CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Mută munţii

Mută munţii

John Eldredge

Preţul nostru: 29.00 RON

Detalii produs

Titlu original: Moving Mountains
ISBN: 9786068712321
Număr pagini: 215
Codul produsului: 16090
Dimensiuni produs: 145 x 205 mm
Greutate produs: 0.275 kg

Descrierea produsului

Cu toţii avem un motiv pentru care ne rugăm. Dorim fierbinte ca Dumnezeu să intervină în favoarea noastră şi a celor dragi nouă. Dar uneori pare că tace, şi ce se întâmplă cu noi atunci? Înseamnă că facem ceva greşit? Că nu ne aude? De ce rugăciunile altora sunt mai eficiente decât ale noastre? În astfel de situaţii, ne pierdem curajul şi renunţăm la rugăciune - la însăşi arma pe care Dumnezeu ne-a dat-o ca să nu ne pierdem curajul.

Dacă eşti interesat de rugăciune, doreşti o viaţă de rugăciune care să dea rezultate. Despre o astfel de rugăciune este vorba în această carte. Când descoperim că rugăciunea nu este doar să-I cerem lui Dumnezeu să  facă ceva - rugăciunea este un parteneriat cu Dumnezeu - în faţa noastră se deschid noi posibilităţi. Noi suntem fiii şi fiicele lui Dumnzeu, am primit autoritatea Domnului Isus Cristos şi avem în rugăciune un rol mai mare decât am crezut noi vreodată. Şi o putere mai mare.

Cartea aceasta e deosebit de practică şi ea s-a născut în urma multor ani de experienţă. Tandră, iubitoare, dar şi directă şi instructivă, ea poate realmente să te înveţe cum să te rogi cu putere. Nimic nu ne dă mai multă speranţă decât certitudinea că Dumnezeu nu Se mulţumeşte să pună leucoplast pe rană şi ne conştientizează că El vrea să ne vorbească în mod intim, personal; vrea să-I auzim vocea şi să fim siguri că El ne vorbeşte. Avem un rol de îndeplinit. Fără Dumnezeu, noi nu putem, iar El fără noi nu vrea. Dar, împreună cu Dumnezeu, putem să mutăm munţii.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Rugăciune

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Crucea şi pumnalul ~ David Wilkerson
O POVESTE ADEVĂRATĂ. O AVENTURĂ CARE TE INSPIRĂ. „Crucea și pumnalul” este autobiografia remarcabilă a pastorului de la țară, David Wilkerson, un om inspirat de credință, care a făcut o minune după alta în recuperarea tinerilor dependenți de droguri din orașul New York.
Preţul nostru:
21.00 RON

Carte de colorat. Iacov si Esau
Preţul nostru:
3.50 RON

Aventuri în Africa ~ Dick Anderson
Preţul nostru:
10.00 RON

Tablou vintage - Deuteronom 33:26
Preţul nostru:
18.70 RON

Martirul din catacombe
"Mercellus ascultă în linişte. Încet îşi desfăcu armele şi le aşeză jos, apoi cu tristeţe îşi dezbrăcă armura minunată pe care o purtase cu atâta mândrie. Stătu în picioare înaintea prietenului său îmbrăcat doar cu tunica simplă."
Preţul nostru:
20.60 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment