CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Lucrări şi mai mari

Lucrări şi mai mari

Reinhard Bonnke

Preţul nostru: 20.00 RON

Detalii produs

Titlu original: Even Greater
Legare: sc
ISBN: 973899800X
Număr pagini: 194
Codul produsului: 5841
Dimensiuni produs: 140 x 210 x 11 mm
Greutate produs: 0.255 kg

Descrierea produsului

12 întâmplări adevărate care te inspiră să faci lucruri mari pentru Dumnezeu.

Asemeni inocenței unui copil, visele noastre sunt în esență extrem de fragile - frumoase la vedere, dar sensibile la lovituri - se năruiesc repede.

Cu toate acestea, Dumnezeu este mai mare decât orice vis, mai puternic decât orice teamă, mai înalt decât orice așteptare. Lucrări și mai mari relatează întâmplări dramatice, reale, care au capacitatea de a ne edifica credința, întâmplări despre oameni obișnuiți din toată lumea. Oameni ca tine, cu care Dumnezeu a făcut lucrări extraordinare în pofida viselor năruite, a eșecului și a neputinței. Harul Său este împărțit cu generozitate...

Vei fi mișcat... Vei fi inspirat... vei fi provocat... să faci lucrări și mai mari pentru Dumnezeu!

„Dumnezeu va face lucruri uimitoare prin orice persoană dispusă să creadă cu sinceritate Cuvântul Său. Reinhard Bonnke este un om extraordinar al lui Dumnezeu care, prin cartea Lucrări și mai mari pe care a scris-o, vă va stârni pasiunea de a face lucrări și mai mari pentru Dumnezeu, mai mari decât orice ne-am putea noi imagina.”

—Joyce Meyer, autor și învățător biblic

În multe părți ale lumii, numele lui Reinhard Bonnke nu are nevoie de nicio prezentare - faima sa i-o ia înainte, deschizând uși care, în fața celor mai mulți oameni stau închise. Marile sale cruciade la care au participat milioane de oameni și în urma cărora milioane de oameni L-au acceptat pe Hristos sunt ilustrații divine ale lucrării pe care o poate face Dumnezeu prin cei care asculă și se supun. El este omul unui singur scop: „jefuirea iadului pentru popularea cerului”.

Cuvânt înainte
Introducere
Capitolul unu: Scoasă din pantofi de binecuvântare
Capitolul doi: Visul lui Quasimodo
Capitolul trei: Băiatul din lumina farurilor
Capitolul patru: Diamante si dansul în discotecă
Capitolul cinci: Cel ce sfărâmă lanţurile
Capitolul şase: Legăturile care unesc
Capitolul şapte: Groapa cu lei
Capitolul opt: Crud si neobişnuit
Capitolul nouă: O teologie prea mică
Capitolul zece: O promisiune pe care poţi conta
Capitolul unsprezece: Strigătul tăcut
Capitolul doisprezece: Mic dejun pe Bismarck

La un anumit nivel, aceste întămplări dramatice sunt o mărturie a vieţii şi a lucrării lui Reinhard Bonnke. Numărul impresionant de suflete schimbate pentru eternitate prin Crucea lui Isus Cristos în urma predicării lui Bonnke este incredibil în raport cu orice standarde umane!

Cu toate acestea Reinhard se grăbeşte să-I acorde tot meritul Celui vredic să-l primească - din „zero devenit erou”, spune Reinhard referindu-se adeseori la Harul lui Dumnezeu revărsat peste viaţa şi lucrarea lui.

Această temă a harului împuternicitor duce fiecare întâmplare la un nivel mai înalt...

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Evanghelizare & Ucenicizare
Produse > Cărţi > Mişcări religioase - Religii ale lumii
Produse > Cărţi > Viaţă Creştină
Produse > Cărţi > Misiune, Misionari
Produse > Cărţi > Eseuri, Biografii, Mărturii > Mărturii şi Biografii Misionare

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Gutu Petrut
Este o carte care trebuie citita de fiecare penticostal, si mai mult decat citita, ...traita.

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Mai tare ca vrăjmaşul [Carte] ~ Jim Bolin
Această carte este o armă. Ea te va ajuta să cunoști adevărul și să-ți întărești credința pentru a te împotrivi vrăjmașului și pentru a-i învinge uneltirile.
Preţul nostru:
12.00 RON

Creşte-ţi copiii pentru Hristos ~ Andrew Murray
Pentru toţi părinţii care tânjesc să aibă un cămin cu adevărat dedicat lui Dumnezeu, Cuvântul Lui are un mesaj de mângâiere şi îmbărbătare. Iar acesta este următorul: Dumnezeu doreşte să fie Dumnezeul căminului tău şi ca, prin puterea Lui divină, să facă mai mult decât ceri sau gândeşti tu. Dacă îţi vei deschide inima cu credinţă, Dumnezeu va fi pentru familia ta tot ceea ce este şi pentru tine personal.
Preţul nostru:
15.00 RON

O atitudine ca a Mariei ~ Joanna Weaver
În adâncul nostru, fiecare dintre noi este o „soră deformată”, în care firea și duhul se luptă continuu pentru control. Suferim de schizofrenie spirituală, de scindare între intențiile fetei bune de a-L pune pe Isus pe primul loc și realitățile fetei rele care ne asaltează gândirea și Îl îndepărtează din scenă.
Preţul nostru:
25.00 RON

Materie cenuşie ~ dr. David I. Levy , Joel Kilpatrick
Ce se întâmplă când rugăciunea și neurochirurgia se împletesc? Când renumitul neurochirurg David Levy a decis să-și întrebe pacienții dacă poate să se roage cu ei înainte de operație, nu a știut la ce să se aștepte. „Dacă operația nu decurge bine - cine va fi învinovățit? Dar dacă decurge bine - al cui va fi meritul?”
Preţul nostru:
33.00 RON

Căsătoria: împlinire sau frustrare? ~ James Dobson
Veţi găsi în această carte subiecte "fierbinţi"pentru majoritatea dintre noi. Autorul răspunde la multe întrebări puse de cititori referitoare la identitatea bărbatului şi a femeii, la rolul tradiţional al celor doi în zidirea căminului, la conflictele ce apar în familie, la homosexualitate şi la vârsta de mijloc.
Preţul nostru:
17.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment