CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Mărgăritare

Mărgăritare

Lidia Răscol

Preţul nostru: 33.00 RON

Detalii produs

Titlu original: Mărgăritare
Data apariţiei: 01.01.1970
Număr pagini: 262
Codul produsului: 16709
Dimensiuni produs: 145 x 205 mm
Greutate produs: 0.300 kg

Descrierea produsului

De-a lungul vieţii am cunoscut mulţi oameni în nevoie pentru care m-am străduit să fiu de ajutor, însă când am ajus în Filipine, una dintre cele mai sărace ţări din lume către care Dumnezeu mi-a îndrumat paşii, am înţeles cât de mult poate să însemne un bob de orez.

Pentru oamenii din Filipine sărăcia este un mod de viaţă. Când păşeşti pe acel petic de pământ, primul gând care îţi vine în minte este că flămânzii trebuie să fie preocuparea noastră, să fie în inima noastră.

Mi-am propus ca această carte să fie de folos celor care o citesc şi îşi doresc ca în sânul familiei lor să fie mai aproape unii de alţii şi toţi mai aproape de Dumnezeu . Pe de altă parte , cartea aceasta reprezintă un gest de mulţumire pe care vreau să îl fac pentru toţi cei care vor alege să ofere o fărâmă de speranţă flămânzilor din Filipine şi din alte ţări din Asia.

Dumnezeu să vă binecuvânteze inima plină de dragoste şi dărnicie pentru sărmani!

Cuprins:
În loc de prefaţă

1. Mărgaritare pentru soţi
2. Mărgaritare pentru soţii
3. Mărgaritare pentru mame soacre şi nurori
4. Mărgaritare pentru tinere
5. Mărgaritare pentru tineri
6. Păcatele inimii
7. Minuni care nu pot fi uitate

În loc de încheiere

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Tineri
Produse > Cărţi > Căsătorie & Familie > Soţi şi soţii

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Ce se întâmplă când femeile se roagă ~ Evelyn Christenson
Descătuşează puterea rugăciunii în viaţa ta chiar astăzi!
Preţul nostru:
15.00 RON

Școala profeților ~ Kris Vallotton
Extrăgând din anii petrecuți în primele rânduri ale slujirii profetice și supraveghind renumita Școală Internațională Betel a Slujirii Supranaturale, bestellerul autorului Kris Vallotton vă conduce profund în inima unuia dintre cele mai cruciale, captivante și controversate subiecte ale zilelor noastre: slujba profetului.
Preţul nostru:
24.00 RON

Secretul bucuriei ~ Rodica Volintiru
Bucuria Domnului este tăria noastră! (Neemia 8:10) Cu cât vom medita la frumuseţea şi atotputernicia lui Dumnezeu, la dragostea Lui infinită pentru noi, păcătoşii, cu atât ne vom umple de bucurie, iar inimile noastre vor căuta mai mult Faţa Lui.
Preţul nostru:
27.00 RON

Tulburătoarele descoperiri ale harului ~ Philip Yancey
Philip Yancey afirmă răspicat că premisa harului e tocmai imperfecțiunea noastră, nu degeaba Biserica a fost întemeiată de un trădător bun de gură și un fost terorist - Petru și Pavel. La dreapta lor, în Împărăția cerurilor se înșiră criminali, prostituate, farisei, leproși, îndrăciți și cine știe ce alți bolnavi care au însetat după iertare și vindecare. Peste toți, inclusiv peste noi, sofisticații păcătoși moderni, harul coboară ca întotdeauna - gratis, necondiționat, din partea casei.
Preţul nostru:
24.00 RON

Trăirea după Biblie ~ Howard G.Hendricks; William D. Hendricks
Banal sau antrenant? Plicticos sau dinamic? Searbăd sau revigorant? Care dintre aceste cuvinte descriu cel mai bine studiul tău biblic individual? Fii cinstit.
Preţul nostru:
43.00 RON

Mai mult decât simple păreri ~ Ravi Zacharias
De-a lungul carierei sale, Ravi Zacharias s-a confruntat cu unele dintre cele mai dificile intrebari ridicate vreodata despre credinta crestina. Iar intrebarea cea mai tulburatoare a venit din partea unui prieten de-al sau hindus. „Daca aceasta convertire este cu adevarat supranaturala, l-a intrebat barbatul, de ce nu este mai evidenta in viata atat de multor crestini pe care-i cunosc?” Mai mult decat simple pareri constituie raspunsul lui Ravi Zacharias la aceasta intrebare.
Preţul nostru:
40.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment