CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
O clipă de extaz

O clipă de extaz

Walter Trobisch , Ingrid Trobisch

Preţul nostru: 10.00 RON

Detalii produs

Codul produsului: 10612

Descrierea produsului

Subiectul cărţii: lupta cu masturbarea, cauzele dependenţei de masturbare, drumul spre vindecare, locul sexului în viaţă.

Studiul asupra comportamentului sexual condus de Institutul Kinsey din SUA în urmă cu peste 50 de ani (probabil cel mai mare studiu de această natură făcut vreodată) a dezvăluit că 92% dintre bărbaţi şi 62% dintre femei se masturbau. Studiile ulterioare au arătat cifre apropiate sau chiar mai ridicate. Revoluţia sexuală a spulberat prejudecăţile şi în acest domeniu, demonstrând că bolile cu care erau speriaţi oamenii în trecut nu au nici o legătură cu masturbarea. Şi, cu toate acestea, foarte puţin dintre cei ce o practică se simt împăcaţi. Pentru majoritatea (87% după unele rapoarte), ea produce un sentiment de vinovăţie de care nu pot scăpa. Este, cum o numeşte dr. John White (autorul cărţilor Lupta şi Oglinda deformată) un „iad privat” din care ar dori să scape, dar nu ştiu cum sau nu pot.

Într-un domeniu atât de controversat şi de delicat în acelaşi timp, Ingrid şi Walter Trobisch păşesc cu sensibilitate şi înţelepciune, evitând capcanele legaliste pe de o parte, şi pe cele ale raţionalizării şi justificării oricărui comportament, pe de altă parte. Prin intermediul unei corespondenţe reale cu o fată prinsă în această zbatere, cititorul simte cum cartea prinde viaţă şi realizează că nu este singur în frământările şi deznădejdea lui şi că există speranţă. Pentru toţi oamenii căzuţi în cursa înfrângerii şi disperării, fie ei bărbaţi sau femei, adolescenţi sau adulţi, cât şi pentru toţi consilierii şi părinţii creştini, această carte se va dovedi un ajutor nepreţuit.

Walter Trobisch a fost pastor luteran şi misionar, autor a numeroase cărţi publicate în foarte multe limbi, pe toate continentele. După căsătoria cu Ingrid,  în 1952, au plecat împreună ca misionari în Camerun (1953-63). Au predat împreună cursuri despre căsătorie în ţările Lumii a Treia (1963-69), iar din 1969 au desfăşurat o intensă muncă de consiliere maritală şi au fost invitaţi ca vorbitori la numeroase conferinţe internaţionale.

Ingrid Trobisch s-a născut în 1926 în Tanganyika (Tanzania de astăzi), Africa. A absolvit Institutul Biblic Luteran, iar apoi şi-a luat masteratul la Sorbona, Universitatea Paris. A lucrat un timp într-o parohie luterană (1947-48), apoi ca misionară în Sudan (1949-1951). După căsătoria cu Walter Trobisch, în 1952, au plecat împreună ca misionari în Camerun (1953-63). Au predat împreună cursuri despre căsătorie în ţările Lumii a Treia (1963-69), iar din 1969 au desfăşurat o inte – nsă muncă de consiliere maritală şi au fost invitaţi ca vorbitori la numeroase conferinţe internaţionale.

Grupuri ţintă:

  • tineri (băieţi şi fete) aflaţi la vârsta adolescenţei;
  • părinţi şi educatori;
  • lideri de tineret;
  • persoane care se luptă cu adicţii sexuale.

Caractere speciale:

  • abordare realistă şi personală a dependenţei de masturbare;
  • lupta şi drumul spre eliberare de adicţia sexuală prezentat sub forma unei corespondenţe reale;
  • discută legătura dintre relaţiile cu membrii familiei şi adicţiile sexuale;
  • discută etapele dezvoltării şi maturizării sexuale, ce este adevărate libertate sexuală şi ce înseamnă adevărata împlinire sexuală;
  • conţine în anexe Povestea Tigrului (o alegorie despre forţa sexuală din noi) şi un fragment din eseul Libertatea sexuală de Mary Stewart.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi
Produse > Cărţi > Tineri

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Am iubit o fată ~ Walter Trobisch
Preţul nostru:
6.00 RON

Cu capul pe umeri ~ James Dobson
Cum să te îndrăgosteşti dar să rămâi pe propriile picioare.
Preţul nostru:
15.00 RON

Cine eşti când nu te vede nimeni ~ Bill Hybels
Suntem cei mai grozavi atunci când contează. Dar cum suntem atunci când nu ne vede nimeni? În aceasta se dovedeşte caracterul - să fii consecvent chiar şi atunci când nu pare să aibă vreo importanţă.
Preţul nostru:
13.00 RON

Izbăvirea ~ Lori Wick
Inima lui Weston i-a spus că dragostea este supraevaluată. Anne supravietuise singură multi ani. Se vor încrede ei în Dumnezeu intrand într-o relatie nouă? Vor recunoaste ei dragostea cand îi va atinge în cele din urmă?
Preţul nostru:
28.00 RON

Mireasă pe măsură ~ Karen Witemeyer
Atunci cand o croitoreasa care pretuieste frumusetea intalneste un barbat care condamna vanitatea, incep sa iasa scantei!
RRP: 29.00 RON
Preţul nostru:
28.00 RON

Reducere: 1.00 RON (3%)
Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment