.
Preţul nostru:
21.00 RON

Încrederea în Dumnezeu, chiar şi când viaţa aduce suferinţă ~ Jerry Bridges
De ce este mai uşor să-L asculţi pe Dumnezeu decât să ai încredere în El? Pentru că ni se pare logic să-L ascultăm pe Dumneze. În cele mai multe cazuri, legile Sale par rezonabile şi înţelepte.
Preţul nostru:
25.00 RON

Viaţă transformată prin putere spirituală ~ Derek Prince
Intareste-ti credinta si schimba-ti viata
Preţul nostru:
30.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment