CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Iosif - Un om al integrităţii şi al iertării

Iosif - Un om al integrităţii şi al iertării

Charles Swindoll

Preţul nostru: 19.00 RON

Detalii produs

Titlu original: Joseph - A Man of Integrity and Forgiveness
Număr pagini: 211
Codul produsului: 10631
Dimensiuni produs: 145 x 225 x 10 mm

Descrierea produsului

„Speranța mea este ca citind despre atitudinea exemplară și despre abilitățile exterioare ale lui Iosif, vom începe să gândim și să trăim și noi ca el. La urma urmei acesta este scopul pentru care citim despre viețile oamenilor lui Dumnezeu - pentru a ne elibera de lucrurile care ne-au robit și care au obstrucționat prea multă vreme relația noastră cu Cristos și cu ceilalți.

Într-o lume în care credința se stinge și integritatea este o raritate, viața lui Iosif din Vechiul Testament strălucește asemenea unei stele luminoase pe bolta nopții, arătându-ne că ascultarea de Dumnezeu aduce speranță chiar și în cele mai nefaste împrejurări.

Cuprins 

Introducere 

1. Fiu favorit, frate urât 
2. Fuga de ispită
3. Întemnițat și uitat 
4. Amintit și promovat 
5. Răsplata neprihănirii 
6. Trezirea conștiinței amorțite 
7. Văicăreala unui tată nevolnic 
8. Har în loc de frică
9. Eu sunt Iosif! 
10. Reuniune de familie 
11. Integritate în acțiune 
12. Amurg și miez de noapte 
Concluzie 

Note

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi
Produse > Cărţi > Studiu Biblic

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Ilie - Un om al modestiei şi al curajului ~ Charles Swindoll
Explorând profunzimile vieții fascinante a lui Ilie, profetul lui Dumnezeu, Swindoll nu maschează slăbiciunile omenești ale acestuia, ci zugrăvește un portret onest al unui om de rând, pe care Dumnezeu l-a transformat în purtătorul Său de cuvânt pentru a demasca idolatria și răutatea lumii antice. Vei descoperi că viața lui a fost un exemplu demn de urmat.
Preţul nostru:
15.00 RON

Moise - Un om al dedicării altruiste ~ Charles Swindoll
În acest studiu, autorul ne conduce într-o călătorie incredibilă, nu doar prin Marea Roșie și prin deșert, ci în adâncul inimii lui Moise însuși. Este o călătorie care a schimbat viața lui Moise... și care o va schimba și pe a ta.
Preţul nostru:
32.00 RON

Isus - Cel mai mare Om din istorie ~ Charles Swindoll
Reconfortant în sinceritatea și profunzimea sa, acest studiu aprofundat Îl revelează pe Isus cu claritate și oferă aplicații practice pentru viața ta. Fie că ești doar curios cu privire la Isus sau pășești de multă vreme pe urmele Lui, însoțindu-l pe Dr. Swindoll în cartea „Isus - Cel mai mare Om din istorie”, vei experimenta viața Lui într-un mod cu totul nou.
Preţul nostru:
26.00 RON

Pavel - Un om al harului şi al tăriei de caracter ~ Charles Swindoll
Pavel- Un om al harului si al tariei de caracter
Preţul nostru:
31.00 RON

Iov - Un om al răbdării eroice ~ Charles Swindoll
Chuck Swindoll este de părere că un studiu amănunțit asupra vieții lui Iov - în special asupra răspunsului său la experiențele dureroase care i-au asaltat viața pe care o ducea cândva în pace, glorificându-L pe Dumnezeu - te va convinge că acest bărbat este într-adevăr un erou de o talie colosală. Un bărbat cu o credință impozantă, fermă și neclintită, sigură și plină de încredere în Dumnezeu.
Preţul nostru:
30.00 RON

David - Omul pasiunii şi al destinului ~ Charles Swindoll
Dacă lumea noastră are nevoie disperată de modele vrednice de urmat, iată unul ce merită timpul și atenția noastră: David - omul pasiunii și al destinului.
Preţul nostru:
28.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment