CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Încercarea focului

Încercarea focului

Eric Wilson

Preţul nostru: 25.00 RON

Detalii produs

Titlu original: Fireproof
ISBN: 9789738960237
Număr pagini: 254
Codul produsului: 9077
Dimensiuni produs: 144 x 205 x 19 mm
Greutate produs: 0.295 kg

Descrierea produsului

„ÎNCERCAREA FOCULUI. Niciodată să nu-ți părăsești partenerul.” - Eric Wilson

Roman scris după scenariul filmului de mare succes FIREPROOF.

În clădirile cuprinse de flăcări, căpitanul Caleb Holt se ghidează după dictonul pompierilor:
NICIODATĂ SĂ NU-ȚI PĂRĂSEȘTI PARTENERUL. Acasă însă, în jarul aproape stins al căsniciei sale, se ghidează după propriile reguli.

Încă de fetiță, Catherine visa să se căsătorească cu un pompier curajos și plin de iubire... exact ca tatăl său. Acum, după șapte ani de căsnicie, se întreabă când a încetat să fie „suficient de bună”. Nenumăratele certuri și furia pe care și-o produc reciproc îi determină să-și dorească să caute fiecare altceva mai atrăgător. Pe când se pregătesc de divorț, tatăl lui Caleb îl provoacă pe acesta să se angajeze la un exercițiu de 40 de zile: PROVOCAREA DRAGOSTEI.

Întrebându-se dacă merită efortul, Caleb acceptă, mai mult de dragul tatălui său decât de dragul căsniciei sale.
Surprins de adevăratul sens al dragostei, Caleb își dă seama că soția sa și căsnicia lor merită tot efortul de a lupta pentru ele. La serviciu, misiunea sa este de a-i salva pe alții. Acum, căpitanul Holt este gata să dea piept cu cea mai grea misiune pe care a avut-o vreodată... aceea de salva inima soției sale.

Cuprinzând scene de acțiune pe fondul unei minunate povești de re-îndrăgostire, captivantul roman al lui Eric Wilson vă va inspira și vă va provoca. Bazat pe scenariul creat de Alex și Stephen Kendrick, romanul „Încercarea focului” include intrigi secundare, personaje și o poveste de fundal ce nu se regăsesc în filmul cu același nume.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Ficţiune > Romane

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Când greierii plâng ~ Charles Martin
Un om cu un trecut marcat de o durere ce l-a devastat. Un copil cu un viitor ce stă sub semnul incertitudinii. Și o călătorie pe care amândoi o fac spre vindecarea inimilor lor...
Preţul nostru:
29.00 RON

Tot ce ea îşi doreşte [Carte] ~ Lynn Austin
Cu treizeci şi cinci de ani în urmă, Kathleen a fugit de acasă, dorind cu disperare să scape de povara sărăciei şi a ruşinii. Dar o invitaţie neaşteptată de la sora ei o aduce, împotriva voinţei ei, înapoi în liniştitul oraş New York, fiind urmată şi de fiica ei.
Preţul nostru:
37.00 RON

Fabiola - sau Biserica din catacombe ~ Cardinal Wiseman
Romanul prezintă povestea unor creștini adevărați, fiind o lectură clasică recomandată pentru întărirea în credință a cititorului. Cardinalul Wiseman oferă în lucrarea sa posibilitatea întoarcerii în timp, într-una dintre cele mai crunte perioade de persecuție din istoria Bisericii.
Preţul nostru:
27.00 RON

Lumina din întuneric, Focul topitorului ~ Lynn Austin
Prinsă într-o națiune cu totul dezagreabilă. Supărată pe cei care îi subjugă pe alții. Încurajată de pasiunea de a face o diferență. Împărțită între ceea ce iubește și adevărul pe care nu-l poate nega. Aceasta este povestea lui Caroline Fletcher.
Preţul nostru:
34.00 RON

Provocarea dragostei ~ Stephen & Alex Kendrick
„Provocarea dragostei” este o călătorie de 40 de zile care se adresează soților și soțiilor cu scopul ca aceștia să înțeleagă și să pună în practică dragostea necondiționată. E timpul să afli care sunt căile pentru a ajunge să te poți bucura de o intimitate adevărată cu partenerul de viață și cum poți avea o căsnicie împlinită. Acceptă provocarea!
Preţul nostru:
23.00 RON

A fost odată într-o vară. Seria Anotimpurile inimii 1 ~ Janette Oke
Cu siguranţă, familia lui nu este tipică - Josh ştie asta. Dar când bunicul şi unchiul Charlie încep să facă planuri să-i găsească mătuşii Lou un soţ - şi să o înlăture pe singura mamă pe care Josh a cunoscut-o vreodată - el îţi dă seama că trebuie făcut ceva.
Preţul nostru:
21.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment