CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Povestea lui Dumnezeu, povestea ta

Povestea lui Dumnezeu, povestea ta

Max Lucado

Preţul nostru: 29.00 RON

Detalii produs

Titlu original: God’s Story, Your Story
Număr pagini: 176
Codul produsului: 14224
Dimensiuni produs: 145 x 205 mm

Descrierea produsului

Povestea lui Dumnezeu, povestea ta sau Când Dumnezeu intervine în povestea vieții tale

Lasă-L pe Dumnezeu să intervină în povestea vieții tale, și vei avea parte de un final fericit!

Te simți câteodată ușor pierdut în această lume? Te întrebi dacă viața ta contează cu adevărat? Cauți răspunsuri la întrebări legate de timp, sens și relevanță sau te întrebi de ce există suferință, război și mormânt? De ce este atât de scurtă liniuța dintre datele de pe piatra funerară? Există o direcție spre care converge întreaga istorie? Spre care se îndreaptă intriga narațiunii lui Dumnezeu?

Domnul mi-a rescris povestea vieții, când mi-am deschis cartea inimii înaintea ochilor Lui.
2 Samuel 22:25, MSG

Mai presus de noi înșine și în jurul nostru, Dumnezeu pune în scenă un scenariu grandios, scris de însăși mâna Lui, orchestrat de voința Lui și care se desfășoară după calendarul Lui; iar tu faci parte din scenariu. „În Cristos aflăm cine suntem și pentru ce trăim. El ne-a avut în vedere și ne-a pregătit o viață minunată, care face parte din planul Lui de ansamblu, plan care se împlinește prin toate și prin toți.”
Nimeni nu spune mai frumos povestea lui Dumnezeu decât Max Lucado. Acum însă, el dorește să afli și povestea ta. Povestea lui Dumnezeu, povestea ta este mai mult decât o lectură motivațională. Este o hartă care-ți arată drumul către o viață minunată.

 

Cuprins
Mulțumiri | 11

Introducere
Când Dumnezeu intervine în povestea vieții tale... | 15

Capitolul unu
... Dintr-un om de rând devii personaj principal | 23

Capitolul doi
... Intuiești următoarea mișcare a Satanei | 33

Capitolul trei
... Descoperi adevăratul tău cămin | 45

Capitolul patru
... Distingi vocea în care te poți încrede | 55

Capitolul cinci
... Nu mai ești părăsit | 67

Capitolul șase
... Ultimul tău capitol devine o prefață | 77

Capitolul șapte
... Se arată puterea | 87

Capitolul opt
... Ți se deschid ușile care trebuie | 97

Capitolul nouă
... Toate lucrurile lucrează spre bine | 107

Capitolul zece
... Dumnezeu vine să te ia la Sine | 119

Concluzie
... Sărbătorești promovarea ta din această lume în ceruri | 129

Ghid de studiu | 137

 

Despre autor
Max Lucado este unul dintre cei mai renumiți autori de literatură motivațională. A scris aproxi­mativ 100 de cărți, publicate în peste 80 de mili­oane de exemplare, cele mai multe bestselleruri. Revista Christianity Today l‑a numit „Pastorul Americii”, iar Reader’s Digest l-a prezentat drept „Cel mai bun predicator din America”. Lucado este pastor al Oak Hills Church din San Antonio, Texas, și participă ca invitat la diverse emisiuni televizate.
Max Lucado și soția lui, Denalyn, au trei fete, două dintre ele sunt implicate în activități cu caracter cultural-creștin, iar una în activitatea editorială.

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi > Viaţă Creştină

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Martorul ~ Josh McDowell
Credea că știe adevărul. Și atunci, de ce fugea?
Preţul nostru:
33.00 RON

Epicentru ~ Joel C. Rosenberg
Avand profetia biblica in prim-plan, EPICENTRU ne explica situatia actuala din Orientul Mijlociu, ne da viitoarele titluri din ziarele de acolo, ne ofera informatii care nu le gasesti in alta parte, interviuri cu personalitati din Israel, Iran, Iraq si Rusia, documente CIA, Pentagon, Casa Alba care pana nu demult erau clasificate. O lectura fascinanta care te face sa iti gandesti bine viitorul!
Preţul nostru:
35.00 RON

Când Dumnezeu îţi şopteşte numele ~ Max Lucado
În paginile acestei cărți te vei întâlni cu relatări cunoscute din Biblie sau izvorâte din viața cotidiană. Cele mai multe dintre ele vorbesc despre oameni care sunt pierduți... sau trudiți... sau descurajați - la fel ca tine. Dacă le vei permite, aceste relatări vor spune povestea vieții tale. Ascultă. Și învață să speri din nou.
Preţul nostru:
32.00 RON

10 aşteptări de la un tată ~ Josh McDowell
Cresterea copiilor n-a fost niciodata o misiune usoara, dar parca in lumea de astazi s-a transformat intr-o misiune aproape imposibila. Astfel ca un sfat bun este intotdeauna oportun, cu atat mai mult atunci cand vine de la un tata cu experienta in cresterea celor patru copii ai sai si a implicarii sale timp de peste 50 de ani in lucrarea cu tinerii.
Preţul nostru:
27.00 RON

Mai mult decât simple păreri ~ Ravi Zacharias
De-a lungul carierei sale, Ravi Zacharias s-a confruntat cu unele dintre cele mai dificile intrebari ridicate vreodata despre credinta crestina. Iar intrebarea cea mai tulburatoare a venit din partea unui prieten de-al sau hindus. „Daca aceasta convertire este cu adevarat supranaturala, l-a intrebat barbatul, de ce nu este mai evidenta in viata atat de multor crestini pe care-i cunosc?” Mai mult decat simple pareri constituie raspunsul lui Ravi Zacharias la aceasta intrebare.
Preţul nostru:
40.00 RON

Călătorie fără bagaje ~ Max Lucado
Folosind versetele Psalmului 23 ca pe un ghid, Max Lucado ne ajută să ne facem un inventar benefic al poverilor pe care le cărăm după noi. Fie ca Dumnezeu să folosească acest Psalm pentru a te elibera de poveri care nu au fost destinate niciodată să le porţi.
Preţul nostru:
19.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment