CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Mai mult decât simple păreri

Mai mult decât simple păreri

Ravi Zacharias

Preţul nostru: 40.00 RON

Detalii produs

Număr pagini: 456
Codul produsului: 13841
Dimensiuni produs: 145 x 205 mm

Descrierea produsului

Traieste credinta pe care o declari!
O capodopera definitorie a unui lider crestin apologet

De-a lungul carierei sale, Ravi Zacharias s-a confruntat cu unele dintre cele mai dificile intrebari ridicate vreodata despre credinta crestina. Iar intrebarea cea mai tulburatoare a venit din partea unui prieten de-al sau hindus. „Daca aceasta convertire este cu adevarat supranaturala, l-a intrebat barbatul, de ce nu este mai evidenta in viata atat de multor crestini pe care-i cunosc?” Mai mult decat simple pareri constituie raspunsul lui Ravi Zacharias la aceasta intrebare.

Alaturi de propria sa contributie, Ravi Zacharias i-a invitat pe membrii echipei Ravi Zacharias International Ministries, inclusiv pe Alister McGrath si John Lennox, sa propuna o noua viziune a apologeticii crestine pentru acest secol.
Vorbind din propriile experientele si expertize, colaboratorii acestei carti ofera indrumari asupra mai multor domenii, printre care:

  • Provocarile postmoderne si Biblia
  • Provocarile ateismului
  • Provocarile Islamului
  • Apologetica conversationala
  • Provocarile existentiale ale raului si suferintei
Mai mult decat simple pareri este o carte ce va va pregati din punct de vedere intelectual, spiritual si relational, pentru ca sa „fiti totdeauna gata sa raspundeti oricui va cere socoteala de nadejdea care este in voi“.

CUPRINS

Introducere: O apologie pentru apologetica 9

Partea intai Raspunsurile

Sectiunea intai: Sa discutam intrebarile dificile
1. Contestari postmoderne ale Bibliei - Amy Orr-Ewing
2. Contestari din partea ateismului - Alister McGrath
3. Contestari din partea tinerilor - Alison Thomas
4. Contestari din partea Islamului - Sam Soloman
5. Contestari din partea religiilor orientale - L. T. Jeyachandran
6. Contestari din partea stiintei - John Lennox

Sectiunea a doua: Sa discutam intrebarile din spatele intrebarilor
7. Apologetica conversationala - Michael Ramsden
8. Contestari culturale si filozofice mai cuprinzatoare - Joe Boot
9. Contestari existentiale generate de rau si suferinta - Ravi Zacharias
10. Contestari transculturale - I’Ching Thomas

Partea a doua

Interiorizarea intrebarilor si raspunsurilor

11. Trinitatea ca paradigma pentru transformarea spirituala - L.T. Jeyachandran
12. Rolul indoielii si al persecutiei in transformarea spirituala - Stuart McAllister
13. Idolatrie, negare si auto-amagire: inimi calatorind prin vaile lumii - Danielle DuRant

Partea a treia Trairea raspunsurilor

14. Rolul Bisericii in apologetica si in dezvoltarea mintii - Ravi Zacharias
Concluzie
Apologetica pentru astazi - Ravi Zacharias

Despre contributori 
Note 
 
„Dupa parerea mea, Mai mult decat simple pareri este cea mai buna lucrare de acest fel care a fost publicata pana acum. A fost scrisa de unul dintre cei mai cunoscuți apologeți care a strabatut intreaga lume, Ravi Zacharias, alaturi de cei mai buni apologeți la nivel mondial din lume. Ei au reușit sa imbine demersul intelectual și invațatura evanghelistica transculturala intr-un mod comprehensiv, complet și practic.“
DR. NORMAN L. GEISLER
Diacon la Southern Evangelical Seminary Charlotte, NC

Ravi Zacharias este unul dintre cei mai expresivi și persuasivi martori ai credinței creștine din zilele noastre. In aceasta carte el compune o veritabila enciclopedie de raspunsuri la cele mai profunde intrebari și provocari cu care se confrunta credincioșii. Este o resursa viabila pentru urmașii lui Cristos și o lectura provocatoare pentru toți aceia care vor sa știe mai multe despre motivația creștinilor de a crede ceea ce cred.
TIMOTHY GEORGE
Diacon la Beeson Divinity School, Samford University si editor șef la Christianity Today

Cand am fost rugat sa scriu o recenzie la Mai mult decat simple pareri, ma temeam ca aceasta va fi inca o carte din lista de carți a nenumaraților autor de apologetica. Nimic – și vorbesc foarte serios – nu era mai departe de adevar! Aceasta carte este unica și formeaza o categorie in sine. In ea nu doar ca sunt aduse in atentie anumite probleme, dupa care se prezinta argumente și dovezi relevante in soluționarea lor (deși raspunde problemelor enunțate); nu, ci cartea este mai degraba un dialog. Este o examinare onesta, profunda, clara in inimile si sufletele scriitorilor care-si impartasesc propriile calatorii, cu toate suisurile si coborasurile inerente la care ne-am putea astepta de la oameni cu o traire autentica intr-o lume decazuta. Si am fost surprins si bucuros sa descopar ca toti autorii au adoptat acelasi gen de scriitura, ca si cand cartea ar fi fost scrisa de un singur autor.

Mai mult decat simple pareri, abordeaza, de asemenea subiecte pe care rareori le gasesti intr-o carte de apologetica (de pilda, provocarile culturii tinerei generatii) sau aspecte emotionale, spirituale, sociale legate de indoiala si zbateri. Aceasta carte este despre crestere si maturitate spirituala. Aspectele apologetice sunt dialogal intretesute in caracterul discipolului vibrant si perseverent al Domnului Isus. Astfel ca Mai mult decat simple pareri aduce cateva argumentari rationale intr-o cultura majoritar crestina, dar care este de multe ori ignoranta cu privire la aceste lucruri. Si de aceasta datam Ravi Zacharias merita multumiri pentru suportul dat tuturor cautatorilor sinceri dupa adevar.“
J. P. MORELAND
Profesor emerit de filozofie la Talbot School of Theology, si autor al Kingdom Triangle

„Intr-o lume in care «fiecare face cum considera de drept» este incredibil de revigorant sa citești un astfel de tratat precis despre adevarul absolut. Ii mulțumesc lui Ravi Zacharias și prietenilor sai pentru viziunea aceasta plina de autoritate și insemnatate asupra lumii biblice.“

JONI EARECKSON TADA
Fondator și director executiv la Joni and Friends International Disability Center

Salut, aplaud si felicit aparitia acestui volum extraordinar. Este o raza de limpezime intr-o perioada confuza, o piatra de hotar intr-o lume in deriva și un adevar autentic intr-o vreme in cate atat de mulți și-au pierdut increderea in adevar. Datorita tuturor acestor rațiuni, Mai mult decat simple pareri are un aport extraordinar.“
DAVID F. WELLS
Andrew Mutch Profesor emerit la Historical and Systematic Theology, Gordon-Conwell Theological Seminary

Pentru Ravi Zacharias apologetica creștina este nu doar o disciplina teoretica, ci o modalitate angajata și susținuta de a ajunge la oameni in durerea, nedumerirea și anxietatea lor, cautand sa raspunda deopotriva cerințelor intelectuale și strigatelor inimii lor.

Cartea se adreseaza omului ca intreg: facand apel la resursele filozofice, științifice, ale literaturii, artei și așa mai departe; comunica adevarul intr-o maniera dinamica și convingatoare; cauta sa patrunda dincolo de intrebarile de suprafața pentru a discerne probleme mult mai profunde care stau la baza ei. In aceasta noua carte, Ravi si echipa lui constituie un model admirabil de abordare „relațional-real“ a apologeticii creștine.

William Lane Craig
Research Professor, Talbot School of Theology

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Apologetică
Produse > Cărţi > Viaţă Creştină
Produse > Cărţi > Bestsellers 2016

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Sfârşitul raţiunii ~ Ravi Zacharias
Preţul nostru:
12.00 RON

De ce Isus? ~ Ravi Zacharias
Suntem confruntaţi cu una dintre cele mai mari crize din istoria religiei. Adevărul este dat deoparte în numele toleranţei şi relativismului cultural, sub masca unei Noi Spiritualităţi.
Preţul nostru:
27.00 RON

Poate omul să trăiască fără Dumnezeu? ~ Ravi Zacharias
Poate omul să trăiască fără Dumnezeu? conţine o serie de mesaje remarcabile, prin intermediul căora Ravi Zacharias ne pune la dispoziţie o apologie străucită şi convingătoare a credinţei creştine - una cum nu am mai întalnit de la C. S. Lewis încoace.
Preţul nostru:
30.00 RON

Dezamăgit de creştinism? ~ Ravi Zacharias
Lucrarea lui Zacharias li se adreseaza celor care au parasit Biserica, fie la propriu, fie doar la nivel emotional, celor care traiesc apasati de indoieli ascunse si care se lupta cu solutia mult prea simplista: ''Isus este raspunsul'', care li se ofera atunci cand sunt sufocati de un noian de intrebari dificile.
Preţul nostru:
29.00 RON

De ce există suferinţă? ~ Ravi Zacharias, Vince Vitale
În cartea "De ce există suferinţă?", Ravi Zacharias si Vince Vitale te conduc cu grijă printr-o suită de răspunsuri care, luate impreună, oferă un răspuns clar, complex şi convingător.
Preţul nostru:
30.00 RON

Isus între alţi dumnezei ~ Ravi Zacharias
Preţul nostru:
25.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment