CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Lupta Duhului

Lupta Duhului

A. W. Tozer

Preţul nostru: 12.00 RON

Detalii produs

Număr pagini: 132
Codul produsului: 14310
Dimensiuni produs: 145 x 205 mm

Descrierea produsului

Ritualul religios versus prezenta lui Hristos in inima Duhul lui Hristos in noi este Cel care va atrage focul lui Satan. Oamenilor din lume nu le va pasa prea mult de ceea ce credem si se vor holba inexpresivi la formele noastre religioase, dar este un singur lucru pe care nu ni­l vor ierta niciodata ­­ prezenta Duhului lui Hristos in inimile noastre.S-­ar putea ca ei sa nu stie cauza acelui sentiment ciudat de antagonism care apare in ei, dar, cu toate acestea, va fi real si periculos. Satan nu va inceta niciodata sa se razboiasca cu Copilul de parte barbateasca, iar sufletul in care locuieste Duhul lui Hristos va continua sa fie tinta atacurilor lui.


O inima care invata sa moara cu Hristos va cunoaste curand experienta binecuvantata a invierii impreuna cu El, si toate persecutiile lumii nu pot reduce la tacere nota inalta de bucurie sfanta care izvoraste in sufletul care a devenit salasul Duhului Sfant.


Daca un om devine indragostit de Intelepciunea Eterna si isi pune inima sa o castige, isi asuma o cautare full­time, a­toate­captivatoare. Dupa aceea, nu va mai avea loc pentru prea multe lucruri. Dupa aceea, intreaga lui viata va fi plina de cautari si gasiri, de lepadari de sine, de discipline dure, si morti zilnice pe masura ce devine rastignit fata de lume si lumea fata de el.


Daca este ca biserica sa prospere din punct de vedere spiritual, trebuie sa aiba o conducere spirituala, nu conducere prin voturi majoritare.


Cred ca am putea accepta ca pe o lege practica destul de vrednica de incredere aceea ca omul care are ambitia de a conduce este descalificat ca lider.


Este fara indoiala adevarat, dupa cum am spus­o de multe ori, ca biserica tanjeste nu dupa lideri, ci dupa felul corect de lideri; pentru ca felul gresit este mai rau decat deloc. Este mai bine sa stai pe loc decat sa urmezi un orb intr­o rapa. Istoria demonstreaza ca biserica a prosperat cel mai mult atunci cand a fost binecuvantata cu lideri puternici si a suferit cel mai mare declin atunci cand liderii ei au fost slabi si oportunisti. Oile rareori merg mai departe decat pastorul.Fiecare om poate aduce cateva contributii la viata ta daca stii cum sa le primesti; unii oameni te vor uimi cu abilitatea lor de a raspunde la intrebarile tale nerostite si de a­ti spune ce este in inima ta. Dar nu te atasa niciodata de nimeni ca un parazit. Nu adopta pe nimeni ca guru.


In afara scriitorilor insuflati ai Scripturilor sfinte, niciun om nu este vrednic de o asemenea incredere. Chiar si cel mai dulce sfant poate gresi.


Cuprins:
1. Lupta Duhului 2. Problema banilor are nevoie de revizuire insotita de rugaciune ­ partea I 3. Problema banilor are nevoie de revizuire insotita de rugaciune ­ partea II 4. Urcam noi, evanghelicii, pe scara sociala? 5. Incoronandu­l pe nebunul de la curte 6. Nu lasa pe nimeni sa­ti devina necesar 7. Arta de a face bine intr­un mod discret ­ partea I 8. Arta de a face bine intr­un mod discret ­ partea II 9. Ce l­a facut pe David sa alerge? 10. Pedeapsa eterna ­ o doctrina biblica 11. O vorba pentru cei intelepti 12. Mancand buruiana nebuna 13. Dragostea desavarsita izgoneste frica 14. Reforma de Craciun ­ expirata demult 15. Ridicati­va glasurile plini de bucurie 16. Trudind in argumentarea evidentului 17. Abilitate si responsabilitate 18. Paziti­va de spiritul romantic in religie 19. Bucuria va veni la vremea ei 20. Cumpatarea, o rara virtute 21. Pericolele supra­stimularii 22. Sensul Craciunului 23. O aruncatura de ochi inapoi si o privire inainte 24. Comentariu cantat 25. Perspectiva noastra imperfecta asupra adevarului 26. Accentul de Pasti 27. Invataturile lui Hristos sunt pentru crestini 28. Declinul lecturilor bune 29. Calea crucii 30. Necesar: o reforma in cadrul Bisericii 31. Pericolele libertatii prea mari 32. Zilele anilor nostri 33. Despre a trece prin scoala fara a invata nimic 34. Cel mai mortal pacat dintre toate 35. Conformitatea, o capcana a religiei 36. Popularitatea lui Hristos 37. Domnia Omului Isus este fundamentala 38. Pericolul imaginii ordinare 39. Infrangerea lui Satan legata de nebunia lui morala 40. Omul si automobilul 41. Lideri si urmas

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Viaţă Creştină

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Trezeste-te tu, care dormi! ~ Ezechel Suciu
"Adevarata trezire spirituala inseamna nimic mai putin decat o revolutie, lepadand spiritul lumii, facand ca dragostea lui Dumnezeu sa triumfe in inima ta". (Andrew Murray)
Preţul nostru:
25.00 RON

Viu în Duhul ~ A. W. Tozer
Este Duhul Sfânt activ în viaţa ta? Ca dovezi ale manifestării Duhului Sfânt, mulţi oameni se uită după experienţe extraordinare. Dar ce se întâmplă când aceste experienţe încetează? Cum putem fi umpluţi de Duhul Sfânt zi de zi în lucrurile obişnuite pe care le facem?
Preţul nostru:
23.00 RON

Rămâneţi în Hristos ~ Andrew Murray
Aţi experimentat vreodată intimitatea reală cu Hristos? În această carte bazată pe textul din Ioan 15:1-12, Andrew Murray ne conduce într-o experienţă complet nouă şi binecuvântată a părtăşiei şi comuniunii cu Hristos. Învăţaţi secretele rămânerii în Viţă, astfel încât credinţa voastră să fie mereu proaspătă, viguroasă şi în continuă creştere. Rămâneţi în Viţă!
Preţul nostru:
20.00 RON

Duhul Sfânt ~ Billy Graham
În calitate de creştin, ai la îndemână o putere stimulatoare, revoluţinară...
Preţul nostru:
27.00 RON

Predare totală ~ Andrew Murray
Fiecare dintre noi este un templu al lui Dumnezeu în care El va locui şi va lucra cu putere cu o singură condiţie – predarea totală faţă de El. Dumnezeu o cere, Dumnezeu este vrednic de ea, iar fără o astfel de predare Dumnezeu nu-Şi poate înfăptui lucrarea Sa binecuvântată în noi.
Preţul nostru:
15.00 RON

Har din abundenţă pentru căpetenia păcătoşilor ~ John Bunyan
Într-o zi mergeam pe câmp, iar conştiinţa mea era tulburată fiindcă mă temeam că poate încă nu este totul în regulă şi deodată am auzit propoziţia aceasta în sufletul meu: „Neprihănirea ta este în cer.” Şi mi s-a părut că am văzut cu ochii sufletului meu pe Isus Hristos stând la dreapta lui Dumnezeu.
Preţul nostru:
15.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment