CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Pogoară-Te, Doamne!

Pogoară-Te, Doamne!  [Carte]

Roger Ellsworth

Preţul nostru: 5.00 RON

Detalii produs

ISBN: 9789738829985
Număr pagini: 46
Codul produsului: 7409
Dimensiuni produs: 148 x 210 mm

Descrierea produsului

Aceste pagini au fost scrise cu dubla convingere că Dumnezeu Şi-a întors faţa de la oamenii Săi şi că nu este un lucru uşor să cauţi faţa Lui.

În mare măsură, biserica de astăzi nu este dispusă să confrunte nici una din aceste două realităţi.

Insistă, pe de o parte, asupra faptului că Dumnezeu o binecuvintează şi, ca să dovedească lucrul acesta, citează tot felul de statistici sclipitoare. Dar statisticile nu pot măsura climatul spiritual al bisericii. Biserica poate avea statistici impresionante şi poate fi, în acelaşi timp, total deficitară în privinţa sfinţeniei şi a puterii spirituale. Din nefericire, biserica a folosit deseori statisticile ca să-şi arunce singură praf în ochi. Ea poate să freamăte de activitate şi să fie arhiplină cu membrii ei şi, în acelaşi timp, să fie infiltrată şi cucerită de gândirea şi faptele lumii.

Trezirea adevărată nu poate veni atâta timp cât biserica pretinde cu insistenţă că merge bine.

Apoi, mai este o altă problemă. Uneori, biserica reuşeşte să surprindă o licărire a stării disperate în care se află. Dar care este reacţia ei? De prea multe ori a crezut că trezirea poate veni uşor şi repede. Însă pocăinţa implică o muncă atentă şi profundă. Ascunderea ei sub o spoială înşelătoare nu va aduce niciodată o lucrare extraordinară a lui Dumnezeu.

Rugăciunea lui Isaia exprimă în întregime aceste două lucruri. Rugăciunea lui: „Pogoară-Te, Doamne!” reflectă înţelegerea sa asupra faptului că Dumnezeu era departe şi asupra nevoii unei pocăinţe profunde. Nădejdea mea este că toţi cei care vor citi această carte vor prinde viziunea lui Isaia şi se vor alătura rugăciunii lui.

CUPRINS

1. Ne este dor de Tine

2. Avem nevoie de Tine

3. Te aşteptăm

4. Te vom întâlni

5. Am păcătuit faţă de Tine

6. Ţie Îţi aparţinem

7. Te implorăm

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Trezire spirituală

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Putere de sus [Carte] ~ John Greenfield
Preţul nostru:
5.00 RON

Hristos Se arată ~ John Fletcher
Preţul nostru:
5.00 RON

Isus este biruitor! ~ A. W. Tozer
Preţul nostru:
12.00 RON

Israel, Ţara Făgăduită ~ Lance Lambert
Pământul lui Israel, istoria lui, oraşul cel mai de seamă, toate îşi datorează unicitatea faptului că Mântuitorul, Trimisul lui Dumnezeu pentru salvarea acestei lumi, S-a născut evreu. Destinul Lui şi destinul evreilor sunt pentru vecie ţesute.
Preţul nostru:
5.70 RON

Argument pentru Dumnezeu. Credinţa într-o epocă a scepticismului ~ Timothy Keller
De ce îngăduie Dumnezeu suferința în lume? Cum poate un Dumnezeu care este dragoste să trimită oameni în iad? De ce este creștinismul atât de discriminatoriu? Cum adică nu există decât o singură religie adevărată? De ce în numele lui Dumnezeu s-au purtat atât de multe războaie?
Preţul nostru:
35.00 RON

Secretul vieţii creştine ~ Watchman Nee
Adevărul este întotdeauna simplu în natura lui. Întregul secret al vieţii creştine este exprimat în două expresii simple: "În Cristos" şi "Cristos în noi".
Preţul nostru:
15.80 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment