CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Pledoarie pentru iertare

Pledoarie pentru iertare

Preţul nostru: 20.00 RON

Detalii produs

Titlu original: Pledoarie pentru iertare
Număr pagini: 309
Codul produsului: 16446
Dimensiuni produs: 145 x 205 mm

Descrierea produsului

Pledoarie pentru iertare este o carte care îmbină echilibrat experienţa pastorală cu înţelepciunea teologică, scrisă pe o temă sensibilă, cea a iertării. Sunt acoperite toate subiectele majore aferente temei, sprijinite puternic de texte biblice şi presărate de ilustraţii variate şi relevante. Iar faptul că fiecare capitol include la final un ghid de studiu recomandă cartea pentru a fi folosită eficient în grupurile de părtășie.

    - Conf. univ. dr. Emil Bartoș

Volumul Pledoarie pentru iertare - Revitalizarea bisericii prin restaurarea relațiilor reprezintă o contribuție oportună pe care o aduce Bebe Ciaușu pe baza experienței sale pastorale, dar și a unor cercetări teologice temeinice.

Volumul dorește să cerceteze modul în care bisericile pot fi restaurate. Înțelegerea că această revitalizare poate avea loc prin revitalizarea relațiilor corespunde cu înțelegerea modului în care Dumnezeu Se raportează la om, invitându-l pe acesta la participarea în relațiile din Sfânta Treime și la modul în care aceasta acționează în lume. O bibliografie amplă și o abordare originală recomandă această carte ca o contribuție pentru cei implicați în viața bisericii locale, dar și pentru cei care doresc să exploreze activitatea acesteia prin metode creative și bazate pe date.

    - Prof. univ. dr. Otniel Bunaciu

CUPRINS

Introducere - Nevoia de restaurare a relațiilor
1. Ce nu este iertarea?
2. Ce este iertarea?
3. Rupe lanțul neiertării!
4. Dacă nu ierți, nu vei fi iertat!                 
5. Iartă precum ai fost iertat!
6. De ce trebuie să ierți?
7. Cum știi că ai iertat pe deplin?                    
8. Iertarea de sine
9. Iartă-ți partenerul de viață!
10. Iartă-ți părinții!

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Biserica
Produse > Cărţi > Sociologie, Psihologie, Consiliere

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Un singur Dumnezeu - Allah sau Isus? ~ Nabeel Qureshi
În această carte mult aşteptată, Nabeel ne destăinuie ce a aflat el, oferind un tablou comparativ complet şi atent realizat al dovezilor în favoarea islamului şi în favoarea creştinismului – dovezi care i-au răscolit sufletul şi i-au schimbat viaţa.
Preţul nostru:
37.00 RON

Dicţionar Biblic
Preţul nostru:
150.00 RON

Teologia reformatorilor ~ Timothy George
Teologia reformatorilor reuşeşte să articuleze percepţia pe care o aveau despre propria teologie cei cinci stâlpi ai Reformei: Martin Luther, Ulrich Ywingli, Jean Calvin, Menno Simons şi William Tyndale.
Preţul nostru:
55.00 RON

Viziunea Apocaliptică ~ David Wilkerson
Preţul nostru:
21.00 RON

Taina creaţiei ~ Watchman Nee
În acest volum, Watchman Nee ne prezintă o interpretare biblică a creației, pe care știința o atestă. Însă lucrarea nu a fost scrisă pentru a demonstra că istoria creației, așa cum este ea descrisă în Biblie, e adevărată din punct de vedere științific, ci pentru a arăta că Dumnezeu este mai mare decât știința.
Preţul nostru:
11.00 RON

Iertarea - Miraculoasa cheie divină ~ Peter Horrobin
Prin această carte, Peter Horrobin ne înmânează cheia miraculoasă a vindecării şi a libertăţii. Cartea subminează toate scuzele noastre, ne provoacă să facem saltul credinţei şi să rostim cea mai puternică rugăciune dintre toate.
Preţul nostru:
25.00 RON

Aboneaza-te la newsletter-ul CLC Romania

Trimitem periodic noutati, oferte si alte informatii legate de resurse crestine, aparitii editoriale noi si promotii. Nu vom transmite nimanui adresa ta de email si te poti dezabona oricand.

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment