CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Poftele - De ce fac ceea ce nu vreau să fac?

Poftele - De ce fac ceea ce nu vreau să fac?

Marjorie Cole

Preţul nostru: 24.00 RON

Detalii produs

Titlu original: Cravings - Why do I do what I don't want to do?
Data apariţiei: 01.01.1970
ISBN: 9786068720722
Număr pagini: 215
Codul produsului: 16732
Dimensiuni produs: 145 x 205 mm
Greutate produs: 0.250 kg

Descrierea produsului

Oare echilibrul, auto-controlul, disciplina, dietele sau o măsură mai mare de credinţă pot controla poftele care par să-mi conducă viaţa? Cu toţii ştim ce sunt poftele, indiferent că este vorba despre mâncare, consum de substanţe, relaţii sau obiceiuri. Pofta se defineşte ca o dorinţă puternică de a avea ceva, de a porunci, de a forţa, prin înşelăciune. Suntem cu inima împărţită între indulgenţă de sine şi autocontrol şi de multe ori ne trăim viaţa încercând să ne lăsăm de ceva la care aparent nu putem renunţa.

Libertatea faţă de eşecul şi disfuncţionalitatea induse de dependenţe începe din locul cunoaşterii adevărului referitor la "cine suntem". Această carte ne conduce în contextul mai profund al războiului spiritual, dincolo de stratul de suprafaţă al dependenţelor, al strategiilor tipice care presupun să "te străduieşti mai tare". Ea expune minciunile pe care le credem şi modul de operare al programării demonice care ne controlează sufletele. Cartea ne oferă o privire biblică, în adâncime, asupra luptei spirituale care se dă în noi şi care face ca eliberarea să fie o parte reală a vindecării şi restaurării noastre.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Sănătate, Medicină, Alimentaţie
Produse > Cărţi > Viaţă Creştină

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Îmblânzirea tigrului ~ Tony Anthony; Angela Little
Tony Anthony nu cunoştea frica. Triplu campion mondial de Kung Fu, el era sigur de sine, puternic şi la vârful piramidei artei sale. Această istorisire plină de acţiune, captivantă şi adesea infiorătoare, reprezintă povestea adevarată a lui Tony.
Preţul nostru:
33.00 RON

Exista Dumnezeu ~ Flew Antony
În cartea „Există Dumnezeu”, unul dintre cei mai proeminenți atei dezvăluie felul în care dedicarea sa de „a urma argumentul oriunde te-ar conduce”, l-a condus pe el la credința în Dumnezeu ca și Creator. Acesta este un argument logic și convingător care va schimba pentru totdeauna dezbaterea cu privire la ateism.
Preţul nostru:
22.00 RON

Curaj extravagant ~ Kris Vallotton
Tracy Evans, o asistentă medicală, a tratat rebelii forţelor de gherilă, în timp ce era ostatică pe o insulă din Asia. Işi sorbea ceaiul într-o colibă din Mozambic, în timp ce şuierau gloanţele prin zidurile de paie. A îngrijit 900 de orfani, depistaţi pozitiv cu virusul HIV.
Preţul nostru:
24.00 RON

Răpirea predicatorului ~ Karen Witemeyer
Un cowboy care vrea să fie predicator. Fiica unui om certat cu legea care vrea să îi schimbe planurile.
Preţul nostru:
28.00 RON

Bărbatul împărăţiei ~ Tony Evans
Te-ai săturat să te târăşti de la serviciu acasă, de acasă la biserică şi apoi din nou la serviciu doar ca să te afli în mişcare?
Preţul nostru:
28.00 RON

Recuperează-ţi viaţa ~ Stephen Arterburn, David Stoop
Cum să nu laşi trecutul şi alţi oameni să te controleze.
Preţul nostru:
25.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment