CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Închinare şi distracţie

Închinare şi distracţie  [Carte]

A. W. Tozer

RRP: 16.40 RON
Preţul nostru: 12.60 RON
Reducere: 3.80 RON (23.17%)

Detalii produs

Valoare:: 16.40 RON
ISBN: 9789738090422
Număr pagini: 166
Codul produsului: 6477
Dimensiuni produs: 13 x 200 x 10 mm

Descrierea produsului

Adeseori citate de Chuck Swindoll, Charles Stanley, Billy Graham şi alţi mari predicatori, cuvintele lui A.W. Tozer continuă să fie auzite şi citite de milioane de oameni astăzi - cuvinte precum:

„Închinarea înseamnă a simţi în inimă şi a exprima într-un mod adecvat un sentiment smerit, dar încântător de veneraţie, uimire şi dragoste covârşitoare în prezenţa lui Dumnezeul."
Capitolul 2, închinarea

„Caut părtăşia cu inimile care ard pentru Domnul - cu bărbaţi şi femei de pretutindeni care II iubesc într-atâta pe Mântuitorul, încât adorarea devine muzica sufletului lor şi ei nu mai au nevoie să fie momiţi cu alte lucruri pentru a se simţi bine şi a se amuza."
Capitolul 8, Adorarea

„Trebuie să aibă loc o nouă reformă. Trebuie să se producă o ruptură violentă de acea pseudo-religie iresponsabilă, păgână, nebună după distracţii, care trece drept credinţa în Cristos şi care este răspândită în toată lumea de către oameni nespirituali, care folosesc metode nespirituale pentru a-şi atinge scopurile."
Capitolul 15, Activitatea religioasă

Capitolele acestei cărţi sunt alcătuite din extrase din predicile, editorialele, articolele şi cărţile lui A.W. Tozer, unele deja publicate.

„Dacă predica poate fi comparată cu lumina, atunci putem spune că Tozer a emis un fascicul de laser de la amvon, fascicul care străpunge inima ascultătorilor."
Waren Wiersbe

Cuprins:

Cuvânt înainte
Prefaţă

Partea I
1 Actul si obiectul închinării

Partea II
2 Închinarea
3 Închinarea care nu este plăcută
4 Concentrare spirituală
5 Prezenţa lui Dumnezeu
6 Comuniune personală
7 Puterea lui Dumnezeu în închinare
8 Adorarea
9 Gânduri despre Dumnezeu
10 Cântările

Partea III
11 Divertismentul: o erezie evanghelică
12 Propagandă, religie populară şi programe
13 O trecere la lucruri exterioare
14 Evanghelizarea modernă
15 Activitatea religioasă
16 Caracter lumesc

Partea IV
17 Pericolul filmului religios

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Închinare
Produse > Cărţi > Viaţă Creştină

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Mircea Ionel, Baia Mare
O carte curajoasa....si dureros de adevarata. Fin cunoscator al sufletului uman, Tozer este mereu contemporanul nostru....chiar si atunci cand ne mustra. Cititi aceasta carte, si daca nu va va placea, TREBUIE s-o recititi. Nu ca sa va placa, ci ca sa va schimbe!

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Preţul neglijenţei ~ A. W. Tozer
Probabil că ne apropiem de o vreme în care cei ce sunt de partea Domnului vor fi constrânşi să se retragă din talmeş-balmeşul religios şi să formeze un grup de credincioşi care să insiste asupra doctrinei nou-testamentare şi asupra practicii nou-testamentare.
Preţul nostru:
10.00 RON

Succesul şi creştinul ~ A. W. Tozer
Ceea ce predic eu, încercând să stârnesc în Biserica lui Isus Hristos, este o redescoperire a frumuseţii Mântuitorului, astfel încât să putem începe să-L iubim din nou cu intensitatea dragostei pe care părinţii noştri au experimentat-o.
Preţul nostru:
12.00 RON

Dumnezeu în Urmărirea Omului ~ A. W. Tozer
Povestea lui Iacov şi poveştile altor personaje similare din Biblie m-au determinat să cred că ar trebui să scriu o continuare a acestei cărţi cu titlul Dumnezeu, în urmărirea omului (God’s Pursuit of Man). Înainte ca cineva să înceapă să-L urmărească pe Dumnezeu cu adevărat, trebuie ca mai întâi Dumnezeu să-l urmărească pe el sau pe ea. Înainte ca cineva să poată începe să-L caute cu seriozitate pe Dumnezeu, trebuie ca mai întâi Dumnezeu să fi început să îl caute sau să o caute.
Preţul nostru:
15.00 RON

Urmărirea lui Dumnezeu ~ A. W. Tozer
Tozer a scris cartea „Urmărirea lui Dumnezeu” literal pe genunchi. Probabil lucrul acesta explică puterea şi binecuvântarea de care a fost însoţită.
Preţul nostru:
12.00 RON

Hristos, Fiul etern ~ A. W. Tozer
Aceasta este tragedia omenirii, fraţii mei! Noi L-am respins din inimile noastre, fiindcă vrem neapărat să facem ce vrem noi. Orice lucru este greşit până când Isus nu îl pune în ordine!
Preţul nostru:
12.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment