CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Păşind în umbre - De ce se convertesc femeile la islam?

Păşind în umbre - De ce se convertesc femeile la islam?

Rosemary Sookhdeo

Preţul nostru: 20.00 RON

Detalii produs

Număr pagini: 157
Codul produsului: 11543

Descrierea produsului

PASIND IN UMBRE - De ce se convertesc femeile la islam? de Rosemary Sookhdeo Volum publicat în colaborare cu Editura Universităţii EMANUEL Traducere din limba engleză de Samuil MARUŞCA Editor coordonator: Dr. Paul NEGRUŢ    Cum se face că în fiecare an mii de femei, inclusiv creștine, se convertesc la islam? În ce constă atracția islamului și ce putem face în această privință? Cartea de față intră în culisele vieţilor unor femei care s-au căsătorit cu musulmani sau care s-au convertit la islam din convingere și dezvăluie ce s-a întâmplat cu ele. Ea descoperă și analizează problemele și dificultățile pe care astfel de femei le întâmpină și arată care sunt implicațiile pe termen lung ale unor asemenea decizii. Cartea este o lectură obligatorie pentru fiecare părinte, pastor și conducător de biserică, reprezentând totodată un cadou potrivit pentru cele care sunt pe cale de a se căsători cu un musulman sau de a se converti la islam. Rosemary Sookhdeo s-a născut în Noua Zeelandă, unde a studiat Farmacia. A plecat în Marea Britanie pentru a studia la London School of Theology, iar ulterior a urmat cursurile teologice post-universitare la Oxford. A fost implicată peste 30 de ani în comunitatea musulmană, 23 dintre aceștia în plantare de biserici și în lucrarea cu musulmanii în mărginimea estică a Londrei.

 

CUPRINS

INTRODUCERE Capitolul 1 TRĂIAM UN VIS  Capitolul 2 CE LE ATRAGE PE FEMEI LA ISLAM?  Capitolul 3 M-AM ABĂTUT DE LA CHEMAREA MEA MISIONARĂ  Capitolul 4 CONVERTIRE PRIN CONVINGERE  Capitolul 5 DIFERENŢE CULTURALE ŞI RELIGIOASE ÎNTRE ISLAM ŞI OCCIDENT  Capitolul 6 CE SPUNE ISLAMUL DESPRE FEMEI  Capitolul 7 CE SE ÎNTÂMPLĂ CÂND O PERSOANĂ PĂRĂSEŞTE ISLAMUL?  Capitolul 8 CE CRED MUSULMANII?

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Mişcări religioase - Religii ale lumii > Islamism

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Preţul neglijenţei ~ A. W. Tozer
Probabil că ne apropiem de o vreme în care cei ce sunt de partea Domnului vor fi constrânşi să se retragă din talmeş-balmeşul religios şi să formeze un grup de credincioşi care să insiste asupra doctrinei nou-testamentare şi asupra practicii nou-testamentare.
Preţul nostru:
10.00 RON

Sfârşitul raţiunii ~ Ravi Zacharias
Preţul nostru:
12.00 RON

De ce Isus? ~ Ravi Zacharias
Suntem confruntati cu una dintre cele mai mari crize din istoria religiei. Adevarul este dat deoparte in numele tolerantei si relativismului cultural, sub masca unei Noi Spiritualitati.
Preţul nostru:
27.00 RON

Îndrăzneşte să trăieşti ~ Max Lucado
Prima biserică a fost formată din pescari, fermieri, tâmplari și meșteșugari, comercianți și colectori de impozite. Oameni obișnuiți, fără pretenții, exact ca noi. Singurul lucru care-i deosebea a fost dorința lor de a face un pas înainte atunci când Isus le-a spus: „Vino după Mine.”
Preţul nostru:
30.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment