CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Întoarceţi-vă la Mine

Întoarceţi-vă la Mine

Lynn Austin

Preţul nostru: 39.00 RON

Detalii produs

Titlu original: Return to me
ISBN: 9786067320466
Număr pagini: 422
Codul produsului: 15146
Dimensiuni produs: 135 x 205 x 27 mm
Greutate produs: 0.385 kg

Descrierea produsului

După câteva decenii de exil, profeţiile se împlinesc: împăratul Cirus le dă voie iudeilor să se întoarcă la Ierusalim.

Ido, un preot, vede în asta o întoarcere a bunăvoinţei divine către poporul ales. De prea multă vreme fuseseră captivi în Babilon, iar mulţi dintre iudei, inclusiv propriii lui fii, încep să se îndepărteze de credinţa străbunilor lor. Nu mulţi mai sunt dispuşi să lase baltă tot ce agonisiseră pentru a se întoarce în ţara lor de baştină şi la Dumnezeul lor.

Călătoria spre Ţara Făgăduinţei nu e lucru simplu. Greutăţile întâmpinate îi fac să se clatine în credinţă chiar şi pe cei mai tari, care încep să se îndoiască de chemarea lui Dumnezeu. Pe de altă parte, Zaharia, nepotul lui Ido, are de făcut o alegere cruntă între credinţa bunicului şi familia rămasă în Babilon. Însă o întâlnire neaşteptată cu Cel Preînalt îi va remarca viaţa şi va schimba istoria pentru totdeauna.

Romanul Întoarceţi-vă la Mine reia istoria din Vechiul Testament sub forma poveştilor de viaţă a doi bărbaţi care, trăind în vremuri tulburi, se văd puşi să aleagă, cu inima sfâşiată, între femeile pe care le iubesc şi rămăşiţa credincioasă care se străduie să-şi refacă viaţa în ascultare de Dumnezeul care îi chemă la El.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Ficţiune > Romane

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Apostolul credinţei: Smith Wigglesworth ~ Stanley Howard Frodsham
Smith Wigglesworth a fost o personalitate unică și originală. A predicat Evanghelia în toate părțile lumii, iar slujba sa a fost pecetluită cu semnele și minunile apostolice. Se poate spune cu toată certitudinea că prin el Dumnezeu și-a pecetluit Cuvântul Său cu mărturii.
Preţul nostru:
14.00 RON

Baraca ~ William Paul Young
Cartea aceasta are potențialul de a face pentru generația noastră ceea ce „Călătoria creștinului”, de John Bunyan, a făcut pentru generația acestuia.
Preţul nostru:
27.00 RON

Fabiola - sau Biserica din catacombe ~ Cardinal Wiseman
Romanul prezintă povestea unor creștini adevărați, fiind o lectură clasică recomandată pentru întărirea în credință a cititorului. Cardinalul Wiseman oferă în lucrarea sa posibilitatea întoarcerii în timp, într-una dintre cele mai crunte perioade de persecuție din istoria Bisericii.
Preţul nostru:
27.00 RON

Dragoste într-un vas spart ~ Mesu Andrews
Îmbinându-și într-un mod impresionant cercetările aprofundate și măiestria de a depana povești, Mesu Andrews aduce la viață una dintre cele mai tulburătoare și fascinante povești ale iubirii și iertării confruntate cu trădări neînchipuit de dureroase.
Preţul nostru:
35.00 RON

Când greierii plâng ~ Charles Martin
Un om cu un trecut marcat de o durere ce l-a devastat. Un copil cu un viitor ce stă sub semnul incertitudinii. Și o călătorie pe care amândoi o fac spre vindecarea inimilor lor...
Preţul nostru:
29.00 RON

Dragoste din cenuşă ~ Mesu Andrews
O poveste despre iubire și iertare, suferință și vindecare. „Dragoste din cenușă” insuflă viață, romantism și pasiune clasicei istorisiri biblice despre suferință și credință nestrămutată.
Preţul nostru:
32.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment