CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania

Martyn D. Lloyd-Jones

Martyn Lloyd-Jones (1899-1981), pastor al Bisericii Westminster din Londra timp de 30 de ani, a fost unul dintre cei mai mari predicatori ai timpului său. A scris numeroase cărţi care au adus o profundă îmbărbătare spirituală în viaţa a milioane de suflete din întreaga lume.

S-a nascut la 20 decembrie 1899 in Cardif si a crescut in Llangeitho, Ceredigion.

In 1921 si-a obtinut diploma de master la una din cele mai bune clinici din Londra : Scoala de medicina a Spitalului Sf. Bartolomeu. Desi medicina era pasiunea sa exista in interiorul sufletului sau o pasiune mai mare care crestea continu: pasiunea pentru cei pierduti. Adevarurile Scripturii ardeau din ce in ce mai tare in constiinta sa astfel ca s-a decis sa devina un slujitor al Evangheliei daruindu-se in intregime lui Cristos.

Astfel s-a intors in tara sa natala, Tara Galilor, in care vedea marea nevoie a unei treziri spirituale. In 1926 a fost chemat ca pastor al Bisericii Bethlehem Forward Movement Mission din Sandfields, Aberavon.

In 1927 s-a casatorit cu Bethan Phillips si au avut doua fete: Ann si Elizabeth. Dupa aproximativ zece ani se intoarce in Londra unde timp de 30 de ani predica cate trei predici pe saptamana de la amvonul Capelei Westminster.

In 1968 dupa o operatie s-a decis sa se retraga concentrandu-se asupra editarii si publicarii predicilor sale , consiliind alti lucratori si participand la diferite conferinte.

A predicat pentru ultima oara in 1980 la Barcombe Baptist Chapel. A incetat din viata la 1 Martie 1981.
Martyn Lloyd Jones a fost considerat unul din ultimii predicatori metodisti calvinisti, viata sa fiind marcata de o profunda aplecare spre profunzime in doua domenii: profunzimea doctrinei biblice si profunzimea unei experiente spirituale vitale. A aparut doar o singura data la televizor. Intr-un interviu, a fost intrebat de ce nu este de acord sa predice live la televiziune, la care a raspuns:” Ce as face daca Duhul Sfant ar veni peste mine si m-ar stapani?”

J.I.Packer : predicile sale veneau „cu forta unui soc electric, facand cel putin unul dintre ascultatori sa aiba un sentiment mai profund al prezentei lui Dumnezeu, asa cum n-a mai facut nici un alt om pe care-l cunoscuse pana atunci”.

John Piper : „ Mereu si mereu el lupta pe doua fronturi: pe de o parte impotriva intelectualismului mort, formal, institutionalizat, iar pe de alta parte impotriva sentimentalismului superficial, orientat spre distractie, concentrat asupra omului. El a vazut situatia disperata a lumii fara Cristos si fara speranta, precum si o Biserica fara puterea de a o schimba. O aripa a Bisericii facea din tantarul nostru intelectual – armasar, iar o alta inghitea camila compromisului evanghelic sau a invataturii carismatice neglijente. Pentru Lloyd Jones singura speranta era trezirea istorica, care-L avea pe Dumnezeu in centru.”

Bucurie negrăită ~ Martyn D. Lloyd-Jones

Preţul nostru: 25.00 RON

Dumnezeul Atotsuficient ~ Martyn D. Lloyd-Jones
  

Preţul nostru: 20.00 RON

Trezirea ~ Martyn D. Lloyd-Jones
  

Preţul nostru: 20.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment