CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Miros de cer într-un vas de lut

Miros de cer într-un vas de lut

Cristian Boariu

Preţul nostru: 20.00 RON

Detalii produs

Titlu original: Miros de cer într-un vas de lut
ISBN: 9789730202014
Număr pagini: 110
Codul produsului: 16185

Descrierea produsului

Mesajul acestei scrieri captează prin modul în care este prezentat, convinge prin Puterea cu care este confirmat şi orientează orice om devotat spre o viaţă de slujire curată şi sfântă fiidcă toate învăţăturile cuprinse aici alcătuiesc un veritabil ghid spe ceea ce ne interesează pe linie spirituală.

                                                                       - Pastor Cornel Coţan (Cimpa)

Cartea aceasta este o colecţie de meditaţii şi eseuri de spiritualitate creştină. Autorul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, dar în mod deosebit tinerilor, aducând în faţa cititorului un bogat conţinut de mesaj creştin. Stilul direct, limbajul accesibil, profunzimea gândului, seriozitatea şi orientarea conservatoare a mesajului transformă lecturarea acestei cărţi într-un real câştig duhovnicesc.

                                                                       - Pastor Nelu Brie (Sibiu)

Eseurile cuprinse în acest volum sunt mesaje de trezire spirituală, care pot fi de mare ajutor celor care îl caută cu sinceritate pe Domnul şi care doresc să lase mireasma lui Dumnezeu să le umple fiinţa.

                                                                       - Pastor Nelu Filip (Timişoara)

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi
Produse > Cărţi > Viaţă Creştină

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Picuri de rouă pentru suflet [Carte] ~ Cristian Boariu
Această carte, foarte actuală, autentică şi practică, ne reasigură de faptul că Dumnezeu ridică, în fiecare generaţie, oameni care pot împărţi "picuri de cer" semenilor lor.
Preţul nostru:
20.00 RON

Trăind pe pământ mai aproape de cer ~ Cristian Boariu
Eseuri creştine pentru suflet
Preţul nostru:
20.00 RON

Dragoste şi respect [Carte] ~ Emerson Eggerichs, Dr.
O CARTE CARE ÎŢI POATE SCHIMBA RADICAL CĂSNICIA! UN MESAJ REVOLUŢIONAR „Sunt căsătorită de 35 ani, dar nu am mai auzit de la nimeni o astfel de învăţătură.” „Asta era ce-mi lipsea!” „Lectura acestei cărţi a fost pentru mine ca o iluminare.”
Preţul nostru:
29.00 RON

Mâini înzestrate ~ Ben Carson, Dr.
Preţul nostru:
15.00 RON

Dezamăgit de Dumnezeu [Carte] ~ Philip Yancey
„Dezamăgit de Dumnezeu” înlătură imaginea eronată cu privire la Dumnezeu și ne ajută să înțelegem cum ne vede El pe noi: ce dorește de la noi și ce-Și dorește cel mai mult să ne dea. În cartea aceasta, Yancey discută întrebări care ne frământă în cele mai adânci colțuri ale inimii și sfârșește cu convingerea fermă că Dragostea este reală, puternică și ne este dăruită să credem în ea acum și pe vecie.
Preţul nostru:
25.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment