CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Lucrarea Duhului Sfânt

Lucrarea Duhului Sfânt

Trandafir Şandru

Preţul nostru: 33.00 RON

Detalii produs

Titlu original: Lucrarea Duhului Sfânt
ISBN: 9789731813271
Număr pagini: 368
Codul produsului: 14924
Dimensiuni produs: 145 x 205 x 19 mm
Greutate produs: 0.465 kg

Descrierea produsului

Prezenţa Duhului Sfânt se resimte în fiecare pagină a Sfintelor Scripturi, începând cu creaţia, continuând cu lucrarea de întrupare a Fiului lui Dumnezeu şi cu lucrarea actuală, numită şi Dispensaţia Duhului Sfânt.

Învăţătura despre Duhul Sfânt nu este o simplă doctrină biblică; ea reprezintă însăşi cunoaşterea lui Dumnezeu. În lipsa acestei învăţături, cunoaşterea Dumnezeirii ar fi ştirbită. Valoarea lucrării Duhului Sfânt este inestimabilă, dar ea trebuie cunoscută şi practicată în lumina Sfintelor Scripturi.

Cartea de faţă, Lucrarea Duhului Sfânt, se constituie ca moştenirea cea mai preţioasă ce ne-a fost lasată de pastorul şi profesorul Trandafir Sandru, în care el oferă o motivaţie în plus pentru bisericile creştine să se apropie de profunzimea şi prospeţimea lucrării Duhului Sfânt.

Trandafir Sandru (1924 - 1998) s-a consacrat ca unul din pionierii mişcării penticostale din România. S-a născut în Secaş, judeţul Arad, şi a predicat pentru prima dată în biserica penticostală din localitate, la vârsta de 9-10 ani. Plin de pasiune şi caracterizat de o slujire înflăcărată şi motivatoare pentru alţii, a fost unul dintre puţinii intelectuali ai mişcării penticostale timpurii din România. A slujit ca pastor la Bucureşti şi după 1989 a pus bazele Institutului Teologic Penticostal de Grad Universitar din Bucureşti.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Viaţă Creştină

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Comentariul lui Warren Wiersbe pe Vechiul Testament ~ Warren W. Wiersbe
Cartea de fata este corespondenta volumului Comentariul lui Warren Wiersbe pe Noul Testament.
Preţul nostru:
65.00 RON

Mărturisirea păcatelor ~ Daniel Maris
Cand constientizam si apoi ne marturisim toate pacatele pentru care ar fi trebuit sa stam o vesnicie in iad si pentru care Dumnezeu L­a trimis pe Fiul Sau ca sa le plateasca in locul nostru, e imposibil sa nu ramanem vesnic recunoscatori. Prin faptul ca omul recunoaste ca este pacatos, el recunoaste cat de pretios este sangele lui Hristos.
Preţul nostru:
9.00 RON

ECOURI DIN EDEN ~ A. W. Tozer
Glasul lui Dumnezeu care cheama omul
Preţul nostru:
15.00 RON

Glasul Profetului ~ A. W. Tozer
Tu m-ai rânduit să fiu mesagerul Tău pentru cei cu inima îndărătnică şi grei de ureche. Pe când era un predicator aflat la început de drum, de curând ordinat pentru lucrare, A. W. Tozer a scris o rugăciune pe care, treizeci de ani mai târziu, a publicat-o sub titlul "Rugăciunea unui mic profet".
Preţul nostru:
23.00 RON

Simplifică ~ Bill Hybels
Dacă te clatini şi eşti pe punctul de a te prăbuşi în prăpastia unei vieţi aglomerate sau dacă începi să-ţi dai seama că epuizarea a devenit tot mai virulentă, ar fi potrivite nişte schimbări în viaţa ta. E momentul să-ţi simplifici viaţa.
Preţul nostru:
33.00 RON

La ce te aşteptai? ~ Paul David Tripp
Fiecare căsnicie devine, într-un fel sau altul, o luptă.
Preţul nostru:
35.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment