CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Noi mărturii supuse dreptei judecăţi

Noi mărturii supuse dreptei judecăţi

Josh McDowell

Preţul nostru: 53.00 RON

Detalii produs

Titlu original: The New Evidence that Demands a Verdict
Legare: HB
ISBN: 9737758129
Codul produsului: 4480
Dimensiuni produs: 150 x 215 x 50 mm
Greutate produs: 1.140 kg

Descrierea produsului

Este oare Sfânta Scriptură credibilă din punct de vedere istoric?

Există oare vreun fundament pentru pretenţia ridicată cândva de un evreu din Nazaret de a fi considerat drept Dumnezeu întrupat?

Va rezista oare credinţa creştină asaltului de scepticism amestecat cu indiferenţă al noului mileniu?

Înainte de a căuta răspunsuri la aceste chestiuni delicate, suntem atenţionaţi încă din prefaţă: “ATENŢIE! Pericol de carte esenţială! Asimilarea conţinutului ei poate afecta grav modul de gândire!‿ Dincolo de avertismentul editorului, întrebarea cheie la care se poate rezuma această masivă compilaţie este următoarea: Este creştinismul credibil? Există oare vreun temei al credinţei în Hristos ca Fiu al lui Dumnezeu şi ca parte a Sfintei Treimi?

Noile mărturii se bazează pe cercetări recente şi reprezintă o lucrare de anvergură, menită instituirii unei baze solide a credinţei creştine. Cartea, un veritabil excurs apologetic, funcţionează aidoma unui avocat al apărării, ce păşeşte înaintea instanţei aducând probe documentare, istorice, literare şi filozofice în sprijinul creştinului contemporan, care doreşte să afle un verdict cu privire la încredinţarea sălăşluită în inima lui.

Amintim doar câteva din punctele forte ale lucrării:

- Date bazate pe cercetări de ultimă oră în materie de documentaristică şi arheologie, unelte utile pentru pasionaţii de istorie şi teologie.

- Capacitatea autorului de a apela la nume de referinţă din diverse domenii, reuşind să transpună într-un limbaj accesibil chiar şi cele mai abstracte teorii.

- Un capitol aparte rezervat problemei istoricităţii lui Hristos, pusă la îndoială de misteriosul grup de elită numit “Seminarul Isus‿.

- O secţiune aparte, care tratează problema naturii adevărului, precum şi răspunsuri adresate postmodernismului, scepticismului, agnosticismului sau misticismului.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Apologetică

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Mai mult decât un simplu tâmplar ~ Josh McDowell, Sean McDowel
Josh McDowell era sigur că creștinii nu sunt „în toate mințile”. Îi critica. Le combătea credința. Însă, în cele din urmă, și-a dat seama că dovezile demonstrau exact contrariul presupunerilor lui. Isus Cristos nu a fost un simplu tâmplar, ci a fost cu adevărat Dumnezeu, așa cum a pretins.
Preţul nostru:
25.00 RON

Călătorie fără bagaje ~ Max Lucado
Folosind versetele Psalmului 23 ca pe un ghid, Max Lucado ne ajută să ne facem un inventar benefic al poverilor pe care le cărăm după noi. Fie ca Dumnezeu să folosească acest Psalm pentru a te elibera de poveri care nu au fost destinate niciodată să le porţi.
Preţul nostru:
19.00 RON

Apologetică, pur şi simplu. Cum să îţi prezinti credinţa ~ Alister McGrath
De-a lungul istoriei, s-au ridicat mari apărători ai credinței. Însă, odată cu apariția noilor provocări impuse de ateismul științific, se simte nevoia unei abordări proaspete și flexibile a apologeticii.
RRP: 21.00 RON
Preţul nostru:
20.00 RON

Reducere: 1.00 RON (5%)
Istoria Anabaptiştilor ~ William Estep
Preţul nostru:
22.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment