CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Isus pe care nu L-am cunoscut

Isus pe care nu L-am cunoscut

Philip Yancey

Preţul nostru: 25.00 RON

Detalii produs

Titlu original: The Jesus I Never Knew
Legare: SC
Data apariţiei: 19.10.2006
Număr pagini: 279
Codul produsului: 5895
Dimensiuni produs: 145 x 205 x 21 mm
Greutate produs: 0.320 kg

Descrierea produsului

„Întotdeauna când ne adâncim în studiul Cuvântului lui Dumnezeu descoperim lucruri noi despre Isus. Îți mulțumesc, Philip, pentru a ne fi facilitat aceasta prin noua ta carte.”

—Joni Eareckson Tada,
Președinte, Joni and Friends

„În cei peste douăzeci de ani de când îl cunosc pe Philip Yancey, observ la el o foame nepotolită după adevărul în Isus. Prefer să citesc ce spune el despre Isus, și nu ce spune aproape oricare alt comentator contemporan, pentru că știu că scrie în urma unei atente documentări și, mai ales, dintr-o pasiune profundă.”

—Tim Stafford

„Aceasta este cea mai bună carte despre Isus pe care am citit-o și, probabil, cea mai bună carte depre Isus din acest secol. Yancey mi-a luat cu delicatețe de pe ochi ochelarii de cal și mi-a croit drum prin propriile mele îndoieli, temeri, atitudini pioase de genul știe-tot și nonsensuri critice, până L-am văzut pe Mântuitorul într-o lumină nouă și mi s-a părut că-L aud cum mă întreabă, 'Acum cine spui că sunt Eu?'. Și am înțeles întrebarea cum n-am mai înțeles-o niciodată până atunci.”

—Lewis B. Smedes
Profesor emerit, Fuller Seminary

„În cartea aceasta, Isus pe care nu L-am cunoscut, Philip Yancey este deopotrivă mai personal și mai concentrat asupra lui Isus decât a fost poate oricând înainte. Cu sinceritate, dar și cu o nouă înțelegere, el își amintește experiențe pe care le-a trăit în biserica anilor copilăriei sale, după care trece - împreună cu cititorul lui - la o amănunțită investigație biblică și istorică a identității lui Isus: cine a fost și cine este El. Sub ochiul său atent, Isus devine uman, divin, parcă prezent realmente în textul Scripturii, ca și în viața noastră. Evoluția aceasta - de la o perspectivă asupra Domnului nostru prea îngustă pentru promisiunile mari ale Bibliei la o prezență deopotrivă largă și binecuvântată - este darul unic al cărții lui Yancey. Sunt recunoscător pentru acest dar.”

—Walter Wangerin Jr.
Scriitor

„Putem avea întotdeauna încredere în Philip Yancey nu doar că spune adevărul, ci și că urmărește adevărul cu pasiune. În Isus pe care nu L-am cunoscut, el își continuă căutarea.”

—Virginia Stem Owens
Kansas Newman College

„Philip Yancey își ia cititorul cu el în călătoria pe care o face, extrem de personală, spre Isus. În urma lecturii cărții Isus pe care nu L-am cunoscut, am căpătat convingerea că acel Isus pe care L-am întâlnit - sub unele aspecte pentru prima dată - mă cunoștea dintotdeauna. Cartea aceasta este destinată să ajungă bestseller - recomandată celor care încă Îl caută pe Isus și benefică și pentru cei care deja L-au întâlnit, dar își doresc să-L cunoască mai mult.”

—Elisa Morgan
Președinte, MOPS International

„În modul său unic, incitant și elaborat, Philip Yancey sparge stereotipurile erodate de vreme pentru a ne da un antidot puternic împotriva unui Isus care ne-ar face să ne simțim fericiți, relaxați și în siguranță, precum și împotriva altor imagini inadecvate pe care le-am avea despre El, pentru a ne revela realitatea complexă și impactul pe care-L are Isus din Nazaret asupra vieții în ansamblul ei. O carte de mare beneficiu, care aduce o perspectivă nouă.”

—Roberta Hestenes
Președinte, Eastern College

„Talentul lui Yancey de a scrie cu onestitate, luciditate și într-un ritm alert dă o putere extraordinară meditațiilor lui asupra relatărilor din Evanghelii despre Isus Hristos. Într-o vreme când ideile noi despre Isus sunt la mare modă, cartea lui Yancey este de un neprețuit ajutor pentru a-L vedea pe Mântuitorul așa cum a fost El cu adevărat.”

—James I. Packer
Profesor de teologie, Regent College

„Nu există, în întreaga lume evanghelică, un alt scriitor pe care să-l admir și să-l apreciez mai mult.”

—Billy Graham

CUPRINS

Partea întâi: Cine a fost El

1. Isus pe care credeam că-L cunosc
2. Nașterea: Planeta vizitată
3. Origini: Rădăcini evreiești în pământ evreiesc
4. Ispitirea: Confruntarea din pustie
5. Profil: Ce aș fi observat eu?

Partea a doua: De ce a venit

6. Fericirile: Norocoși cei fără de noroc
7. Mesajul: O predică ofensatoare
8. Misiunea: O revoluție a harului
9. Minunile: Instantanee supranaturale
10. Moartea: Ultima săptămână
11. Învierea: O dimineață de neimaginat

Partea a treia: Ce a lăsat Isus în urmă

12. Înălțarea: Un cer albastru, fără urme
13. Împărăția: Grâu amestecat cu neghină
14. Schimbarea pe care o aduce El

Surse

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Viaţă Creştină
Produse > Cărţi > Cărţi de Philip Yancey

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Dezamăgit de Dumnezeu [Carte] ~ Philip Yancey
„Dezamăgit de Dumnezeu” înlătură imaginea eronată cu privire la Dumnezeu și ne ajută să înțelegem cum ne vede El pe noi: ce dorește de la noi și ce-Și dorește cel mai mult să ne dea. În cartea aceasta, Yancey discută întrebări care ne frământă în cele mai adânci colțuri ale inimii și sfârșește cu convingerea fermă că Dragostea este reală, puternică și ne este dăruită să credem în ea acum și pe vecie.
Preţul nostru:
25.00 RON

Biblia pe care a citit-o Isus ~ Philip Yancey
Vechiul Testament este biografia lui Dumnezeu, relatarea întâlnirilor marcate de pasiune cu oamenii. Mai este și introducerea la povestea vieții lui Isus, care a venit să răspundă întrebărilor care i-au tulburat pe scriitorii antici și ne tulbură și pe noi acum. Însoțiți-l pe Philip Yancey în examinarea acestor scrieri divine, uneori șocante, alteori misterioase.
Preţul nostru:
25.00 RON

Unde este Dumnezeu când sufăr? ~ Philip Yancey
Cartea examinează mai întâi din punct de vedere medical durerea și rolul ei. Apoi se ocupă de imaginea de ansamblu a suferinței în lume, întrebându-se: Ce urmărește Dumnezeu? Este apariția suferinței marea greșeală a lui Dumnezeu? În cele din urmă, autorul se ocupă de reacțiile noastre în fața suferinței și de ceea ce putem face pentru a-i ajuta pe cei care suferă.
Preţul nostru:
28.00 RON

Rugăciunea - Are ea puterea de a schimba ceva? [Carte] ~ Philip Yancey
Pe cine schimbă rugăciunea: pe noi sau pe Dumnezeu?
Preţul nostru:
32.00 RON

Păcate respectabile ~ Jerry Bridges
Preţul nostru:
24.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment