CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Planul Daniel

Planul Daniel

Rick Warren

Preţul nostru: 31.00 RON

Detalii produs

ISBN: 978-973-7908-85-8
Număr pagini: 309
Codul produsului: 14533

Descrierea produsului

Dumnezeu a conceput trupul nostru pentru a fi sănătos şi ne-a oferit tot ce este necesar pentru a avea o viată înfloritoare şi împlinită. Cu ajutorul unor experţi din domeniul medical şi sportiv, pastorul Rick Warren şi mii de oameni din biserica lui, Saddleback Church, au pornit într-o călătorie de transformare a vieţii lor. Rezultatul: 15.000 de oameni au slăbit cca 120.000 de kilograme, numai în primul an. Dar schimbările din viaţa lor au însemnat mult mai mult decât kilogramele pierdute.

 

Un ospăţ mai mare decât un moft

 

Planul Daniel: o viaţă mai sănătoasă în 40 de zile, o carte scrisă de Rick Warren, Daniel Amen şi Mark Hyman, este mai mult decât o dietă. Ea este o abordare care conduce la un stil de viaţă sănătos, în care oamenii sunt încurajaţi să devină mai sănătoşi acţionând împreună pentru optimizarea celor cinci elemente esenţiale: credinţa, alimentaţia, mişcarea, focalizarea şi prietenii.

 

Spre deosebire de mii de alte cărţi de pe piaţa, aceasta nu se referă la o dietă în vogă, la un program sportiv motivat de vinovăţie sau la un post motivat de sentimentul de rusine. Nici nu este o abordare de genul „să facem totul dintr-odată.” Planul Daniel îţi arată cum se poate schimbă viaţa ta, încet şi sigur, dar mai ales ireversibil, dacă te concentrezi pe combinaţia puternică a elementelor esenţiale.

 

Conceptele din această carte te vor încuraja să-ţi aprofundezi relaţia cu Dumnezeu, să-ţi clădeşti un grup de prieteni care să te susţină să faci alegeri sănătoase în fiecare zi. Ce vei obţine: schimbări treptate care îţi vor transforma viaţa din interior spre exterior.

 

„Am experimentat în mod direct impactul Planului Daniel asupra sănătăţii mele. Găseşte-ţi repede un prieten şi începeţi împreună călătoria spre un stil de viaţă deplin sănătos, unul care poate fi atins şi menţinut.”
- Dr. MEHMET OZ, profesor şi vice-preşedinte al Catedrei de chirurgie, New York Presbyterian / Universitatea Columbia

 

„În căutarea unei sănătăţi optime, relaţia minte-trup este probabil factorul cel mai subapreciat din medicina zilelor noastre. Slavă Domnului că acest remarcabil trio a propus un excelent plan care ar trebui citit de catre toata lumea.”
- ARTHUR AGATSTON M.D., specialist în cardiologie preventivă, creatorul dietei South Beach

 

„Ce binecuvantare este această carte! Indiferent care iti este crezul sau credinta, Planul Daniel aduce laolalta înţelepciunea eternă cu ceea ce are mai bun ştiinţa modernă, îndrumându-te să atingi cea mai bună formă fizică, greutatea şi sănătatea optimă. Însoţită de numeroase exemple din viaţa reală, această carte te educă, te inspiră şi te motivează spre o schimbare – o viaţă mai bună, atât fizic cât şi emoţional şi spiritual.
- HYLA CASS, M.D., autoarea cartii 8 Weeks to Vibrant Health (www.cassmd.com)

 

„O carte practică, directă şi eficientă. Scrisă pentru a fi citită de toţi cei care iubesc atât credinţa cât şi sănătatea.”
- WAYNE B. JONAS M.D., preşedinte & CEO, Institutul Samueli

 

„In sfârşit, o carte de fitness care vorbeşte despre dietă şi exercitii în contextul credinţei şi al comunităţii – o abordare cuprinzătoare şi semnificativă care aduce cu adevarat o sănătate holistică şi rezultate pe termen lung pentru cei care o adoptă.”
- DANIEL T. JOHNSTON M.D., M.P.H., Lt.col. U.S. Army

 

„Biserica noastră a parcurs de două ori Planul Daniel şi asta datorită rezultatelor şi eficienţei învăţăturilor sale profesionale şi practice. Planul Daniel ne-a ajutat să învăţăm moduri simple de a îngriji templele (trupurile) noastre pentru Dumnezeu şi de a evita să le deteriorăm. Am învăţat să biruim poftele, să înlocuim unele alimente cu altele mai sănătoase şi sp descoperim exerciţii accesibile. Pentru majoritatea, rezultatele au fost: mai multă energie, pierdere în greutate, gândire mai limpede, alimentatie mai sanatoasa si o relatie mai apropiata cu Dumnezeu si cu oamenii.”
- DAVE BARR, pastor senior, New Hope Windward Christian Fellowship

 

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi
Produse > Cărţi > Sănătate, Medicină, Alimentaţie

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Viaţa condusă de scopuri - ediţie adăugită ~ Rick Warren
„Nu doar vedete de cinema și lideri politici apelează la Rick Warren pentru îndrumare spirituală. Milioane de oameni - de la sportivi profesioniști din NBA și LPGA, la directori de mari corporații, elevi de liceu și până la deținuți din închisori - se întâlnesc cu regularitate ca să discute despre Viața condusă de scopuri.” - Revista TIME
Preţul nostru:
32.00 RON

Colinde pentru pian. Aranjate pentru nivel mediu ~ Raluca Bojor
Această carte este o colecție de colinde românești și internaționale aranjate pentru pianiștii de nivel mediu.
RRP: 20.00 RON
Preţul nostru:
17.00 RON

Reducere: 3.00 RON (15%)
Împreună pentru totdeauna ~ Francis Chan
Căsătoria este grozavă dar nu este pentru totdeauna, este până când moartea ne va despărţi. Apoi vin răsplătirile sau regretele veşnice, în funcţie de modul în care ne-am trăit viaţa. Nu putem lăsa lucrurile mai puţin importante să ne distrugă căsniciile, dar nu putem permite nici căsniciei să ne distragă de la lucrurile mai importante.
Preţul nostru:
21.00 RON

El încă dă pietre la o parte ~ Max Lucado
Autorul ne invită să nu uităm faptul că Dumnezeu, care a vorbit în trecut, vorbește și astăzi. Să ținem seama de faptul că Dumnezeu, care a iertat în trecut, iartă și astăzi. Că Dumnezeu care S-a arătat în trecut Se arată și astăzi. El pătrunde în lumea noastră. El vine să facă ceea ce tu nu poți să faci singur. El vine să dea la o parte pietrele pe care tu nu le poți clinti.
Preţul nostru:
21.00 RON

Armonia promisiunilor Sale ~ Elisabeth Elliot
Ai pus vreodata mult suflet in ceva, te-ai rugat in privinta acelui lucru, ai lucrat plin de entuziasm pentru ca erai sigur ca aceasta era voia lui Dumnezeu, dar in cele din urma ai vazut ca totul se „impotmoleste“?
Preţul nostru:
28.00 RON

Fiecare zi merită o şansă ~ Max Lucado
Preţul nostru:
28.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment