CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
O dragoste mai presus de raţiune

O dragoste mai presus de raţiune

John Ortberg

Preţul nostru: 30.00 RON

Detalii produs

Titlu original: Love Beyond Reason
Legare: sc
ISBN: 9738777046
Număr pagini: 240
Codul produsului: 5868
Dimensiuni produs: 145 x 206 x 20 mm
Greutate produs: 0.295 kg

Descrierea produsului

„Pandy” nu era decât o simplã pãpuşã de cârpã, cu zdrenţele curgând din ea şi o mânã lipsã. Însã în ochii fetiţei care o strângea cu drag la piept, Pandy era nepreţuitã... Poate cã nu e o imagine foarte sofisticatã, dar în ea poţi întrezãri dragostea lui Dumnezeu - o dragoste ce atribuie valoare dincolo de orice raţiune. Dumnezeu nu te iubeşte fiindcã ai fi fãrã patã, nici fiindcã ai fi o persoanã perfectã, ci pur şi simplu fiindcã exişti. Şi ca rãspuns la dragostea Lui, El vrea ca tu sã-i iubeşti la fel pe cei din jurul tãu.
În adâncul inimii tale, Îl mai consideri pe Dumnezeu o autoritate neînduplecatã, care pretinde de la tine sã fii corect în toate - sau L-ai zãrit aşa cum este El de fapt, zâmbindu-ţi cu o bucurie de nedescris?
Cu pasiune şi înţelepciune, folosind ilustraţii remarcabile şi emoţionante, Ortberg demonstreazã diferitele caracteristici ale dragostei lui Dumnezeu, dezvãluindu-ne ceea ce am sperat mereu cã este adevãrat: Dragostea lui Dumnezeu este într-adevãr o Dragoste dincolo de orice raţiune, care se bucurã sã acorde o a doua şansã.

John Ortberg, autor binecunoscut de acum publicului român prin cele trei cãrţi ale sale Toţi sunt normali pânã ajungi sã-i cunoşti, Dumnezeu e mai aproape decât crezi şi Dacã vrei sã umbli pe apã, trebuie sã cobori din barcã, este pastor la biserica prezbiterianã Menlo Park, California. A publicat intens în Christianity Today şi contribuie frecvent cu articole la revista Leadership Journal.

CUPRINS

 

Mulțumiri

O dragoste mai presus de rațiune
Dragostea acordă atenție
Dumnezeu atinge ceea ce e de neatins
Domnul celei de a doua șanse
Isus, Învățătorul
Mulțumiți pentru că ne știm iubiți
Drumul ocolit
Dragostea și harul
A fi iubit înseamnă a fi ales
La adăpostul dragostei lui Dumnezeu
Dumnezeu este în căutarea celor care se ascund
Dumnezeul zdrențăros

Resurse bibliografice

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Devoţionale, Meditaţii zilnice
Produse > Cărţi > Bestsellers 2016

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Viaţa pe care ţi-ai dorit-o dintotdeauna [Carte] ~ John Ortberg
Ce te reţine de la trăirea unei astfel de vieţi? Ce poţi face pentru a trăi astfel? Dacă te-ai săturat de starea curentă a lucrurilor - dacă bănuieşti că viaţa creştină este mai mult decât ai experimentat tu până acum - John Ortberg îţi arată o cale a transformării şi a revigorării spirituale pe care o poate urma oricine. O cale care duce la „Viaţa pe care ţi-ai dorit-o dintotdeauna”.
Preţul nostru:
27.00 RON

Dumnezeu e mai aproape decât crezi ~ John Ortberg
Dumnezeu e interesat să fie descoperit de oameni obișnuiți ca mine și ca tine. Mai mult chiar, El a promis că va fi cu noi și ne va conduce în mod personal. Dacă Dumnezeu este întotdeauna cu noi, de ce este atât de greu de găsit? Oare nu scăpăm din vedere ceva important în tot șirul de evenimente ce ne alcătuiesc viața? Cum am putea remedia această situatie? Cartea ne dezvăluie fața lui Dumnezeu care așteaptă să fie descoperită din mozaicul complex al vieții.
Preţul nostru:
29.00 RON

Toţi sunt normali până ajungi să-i cunoşti ~ John Ortberg
Normal? Cine e normal? Sigur nu-i vorba de tine! Nici de vreun altul pe care l-ai întâlnit până acum... Nici unul dintre noi nu este normal conform definiţiei lui Dumnezeu, şi cu cât ne apropiem mai mult unii de alţii, cu-atât mai clară devine situaţia.
Preţul nostru:
35.00 RON

Când se încheie jocul, totul se întoarce în cutie ~ John Ortberg
O carieră fantastică. Noua casă pe care ţi-ai dorit-o. O promovare la serviciu... Acea maşină la care ţi-a stat gândul tot timpul. O pensie sigură. Toate sunt bune – dar asta e tot? Indiferent cu câtă îndemânare joci jocul sau câte puncte aduni, va veni o vreme în care jocul vieţii se va încheia. Ce se va întâmpla atunci?
Preţul nostru:
25.00 RON

Dacă vrei să umbli pe apă, trebuie să cobori din barcă ~ John Ortberg
În adâncul fiinţei tale se găsesc aceeaşi credinţă şi aceeaşi dorinţă care l-au determinat pe Petru să umble pe apele agitate de furtună ale Mării Galileii, spre Isus.
Preţul nostru:
33.00 RON

Calmul din mijlocul furtunii, o zi din viata lui Isus [Carte] ~ Max Lucado
Să nu te îndoiești că în oricare dintre furtunile vieții există un loc liniștit - un loc în care poți rămâne în picioare când lumea din jurul tău se clatină în bătaia vântului. Este „calmul din mijlocul furtunii”.
Preţul nostru:
30.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment