CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Nimeni nu mă iubeşte

Nimeni nu mă iubeşte  [Carte]

O. F. Walton

Preţul nostru: 6.40 RON

Detalii produs

Titlu original: Nobody loves me
ISBN: 9737762010
Număr pagini: 73
Codul produsului: 7570
Dimensiuni produs: 135 x 205 x 5 mm
Greutate produs: 0.090 kg
Colectii Produse: Colecţia Cărţilor Rare

Descrierea produsului

„Nimeni nu mă iubește” a fost deviza sub care și-a trăit viața Bătrâna Morocănoasă, iar răspunsul dat indiferenței și cruzimii vieții a fost unul pe măsură: „Și nici eu nu iubesc pe nimeni”.

Când Iubirea a bătut timid la ușa inimii sale, întâi sub forma unei pisicuțe bolnave și mai apoi sub chipul gingaș al unei fetițe orfane, bătrâna a deschis larg ușa, flămândă de a dărui și a primi iubire. Primele raze ale iubirii au adus lumina în întunericul suferinței și singurătății, iar Bătrâna Morocănoasă, de mână cu fetița ei dragă, a învățat pas cu pas bucuria de care a fost privată o viață…

În mijlocul suferinței pricinuite de moartea copilei îndrăgite, ce dăduse culoare și sens existenței sale, bătrâna îl întâlnește pe Cel care nu părăsește niciodată, pe Cel care este Iubirea.

„Nimeni nu mă iubește”… repeta Bătrâna Morocănoasă, iar inima ei continua cântându-și bucuria, „mai mult decât Cel care a părăsit slava cerească și a venit ca să caute și să mântuiască pe cei pierduți”.
Dacă viața ta se aseamănă cu cea a bătrânei și poate fi cuprinsă în aceste amare cuvinte - „Nimeni nu mă iubește” - caută-L și tu pe Acela care îți promite chiar astăzi: „Te voi iubi cu o iubire veșnică…”

Laura Nisteriuc

blog comments powered by Disqus

Colectii Produse

Acest produs face parte din următoarea colecţie:

Colecţia Cărţilor Rare

Click pentru a vedea mai multe produse în colecţie

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi
Produse > Cărţi > Copii & Adolescenţi
Produse > Cărţi > Copii & Adolescenţi > Povestiri diverse, Ficţiune, Aventură
Produse > Cărţi > Ficţiune > Povestiri

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Ţine-te de plută [Carte] ~ George Gladstone
Ce moștenire poate lăsa un tată sărac, aflat în pragul morții, fiului său iubit care va rămâne singur pe lume? Ce moștenire putem lăsa noi, călători prin văile durerii, urmașilor noștri?
Preţul nostru:
7.90 RON

Un glas purtat de vânt - Trilogia 'Emblema Leului' Vol.1 [Carte] ~ Francine Rivers
Un glas purtat de vânt, primul volum din trilogia „Emblema Leului” ne prezintă istoria unui suflet într-o lume zbuciumată şi decadentă. Este istoria Hadasei, o tânără evreică, singura supravieţuitoare din familie în urma distrugerii Ierusalimului, ce ajunge la Roma şi apoi în Efes ca sclavă a unei familii romane.
Preţul nostru:
41.00 RON

Năsturelul lui Teddy ~ Amy Le Feuvre
Care este cel mai aprig şi înverşunat al tău? După ce vei citi Năsturelul lui Teddy, s-ar putea ca răspunsul tău să fie altul.
Preţul nostru:
9.60 RON

Viaţa misionarului Mihaly Kornya ~ Bertalan A. Kirner
Mihaly Cornya sau Mihai Cornea, cum îi spun românii, a fost o persoană simplă dar cu o contribuție remarcabilă pentru mișcarea baptistă din România. Într-un fel el întruchipează un model de slujire baptistă. Deși nu avea o educație deosebită, el avea un angajament total față de chemarea pe care a primit-o din partea lui Dumnezeu.
Preţul nostru:
18.00 RON

Înzăpeziţi ~ Franz Hoffman
Preţul nostru:
8.60 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment