CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Jurnalul lui Ion Pocăitu'

Jurnalul lui Ion Pocăitu'

Petru Lascău

Preţul nostru: 13.00 RON

Detalii produs

Codul produsului: 14532

Descrierea produsului

Cine este Ion? A fost una dintre întrebările mereu puse de cititorii mei online. Dincolo de originea fictivă a personajului, Ion poate fi oricare dintre pastorii de azi. Sunt eu, în primul rând. O serie de realităţi din munca mea pastorală au devenit tuşele care colorează viaţa lui Ion. Nădăjduiesc ca şi alţi pastori să se regăsească în acest personaj care poate da drumul supapei de presiune fără să supere o anumită persoană sau instituţie. Nu te poţi supăra pe un personaj fictiv numai dacă ai depăşit cu mult limitele sănătăţii emoţionale şi morale.

Soluţiile lui Ion pentru conflictele lui nu sunt întotdeauna cele mai bune, cum nu sunt nici ale noastre. Ion este copleşit uneori de ele, confuz, derutat şi de cele mai multe ori reacţionează în mod natural, omenesc. Nu vrea să fie superspiritual, nu dă lecţii nimănui, îşi ventilează năduful într-un caiet pe care speră uneori să nu-l citească nimeni, un fel de spovedanie la oră târzie în faţa unei foi de hârtie. Ion devine păcătosul care se confesează în faţa lui Ion preotul.

Viaţa deosebit de complexă a pastorului de azi ar merita o analiză mult mai profundă şi mai pertinentă decât schiţele uneori pamfletice din materialul de faţă. Jurnalul lui Ion Pocăitu' este mai degrabă un album de desene naive, o culegere de schiţe creionate fugar, crochiurile unor situaţii deosebit de complexe surprinse în detalii şi prim-planuri, care nu pot reda profunzimea şi dramatismul lor întreg.

Am scris această carte mai degrabă din dorinţa de a mă elibera pe mine de resentimentele născute din evenimente care mi-au marcat viaţa, de a mă vindeca de rănile produse de conflictele inerente vieţii mele de pastor, dar şi din sincera dorinţă de a întinde o mână de ajutor pastorului de azi, dând glas acelor lucruri pe care le ţine prizoniere în suflet şi pe care nu le poate spune nimănui.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Eseuri, Biografii, Mărturii

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Ascunzişuri luminate ~ Nicolae Leka
La o prima lectură, ai putea spune că viaţa acestui om a fost nedreaptă, că oamenii care l-au încojurat erau nedrepţi şi neloiali, însă reversul medaliei se contureaza odata cu întâlnirea cu Adevărul.
Preţul nostru:
10.90 RON

Şi bărbaţii buni se mânie ~ Bill Perkins
În această carte excepţională, Bill Perkins relatează întâmplări reale din viaţa unor bărbaţi buni care se confruntă cu mânia... bărbaţi care îşi fac rău lor înşişi, dar şi altora.
Preţul nostru:
21.00 RON

De la obișnuit la extraordinar [Carte] ~ John F. MacArthur
În volumul de față, autorul schițează portretul câtorva dintre cei mai proeminenți oameni ai Bibliei, într-un material devoțional structurat pe 365 de zile. Imaginează-ți - un an întreg în care să te hrănești cu adevărul că Dumnezeu folosește oameni de rând pentru a-Și duce la îndeplinire planurile Sale suverane. Alege să petreci un an întreg alături de acești martori de primă mână și descoperă cum vrea să te folosească Dumnezeu.
Preţul nostru:
21.20 RON

Seria evocări - Suferinţa ~ Edwyn & Lillian Harvey
Mărturii impresionante ale unor titani ai credinţei care au învăţat taina de a convieţui cu suferinţa. Ea le-a devenit şcoală, şi ciocan şi daltă. Ei s-au obişnuit cu suferinţa şi au devenit.... oameni neobişnuiţi.
Preţul nostru:
7.90 RON

Viaţa misionarului Mihaly Kornya ~ Bertalan A. Kirner
Mihaly Cornya sau Mihai Cornea, cum îi spun românii, a fost o persoană simplă dar cu o contribuție remarcabilă pentru mișcarea baptistă din România. Într-un fel el întruchipează un model de slujire baptistă. Deși nu avea o educație deosebită, el avea un angajament total față de chemarea pe care a primit-o din partea lui Dumnezeu.
Preţul nostru:
18.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment