CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Ioel, băiatul din Galilea

Ioel, băiatul din Galilea

Annie Fellows Johnston

Preţul nostru: 9.60 RON

Detalii produs

Titlu original: Joel - A boy of Galilee
ISBN: 9738582245
Număr pagini: 160
Codul produsului: RP059
Dimensiuni produs: 135 x 204 x 11 mm
Greutate produs: 0.160 kg
Colectii Produse: Colecţia Cărţilor Rare

Descrierea produsului

Cu adevărat, un mărgăritar al Colecției Cărți Rare! Dacă ați citit Titus — un camarad al crucii și v-a plăcut, vrem să vă facem cunoștință și cu Ioel. Povestea lui vă va mișca inimile și vă veți aminti de ea peste ani.

Galilea este o zonă cu un relief variat din nordul Israelului, ținutul copilăriei și de început al slujirii mesianice a Domnului Isus. Locul copilăriei întotdeauna trezește amintiri și sentimente unice.
Citind această carte veți descoperi frământările sufletului unui copil, care din cauza unui accident nu mai putea să se joace și nici să ajungă preot cum și-a dorit. Ioel - băiatul din Galilea, într-o noapte a scăpat de rănile sufletești și de infirmitatea lui. Pe paginile acestei cărți fermecătoare veți descoperi secretul vindecării. Povestea vieții lui vă va mișca inimile și vă va ajuta să aveți parte de aceleași binecuvântări.
Dan Boingeanu
Master of Arts în teologie practică

blog comments powered by Disqus

Colectii Produse

Acest produs face parte din următoarea colecţie:

Colecţia Cărţilor Rare

Click pentru a vedea mai multe produse în colecţie

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Copii & Adolescenţi
Produse > Cărţi > Copii & Adolescenţi > Povestiri diverse, Ficţiune, Aventură
Produse > Cărţi > Ficţiune > Povestiri

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Sclavul ~ Von Schmid, Cristoph
„Sclavul” este istoria lui Anselmo, un băiat de şaisprezece ani, care a fost luat prizonier şi apoi vândut ca sclav într-o ţară străină. Această povestire va nărui barierele culturale şi va dezvălui trăsăturile de netăgăduit ale unui creştin adevărat.
Preţul nostru:
7.00 RON

Ţine-te de plută [Carte] ~ George Gladstone
Ce moștenire poate lăsa un tată sărac, aflat în pragul morții, fiului său iubit care va rămâne singur pe lume? Ce moștenire putem lăsa noi, călători prin văile durerii, urmașilor noștri?
Preţul nostru:
7.90 RON

Fata din castel ~ Von Schmid, Cristoph
Răsplătirile sunt pregătite pentru cei care, indiferent de situație, aleg să fie credincioși lui Dumnezeu. În această carte vom descoperi căci chiar și atunci când ai pierdut totul, este un lucru pe care nu ți-l poate fura nimeni și care te va face să rămâi același om. Acest mărgăritar de preț este caracterul care are la bază principii sănătoase.
Preţul nostru:
9.60 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment