CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Oameni mari din Vechiul Testament vol. 1

Oameni mari din Vechiul Testament vol. 1

Iosif Ţon

Preţul nostru: 33.00 RON

Detalii produs

Titlu original: Oameni mari din Vechiul Testament
Legare: SC
ISBN: 9739317618
Număr pagini: 325
Codul produsului: 2925
Dimensiuni produs: 145 x 205 x 35 mm

Descrierea produsului

O colecţie de predici ale fratelui Iosif Ţon, ţinute la Cluj-Napoca, in Biserica Baptista din Iris, la sfarşitul anilor '70 care fac parte din ciclul de predici despre profeţi.


O alta parte din colecţia de predici prezentata in acest volum sunt predici de la Oradea din perioada amintita mai sus.


Datorita imposibilitaţii editorilor de a determina exact ordinea in care au fost prezentate predicile, ele sunt incluse in ordinea cronologica a evenimentelor din Vechiul Testament. Acolo unde sunt cunoscute locul şi data predicii, ele sunt consemnate la inceput, imediat dupa titlu.
"Noi toţi avem nevoie de eroi. Mici şi mari, tineri şi batrani, ne uitam in jur şi cautam eroi care seamana cu noi, dar care se ridica deasupra circumstanţelor. Eroi care sa trezeasca in noi dorinţele cele mai nobile, eroi care sa ne arate cum sa ne traim viaţa dumnezeieşte.


Pentru mine şi pentru mulţi din generaţia mea, eroii biblici au prins viaţa in fiecare miercuri seara cand ne adunam la Biserica Baptista din Iris, Cluj-Napoca, ca sa ascultam mesajul Domnului dat generaţiei noastre prin fratele Iosif Ţon.


Fiecare generaţie are nevoie de eroi. Eroii noştri s-au desprins de pe paginile Scripturii, ca sa ne arate cat de mare este Dumnezeul lor şi Dumnezeul nostru. Secretul eroismului lor a fost supunerea faţa de Dumnezeu.


"Biblicizaţi-va gandirea!" era mereu indemnul fratelui Iosif. "Absorbiţi Cuvantul, imitaţi modelele acestor oameni mari ai lui Dumnezeu."


Ecoul acestor cuvinte imi rasuna mereu in urechi. indemnul lor este la fel de actual astazi, pentru ca sa devenim noi inşine eroi ai lui Dumnezeu pentru o noua generaţie. Dumnezeul profeţilor este şi Dumnezeul nostru, pentru ca El este acelaşi, ieri, astazi şi in veci. Lista eroilor credinţei este completata in fiecare zi cu oameni ca şi noi, care, la fel ca şi profeţii de demult, fac din ascultarea de Dumnezeu prioritatea suprema a vieţii lor." -- Dr. Liviu Pup-Percy


Cuprins
Nota editorului
Introducere


Rolul profeţilor in istoria poporului Israel


Avraam
Avraam, prietenul lui Dumnezeu
Isaac
Iacov
Iosif
Moise - in şcoala lui Dumnezeu
Moise - Despre evlavie
Marea alegere a lui Moise
Moise - incredere şi ascultare de Dumnezeu
Blandeţea lui Moise
Iov
Rascumparatorul
Iosua - Secretul victoriei
Iosua - Credinţa in ajutorul Domnului
Samson şi cultura - Ghedeon şi examenele
Samuel
Saul
Ionatan, fiul lui Saul
David, omul dupa inima lui Dumnezeu
Ilie
Amos şi Iona
Osea
Profetul Isaia
Profeţii despre Mesia
Mangaiaţi pe poporul Meu
Profetul Ieremia
Habacuc
Ezechiel
Daniel - O concepţie inalta despre Dumnezeu
Daniel - O incredere absoluta in Dumnezeu
Hagai
Zaharia
Estera
Ezra
Neemia
Maleahi
"Fiul lui David" - Solomon şi Isus

O colecţie de predici ale fratelui Iosif Ţon, ţinute la Cluj-Napoca, în Biserica Baptistă din Iris, la sfârşitul anilor '70 care fac parte din ciclul de predici despre profeţi.

O altă parte din colecţia de predici prezentată în acest volum sunt predici de la Oradea din perioada amintită mai sus.

Datorită imposibilităţii editorilor de a determina exact ordinea în care au fost prezentate predicile, ele sunt incluse în ordinea cronologică a evenimentelor din Vechiul Testament. Acolo unde sunt cunoscute locul şi data predicii, ele sunt consemnate la început, imediat după titlu.

"Noi toţi avem nevoie de eroi. Mici şi mari, tineri şi bătrâni, ne uităm în jur şi căutăm eroi care seamănă cu noi, dar care se ridică deasupra circumstanţelor. Eroi care să trezească în noi dorinţele cele mai nobile, eroi care să ne arate cum să ne trăim viaţa dumnezeieşte.

Pentru mine şi pentru mulţi din generaţia mea, eroii biblici au prins viaţă în fiecare miercuri seara când ne adunam la Biserica Baptistă din Iris, Cluj-Napoca, ca să ascultăm mesajul Domnului dat generaţiei noastre prin fratele Iosif Ţon.

Fiecare generaţie are nevoie de eroi. Eroii noştri s-au desprins de pe paginile Scripturii, ca să ne arate cât de mare este Dumnezeul lor şi Dumnezeul nostru. Secretul eroismului lor a fost supunerea faţă de Dumnezeu.

"Biblicizaţi-vă gândirea!" era mereu îndemnul fratelui Iosif. "Absorbiţi Cuvântul, imitaţi modelele acestor oameni mari ai lui Dumnezeu."

Ecoul acestor cuvinte îmi răsună mereu în urechi. Îndemnul lor este la fel de actual astăzi, pentru ca să devenim noi înşine eroi ai lui Dumnezeu pentru o nouă generaţie. Dumnezeul profeţilor este şi Dumnezeul nostru, pentru că El este acelaşi, ieri, astăzi şi în veci. Lista eroilor credinţei este completată în fiecare zi cu oameni ca şi noi, care, la fel ca şi profeţii de demult, fac din ascultarea de Dumnezeu prioritatea supremă a vieţii lor."

-- Dr. Liviu Pup-Percy

Cuprins

Nota editorului
Introducere

Rolul profeţilor în istoria poporului Israel

Avraam
Avraam, prietenul lui Dumnezeu
Isaac
Iacov
Iosif
Moise - În şcoala lui Dumnezeu
Moise - Despre evlavie
Marea alegere a lui Moise
Moise - Încredere şi ascultare de Dumnezeu
Blândeţea lui Moise
Iov
Răscumpărătorul
Iosua - Secretul victoriei
Iosua - Credinţa în ajutorul Domnului
Samson şi cultura - Ghedeon şi examenele
Samuel
Saul
Ionatan, fiul lui Saul
David, omul după inima lui Dumnezeu
Ilie
Amos şi Iona
Osea
Profetul Isaia
Profeţii despre Mesia
Mângâiaţi pe poporul Meu
Profetul Ieremia
Habacuc
Ezechiel
Daniel - O concepţie înaltă despre Dumnezeu
Daniel - O încredere absolută în Dumnezeu
Hagai
Zaharia
Estera
Ezra
Neemia
Maleahi
"Fiul lui David" - Solomon şi Isus

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Predici

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Să ne cunoaştem crezul ~ Iosif Ţon
Nimic nu este mai trist decât să zici că eşti creştin dar tu să nu ştii exact ce înseamnă să fii creştin. Cunoaşterea crezului creştin este baza vieţii spirituale. Nu poţi avea relaţie personală cu Dumnezeu, dacă nu cunoşti ceea ce se poate cunoaşte despre Dumnezeu şi despre relaţia Lui cu tine, despre regulile pe care le impune El relaţiei Sale cu tine.
Preţul nostru:
33.00 RON

Darul iertării ~ Charles Stanley
Porţi în tine puterea de a ierta, de-a fi vindecat si de-a fi eliberat, pentru a-ţi trăi viaţa din plin.
Preţul nostru:
20.00 RON

Picioare de căprioară pe înălţimi ~ Hannah Hurnard
Picioare de Căprioară pe Înalţimi este o frumoasă alegorie care dramatizează dorinţa copiilor lui Dumnezeu de a fi conduşi spre noi culmi ale dragostei, bucuriei şi victoriei. Este o operă clasică a literaturii creştine, scrisă pentru a te încuraja şi inspira în propria ta călătorie către înălţimi.
Preţul nostru:
6.50 RON

Moartea unui guru ~ Rabi R. Maharaj
Dezamăgiri crescânde, ca și lupte interioare și exterioare l-au adus pe tânărul guru în conflict cu cunoștințele și trăirile sale mistice. El ajunge în final să găsească adevăratul sens al vieții sale.
Preţul nostru:
11.60 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment