CLC Romania
 
CLC Romania pe Facebook CLC Romania pe Facebook | CLC Romania pe Twitter Urmariti-ne pe Twitter | Abonare newsletter Aboneaza-te la newsletter |
Billy Graham - Duhul Sfant - nou la Editura CLC Romania
Prietenie cu intenţii serioase

Prietenie cu intenţii serioase

Dr. Kay Kuzma

Preţul nostru: 18.00 RON

Detalii produs

Titlu original: Serious About Love: Straight Talk to Single Adults
Legare: SC
ISBN: 9789731019888
Număr pagini: 240
Codul produsului: 15908
Dimensiuni produs: 140 x 200 x 11 mm
Greutate produs: 0.315 kg

Descrierea produsului

GĂSIREA FERICIRII pe care o cauţi depinde în mare măsură de doi factori: alegerea partenerului potrivit şi capacitatea de a fi partenerul potrivit pentru persoana aleasă. Alege înţelept. Dragostea nu este suficientă pentru a avea o căsnicie durabilă.

 

DACĂ AI INTENŢII SERIOASE DE CĂSĂTORIE, citeşte această carte împreună cu persoană. Promite-ţi ţie personal şi promiteţi-vă unul altul că veţi evalua factorii de risc ce duc la înstrăinare şi divorţ. Rezolvaţi problemele minore şi majore din relaţia voastră înainte de căsătorie.

 

CĂSĂTORIA ESTE UN ANGAJAMENT PE VIAŢĂ. Alegerile pe care le faci înainte de căsătorie sunt critice pentru fericirea viitoare: ele te ajută să descoperi cine eşti şi ce anume te face să-ţi cânte inima de fericire. Prin urmare, trăieşte la maximum fiecare zi, devenind ceea ce Dumnezeu doreşte de la tine. Crede că Dumnezeu are în vedere lucruri bune pentru tine şi că dorinţa inimii Lui este să împlinească dorinţa inimii tale. Nu te mulţumi cu nimic mai puţin!

blog comments powered by Disqus

Vezi mai multe produse în categoriile următoare:

Produse > Cărţi
Produse > Cărţi > Căsătorie & Familie > Înainte de căsătorie

Recenzii ale clienţilor pentru acest produs

Doreşti să scrii o recenzie la acest produs?
Numele dumneavoastră:
Recenzia dumneavoastră:

Vă rugăm să nu folosiţi acest formular pentru a trimite comenzi sau solicitări. Este probabil că nu veţi primi răspuns! Pentru comenzi, utilizaţi contul dumneavoastră. Pentru orice alte întrebări, folosiţi formularul de contact

Abonati-va la newsletter
Periodic trimitem prin e-mail noutati, oferte speciale, carti cu pret redus. Nu trimitem mai des de 3-4 ori pe luna. Va invitam sa va inscrieti pentru a primi notificari din partea noastra.

Clienţii care au cumpărat acest produs au mai cumpărat

Povestea lui Dumnezeu, povestea ta ~ Max Lucado
Povestea lui Dumnezeu, povestea ta sau Când Dumnezeu intervine în povestea vieții tale. Lasă-L pe Dumnezeu să intervină în povestea vieții tale, și vei avea parte de un final fericit!
Preţul nostru:
29.00 RON

Înainte de amin ~ Max Lucado
Ne rugăm să rămânem treji, să ne putem concentra, să rămânem solvabili. Ne rugăm când tumora este declarată malignă. Când rămânem fără bani înainte de sfârşitul lunii. Când căsnicia începe să se destrame. Ne rugăm. Dar oare nu ne-ar plăcea să ne rugăm... mai mult?
Preţul nostru:
28.00 RON

O mie de daruri ~ Ann Voskamp
Mai mult decât o simplă lectură, „O mie de daruri” ar trebui mai degrabă privită ca un ghid dinamic, interactiv de aplicare a unor adevăruri ce te vor îndruma spre bucuria adâncă în Domnul, schimbându-ți viața pentru totdeauna.
Preţul nostru:
29.00 RON

Marea carte de activităţi biblice. Joacă-te & colorează! ~ Tim Dr. Dowley
Cartea porneşte de la povestirile biblice însoţite de referinţele biblice, care servesc şi la rezolvarea activităţilor. Imaginile pot fi completate cu creion sau carioci, iar la final fiecare pagină poate fi colorată.
Preţul nostru:
28.00 RON

Soţi şi taţi ~ Derek Prince
În această carte, Derek Prince stabileşte fundamentul biblic pentru fiecare bărbat îşi doreşte să fie un soţ şi un tată în conformitate cu voia lui Dumnezeu, ajungând astfel să exceleze în aceste roluri.
Preţul nostru:
15.00 RON

Magazin Brasov: Str. Constantin Brâncoveanu 37, Brasov, 500120 | Tel./Fax: 0268 472474 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Magazin Timisoara: Calea Aradului 17, Ap. 4, Timisoara, 300629 | Tel./Fax: 0256 424664 | E-mail: [email protected] | Program: Luni-Vineri: 9:30-17:30; Sambata: 9:30-13:30
Contactează-ne
str. Constantin Brancoveanu 37, Brasov, 500132
0268 472474 (Luni-Vineri între orele 10:00 și 17:00)

Contact
Copyright © CLC Romania, 2003-2011
Metode de plată acceptate
Visa MasterCard MasterCard Securecode PayPal GeCAD E-Payment