CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
O mie de daruri

O mie de daruri

Ann Voskamp

Preţul nostru: 29.00 RON

Detalii produs

Titlu original: One Thousand Gifts
ISBN: 978-973-8960-68-8
Număr pagini: 226
Codul produsului: 11431
Dimensiuni produs: 145 x 205 x 16 mm
Greutate produs: 0.260 kg

Descrierea produsului

O MIE DE DARURI: ÎNDRĂZNEȘTE SĂ TRĂIEȘTI DIN PLIN ACOLO UNDE TE AFLI 
DESCHIDE OCHII ȘI VEI VEDEA O MIE DE BINECUVÂNTĂRI

„O mie de daruri” te îndeamnă ca, lăsând în urmă pustiul mândriei, al fricii și al voinței de a controla, să te încrezi în Dumnezeul care îți umple paharul „de dă pe deasupra”. Relatând despre câteva dintre momentele în care a înțeles ce este harul, Ann Voskamp te învață prin exemplul ei cum să plângi pierderile în mod biblic, transformând durerea în poem, cum să alegi în mod conștient o viață de mulțumire în toate lucrurile și cum să te oprești din alergare și să Îl vezi pe Dumnezeu în clipa prezentă.

Mai mult decât o simplă lectură, „O mie de daruri” ar trebui mai degrabă privită ca un ghid dinamic, interactiv de aplicare a unor adevăruri ce te vor îndruma spre bucuria adâncă în Domnul, schimbându-ți viața pentru totdeauna.

„Ann Voskamp este realmente o scriitoare talentată; cartea ei e una dintre cele mai bune din câte am citit vreodată. Dacă vrei o carte-provocare, una care să te zguduie, dar într-un fel cum nu se poate mai frumos, atunci ai găsit-o deja. Nu e genul de carte pe care o citești o singură dată și apoi o uiți în bibliotecă. E o comoară la care vei reveni ani de-a rândul.” - Lysa Terkeurst, președinta a Proverbs 31 Ministries și autoarea cărții de succes ”Becoming More Than a Good Bible Study Girl”

„Destinată să devină o lucrare clasică, „O mie de daruri” e genul de carte căreia îi îndoi colțurile paginilor și pe care o recitești pentru simpla plăcere de a-i savura cuvintele, bucurându-te de profunzimea inimii care a scris-o.” - Mary DeMuth, autoarea cărții ”Thin Places: A Memoir”

„Această carte vă va schimba felul de a vedea lumea.” - Marybeth Whalen, autoarea cărților ”The Mailbox” și ”She Makes It Look Easy”, director al www.shereads.org

„Rareori am avut privilegiul de a recomanda altora o carte atât de frumoasă. Întorcând pagină după pagină, am devenit din ce în ce mai convinsă că viața mea nu va mai fi niciodată la fel. Pregătiți-vă să deveniți alt om după ce veți fi terminat această carte. Îți mulțumesc, Ann. Astăzi ești cel de-al 1001-lea dar de pe lista mea.” - Angie Smith, autoarea cărții ”I Will Carry You” și vorbitoare pentru Women of Faith

„În timp ce citeam „O mie de daruri”, îmi răsuna în minte versul obsedant al lui Walt Whitman: „Va veni, în sfârșit, poetul”. E nevoie de un talent aparte pentru a reda într-un limbaj lucid și liric deopotrivă atât măruntele intimități ale vieții de zi cu zi, cât și ritmurile frânte ale inimii; ceea ce Ann reușește să facă aparent fără niciun efort. Mai presus de toate, ea întrebuințează acest limbaj pentru a spune povestea unei vieți - viața ei - schimbată de principiul simplu al mulțumirii. A venit, în sfârșit, poetul.” - Mark Buchanan, autorul cărților ”The Rest of God” și ”Spiritual Rhythm”

Convingătoare, subtilă și poetică, „O mie de daruri” ne lansează provocarea de a mulțumi pentru toate lucrurile. Grație remarcabilului ei talent de povestitoare, Ann Voskamp ne împărtășește momente dureroase, tragice chiar, fără a se teme să se pună într-o postură vulnerabilă. „O mie de daruri” este o carte rară, plină de înțelepciune, lumină și speranță; este construită în jurul unor adevăruri fundamentale care vă vor ajuta să descoperiți harul lui Dumnezeu în împrejurările zilnice ale vieții, fie ele binecuvântări sau încercări.” - Matthew Paul Turner, autorul cărților ”Churched” și ”Hear No Evil”

„Cartea în sine e darul perfect: ți se întipărește în memorie și continuă să fie o binecuvântare multă vreme după ce ai citit-o.” - Holley Gerth, director editorial DaySpring, autoare și consilier

„Ca să-ți vezi împlinite dorințele cele mai adânci ale inimii - ca să știi ce înseamnă bucuria - citește în primul rând Biblia și apoi această comoară de carte, o poartă deschisă spre bunătatea lui Dumnezeu și spre frumusețea vieții.” - Kelly Monroe Kullberg, autoarea cărții ”God Beyond Harward”

„Scriitura Annei Voskamp e vibrantă, gândirea ei, pătrunzătoare.” - Bobbie Wolgemuth, autoarea cărții ”When Morning Gilds the Skies”, editor al NCV Mom’s Bible

„Cartea „O mie de daruri” lasă impresia imaginilor premiate la concursurile de fotografie: îl determină pe cititor să se oprească să admire adâncimea și detaliul, luminile și umbrele clipelor desprinse din viață. Ann Voskamp spune povestea din spatele imaginilor într-un stil memorabil, fascinant.” - Allison Pittman, autoarea cărților ”For Time and Eternity” și ”Forsaking All Other”


Ce înseamnă o viață
...profund umană
...profund spirituală
...profund și autentic împlinită.

La fel ca noi toți, Ann Voskamp își dorește să nu lase viața să treacă pe lângă ea. Și nu e vorba de o listă cu lucruri extraordinare de făcut măcar o dată înainte de moarte.

Întrebarea ei este: „Cum ne putem bucura când suntem stresați de termene limită, datorii, conflicte și treburi care nu se mai sfârșesc? Cum putem fi mulțumiți atunci când zilele ne sunt lungi, îngropate în rutină și uneori pline de durere? Ce anume ne dă Dumnezeu aici și acum?”.

Un ghid practic de descoperire a bucuriei scris într-un stil fermecător, „O mie de daruri” te invită să deschizi ochii și să vezi în fiecare zi binecuvântările lui Dumnezeu. Vei înțelege de ce Ann, mulțumind pentru viața pe care o avea deja, a ajuns să trăiască viața la care visase dintotdeauna.

Străbătute de firul roșu al harului, reflecțiile lui Ann Voskamp pe marginea experiențelor ei de soție de fermier și mamă a șase copii te vor călăuzi pe drumul disciplinei spirituale a ținerii unui jurnal de mulțumire, disciplină care i-a schimbat autoarei viața. Vei învăța cum să cultivi o atitudine de mulțumire, cum să trăiești astfel încât să fii gata de moarte și cum să rămâi prezent în prezența lui Dumnezeu, găsind în ea o fericire adâncă și trainică.


    Cuprins:

    Capitolul unu. O viață mai goală, mai plină
    Capitolul doi. Un cuvânt după care să trăiești... și să mori
    Capitolul trei. Primul zbor
    Capitolul patru. Un templu de timp
    Capitolul cinci. Ce anume e har într-o lume ca a noastră?
    Capitolul șase. Ce vrei? Locul de unde Se vede Dumnezeu
    Capitolul șapte. Tot globul nostru e de sticlă
    Capitolul opt. Cum nu ne va da, împreună cu El, toate lucrurile?
    Capitolul nouă. Fă-te mic
    Capitolul zece. Golindu-ne, umplem... și suntem umpluți
    Capitolul unsprezece. Bucuria intimității
    Cuvânt de încheiere
    Mulțumiri
    Note

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Viaţă Creştină

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Speranţă. Tamar: Seria ''O genealogie a harului'' ~ Francine Rivers
Lasa-te captivata de istoria de viata a acestei femei care nu si-a pierdut speranta si descopera alaturi de ea ce inseamna cu adevarat reabilitarea.
Preţul nostru:
25.00 RON

Calmul din mijlocul furtunii, o zi din viata lui Isus [Carte] ~ Max Lucado
Să nu te îndoiești că în oricare dintre furtunile vieții există un loc liniștit - un loc în care poți rămâne în picioare când lumea din jurul tău se clatină în bătaia vântului. Este „calmul din mijlocul furtunii”.
Preţul nostru:
30.00 RON

Aventuri în Africa ~ Dick Anderson
Preţul nostru:
10.00 RON

Asemenea lui Isus ~ Max Lucado
El te iubește așa cum ești, însă refuză să te lase așa. El vrea să devii asemenea lui Isus!
Preţul nostru:
30.00 RON

Visul fiicei ei. Seria Moştenirea Martei vol.2 ~ Francine Rivers
In incheierea dramatica a bestsellerului "Speranta mamei ei", Francine Rivers ne ofera o poveste miscatoare despre o familie scindata si despre harul si iertarea care pot vindeca chiar si cele mai adanci rani.
Preţul nostru:
39.00 RON

Nobleţea suferinţei ~ Sabina Wurmbrand
Preţul nostru:
25.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment