CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
O dragoste care merită daruită

O dragoste care merită daruită

Max Lucado

Preţul nostru: 33.00 RON

Detalii produs

Titlu original: A Love Worth Giving
ISBN: 978-973-1813-74-5
Număr pagini: 235
Codul produsului: 13127
Dimensiuni produs: 145 x 205 x 18 mm
Greutate produs: 0.275 kg

Descrierea produsului

Trăiește în abundența dragostei lui Dumnezeu.

Cum să-i iubești pe oameni? Pe cei ce-și încalcă jurămintele? Pe cei ce distorsionează adevărul? Cum să ai răbdare cu cei care sunt plini de țepi? Cum poți să-i ierți pe cei ce-ți trădează încrederea, pe cei care te desconsideră? Cum să iubești pe cineva greu de iubit? Sugestia celor mulți este să te străduiești mai mult. Înțelepciunea lumii spune că lipsa de dragoste denotă un efort nesusținut. Așa că te străduiești. Scrâșnești din dinți și promiți să iubești, chiar de-ar fi să fie ultimul lucru pe care-l faci! Și chiar s-ar putea să fie ultimul.
Ți se pare greu să iubești? Ai sentimentul că ceva nu decurge conform așteptărilor? Oare nu cumva primul pas al dragostei ar trebui făcut nu spre oameni, ci spre Dumnezeu? Până la urmă, nu poți să dai ceea ce nu ai.
Secretul de a iubi stă în a fi iubit. Și Dumnezeu te iubește. Personal. Cu putere. Cu pasiune. El ți-a oferit ramura de măslin a cerului. Ramura aceasta nu este o simplă ramură, este o promisiune. Au fost și alții care ți-au făcut promisiuni, dar nu le‑au respectat. Însă Dumnezeu a promis și S-a ținut de cuvânt. Și datorită Lui ai supraviețuit unui potop. Dragostea Lui te-a adus pe pământ uscat. Și dacă-i permiți, El poate să te umple cu o dragoste pe care merită să o dăruiești ca pe o ramură a speranței.

 
Cuprins


Mulțumiri l 9
1. Principiul 7:47 l 11
2. Stindardul dragostei l 23
3. Coeficientul tău de bunătate l 33
4. Focul inimii l 45
5. Ierarhia socială interzisă pe teritoriul lui Dumnezeu l 53
6. O chemare la politețe l 63
7. Scoate eul din ochii tăi l 75
8. Izvoarele mâniei l 85
9. Inima plină de răni l 99
10. Testul dragostei l 109
11. Dragostea te acceptă așa cum ești l 121
12. Mantia dragostei l 133
13. Inelul credinței l 145
14. Când nu mai ai speranță l 157
15. Ar fi putut să renunțe l 167
16. O dragoste nepieritoare l 177
Ghid de studiu l 185
Note l 229

 

Max Lucado este unul dintre cei mai renumiți autori de literatură motivațională. A scris aproximativ 100 de cărți, publicate în peste 80 de milioane de exemplare. Revista Christianity Today l‑a numit „Pastorul Americii”, iar Reader’s Digest l-a prezentat drept „Cel mai bun predicator din America”. Lucado participă la diverse emisiuni de tele­viziune, iar cărțile sale se află cu regularitate pe lista de bestselleruri a ziarului New York Times.
Max și Denalyn Lucado locuiesc în San Antonio și au împreună trei fiice.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Viaţă Creştină
Produse > Cărţi > Bestsellers 2016

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Îndrăzneşte să trăieşti ~ Max Lucado
Prima biserică a fost formată din pescari, fermieri, tâmplari și meșteșugari, comercianți și colectori de impozite. Oameni obișnuiți, fără pretenții, exact ca noi. Singurul lucru care-i deosebea a fost dorința lor de a face un pas înainte atunci când Isus le-a spus: „Vino după Mine.”
Preţul nostru:
30.00 RON

Când Dumnezeu îţi şopteşte numele ~ Max Lucado
În paginile acestei cărți te vei întâlni cu relatări cunoscute din Biblie sau izvorâte din viața cotidiană. Cele mai multe dintre ele vorbesc despre oameni care sunt pierduți... sau trudiți... sau descurajați - la fel ca tine. Dacă le vei permite, aceste relatări vor spune povestea vieții tale. Ascultă. Și învață să speri din nou.
Preţul nostru:
32.00 RON

Fără teamă ~ Max Lucado
Imaginează-ți cum ar fi viața ta neatinsă de angoasă. Cum ar fi ca în fața provocărilor și amenințărilor să stai cu credință, nu cu teamă? Dacă ai putea să treci deasupra inimii tale un magnet cu care să extragi orice rămășiță de frică, nesiguranță și îndoială, ce ar mai rămâne în inima ta? Imaginează-ți o zi, o singură zi, din care să lipsească frica de nereușită, de respingere și de calamitate. Îți poți imagina o viață lipsită de teamă?
Preţul nostru:
28.00 RON

Creată pentru a fi ajutorul potrivit ~ Debi Pearl
Indiferent cum ti-ai inceput casnicia sau cat de intunecos si de singuratic a devenit fagasul pe care curge ea acum, vreau sa stii ca poti avea o casnicie atat de buna si de fericita, incat sa poata fi descrisa drept un miracol.
Preţul nostru:
32.00 RON

Calmul din mijlocul furtunii, o zi din viata lui Isus [Carte] ~ Max Lucado
Să nu te îndoiești că în oricare dintre furtunile vieții există un loc liniștit - un loc în care poți rămâne în picioare când lumea din jurul tău se clatină în bătaia vântului. Este „calmul din mijlocul furtunii”.
Preţul nostru:
30.00 RON

Salvatorul de lângă tine ~ Max Lucado
Nu avem oare nevoie de un Mântuitor care este Dumnezeu-om? Un Isus doar-Dumnezeu ar fi putut să ne creeze, dar nu să ne înțeleagă. Un Isus doar-om ar fi putut să ne iubească, dar niciodată să ne mântuiască. Dar un Isus Dumnezeu-om? El este suficient de aproape ca să te poată atinge. Suficient de puternic ca să te poți încrede în el.
Preţul nostru:
30.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment