CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Îndrăzneşte să trăieşti

Îndrăzneşte să trăieşti

Max Lucado

Preţul nostru: 30.00 RON

Detalii produs

Titlu original: Outlive your life
Număr pagini: 200
Codul produsului: 13840
Dimensiuni produs: 145 x 205 mm

Descrierea produsului

Ai fost creat pentru o viață care să conteze.
O chemare puternică la un creștinism autentic. — Publishers Weekly

Prima biserică a fost formată din pescari, fermieri, tâmplari și meșteșugari, comercianți și colectori de impozite. Oameni obișnuiți, fără pretenții, exact ca noi. Singurul lucru care-i deosebea a fost dorința lor de a face un pas înainte atunci când Isus le-a spus: „Vino după Mine.”

Prieten drag,
Dă-mi voie să-ți împărtășesc o poveste tare dragă inimii mele.
Este o poveste despre provinciali și oameni simpli, despre pescari și colectori de taxe. Este istoria unei mișcări care a explodat asemenea unui incendiu, propagându-se din Ierusalim până la marginile pământului: pe străzile din Paris, prin cetățile Romei, dar și prin porturile din Atena, Istanbul, Shanghai și Buenos Aires. O poveste atât de fabuloasă, de controversată, de uluitoare și cu un impact atât de puternic încât, după două mii de ani, ne întrebăm:

S-ar putea întâmpla din nou?
Sper cu toată puterea să fie așa. Nouă ni s-a dat o șansă... ocazia de a trăi o viață care să aibă un impact în vremuri tulburi. Cum ar fi dacă am profita de ea? Cum ar fi dacă am da lumii din nou speranță? Ce planuri avem pentru viața noastră?
Merită să încercăm, nu crezi?

— Max Lucado

CUPRINS

Mulțumiri

Găsirea părintelui Benjamin: o fabulă

1. Șansa noastră unică în istorie   
2. Chemarea domnului Mămăligar
3. Lasă-L pe Dumnezeu să te scoată din carapace
4. Nu uita pâinea
5. Fă echipă cu alții
6. Deschide-ți ușa, deschide-ți inima
7. Vezi nevoia, atinge-i pe suferinzi
8. Persecuția: pregătește-te pentru ea, fii gata să o rabzi
9. Fă binele în tăcere
10. Ridică-te în sprijinul celor lipsiți
11. Nu uita Cine te ține
12. Dărâmă câteva ziduri
13. Nu renunța la Saul al tău
14. Renunță la aroganță      
15. Roagă-te primul; roagă-te cel mai mult
16. Isus e Cel ce cântă la vioară

Discuții și idei pentru acțiune


blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Viaţă Creştină

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

O dragoste care merită daruită ~ Max Lucado
Trăiește în abundența dragostei lui Dumnezeu. Cum să-i iubești pe oameni? Pe cei ce-și încalcă jurămintele? Pe cei ce distorsionează adevărul? Cum să ai răbdare cu cei care sunt plini de țepi? Cum poți să-i ierți pe cei ce-ți trădează încrederea, pe cei care te desconsideră?
Preţul nostru:
33.00 RON

Când Dumnezeu îţi şopteşte numele ~ Max Lucado
În paginile acestei cărți te vei întâlni cu relatări cunoscute din Biblie sau izvorâte din viața cotidiană. Cele mai multe dintre ele vorbesc despre oameni care sunt pierduți... sau trudiți... sau descurajați - la fel ca tine. Dacă le vei permite, aceste relatări vor spune povestea vieții tale. Ascultă. Și învață să speri din nou.
Preţul nostru:
32.00 RON

Calmul din mijlocul furtunii, o zi din viata lui Isus [Carte] ~ Max Lucado
Să nu te îndoiești că în oricare dintre furtunile vieții există un loc liniștit - un loc în care poți rămâne în picioare când lumea din jurul tău se clatină în bătaia vântului. Este „calmul din mijlocul furtunii”.
Preţul nostru:
30.00 RON

Marele Ţesător ~ Ravi Zacharias
Cât de diferit am trăi dacă am fi convinşi că fiecare eveniment al vieţii noastre - de la cel mai fericit la cel mai tragic sau cel mai obişnuit - este partea unui proiect meticulos în care toate elementele se întrețes cu o precizie uluitoare? Aceasta este întrebarea la care răspunde Ravi Zacharias în această carte.
Preţul nostru:
24.00 RON

Darul tău preţios ~ Max Lucado , Wenzel David (Ilustrator)
Intr-o dimineata, wemmikenii descopera ca fiecare a primit un dar pretios si asta ii face foarte bucurosi. Pe masura ce descopera adevarata menire a acestor cadouri, ei descopera ceva mult mai minunat decat un simplu ciocan sau o simpla lingura - descopera ca pot sa-si foloseasca darurile pentru a aduce o schimbare in lume.
Preţul nostru:
27.00 RON

Misterul voii lui Dumnezeu ~ Charles Swindoll
"Nu cred ca am intalnit vreodata pe cineva care sa nu se fi framantat cu dorinta de a cunoaste voia lui Dumnezeu. Problema este ca aceasta framantare implica, cel mai adesea, multa confuzie si ingrijorare."
Preţul nostru:
25.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment